nic ine nez produkt krestanskej propagandy disney channelu za postmaritalny sex, vedenie "cisteho" zivota a uctievanie citovych hodnot u mladych ludi.. rovnako ako hillary duff, zac efron vanessa hudgens, jonas brothers a podobne sracky
v Amerike sa nudia a produkújú ,,hviezdy"... keby nám to nepchali do naších médii tak o nich neviem vôbec nič a možno by sme riešili aj náš národ a nie ameriku....
jediné, čo sa mi na nej páči, sú vlasy, ale keď pojdem ku kaderníčke, aj ja také možem mať ináč v hannah sa mi nelúbi jej štýl hrania a pesničky tiež moc nemusím...
xD Stvrtka zvas vie ako sa pise google.sk ta druha stvrtka pise preto ze sa nudi. Ta tretia stvrtka si myslia ze ked napisu ze je to **** ze budu ako God. a Ta posledna si ju vypocuje a zaradi tam kde sidli dotycneho zmysel pre hudbu. Tam patrim ja a pocuvam ju. Dokazala toho viac ako vy vsetci do kopy. Btw asi preto ze nesedel za Birdzom cely den ako vy. xD
Damy a Pani xD Uz coskoro MileyCyrus.sk Deticky... xD
Všetci čo tu ste ani jeden z vás si newie predstaviť čo miley musela urobiť preto aby blola taka slavna!!!! Tak si laskavo zavrite tie svoje spinave papule a nehajte ju napokoji!
@djmetla 20 ročný chalanisko so smajlíkmi typu xD a s dost velkým počtom gramatických chýb a vyjadrovaním lacného boha sa snaži zaujať svojim uplne "objektívnym" pohladom na Miley
neviem nemam rad tie novodobe spevacky niektore su okej ale kto zaspieva nieco ako QUEEN ? kto odohra koncert ako AC~DC v dnesnej dobe ? nikto... takze ak sa najde niekto tak dobry ako boli spevaci pred 20rokmi tak okej vtedy sa mi budu pacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Damy a Pani xD Uz coskoro MileyCyrus.sk Deticky... xD
@wevela špinavú papulku máš akurát ty šteňa
moj názor?Nesympatická arogantná 16 či koľko ročná šlapka..ale inak neriešim
neviem nemam rad tie novodobe spevacky niektore su okej ale kto zaspieva nieco ako QUEEN ? kto odohra koncert ako AC~DC v dnesnej dobe ? nikto... takze ak sa najde niekto tak dobry ako boli spevaci pred 20rokmi tak okej vtedy sa mi budu pacit