"...others know more than you and that you can benefit fron their knowledge, and then seeking them out and knocking down the illusions you have about yourself."
Akože sa mám učiť od ľudí čo majú viac odsexované a uvedomiť si že nie som taký dobrý milenec ako si myslím, hej :-/
We've covered cohorts in some depth (see chapter 1); in the remainder of this chapter, we'll take a closer look at the other 4 factors to help determine which are likely to be key in any given product or service.
Takto to dopadne ked si pocas pisania diplomovky odbehnem na birdz :D
ak mám všetky rovnako vzdialené (polica na knihy), rátam knihu najbližšiu, keď tam prídem a siahnem rukou alebo ktorú mám vo výške oči? kolien? hrude? :D
(Práce by byla samozřejmě těžká po stránce emoční, když by se věci nedařily - ne každý čáp má šťastné) přistání -, ale hloubka propadu je bohužel daní za let v opojných výškách. to v zatvorke je pokračovanie z predošlej strany :D inak až teraz som zistila, že čáp je po česky bocian
Dobre, kniha jedna (siahnem rukou) "Dopoledne 31. října pak využil vévoda k tomu, aby ještě jednou dukladně prověřil všechna bezpečnostní opatření a ujistil se, že nelze do objektu vniknout, ani z něj uprchnout"
vzhľadom na knihu, toto bolo veľmi decentné, našťastie (:
Kniha 2, výška očí "A když jej člověk má na sobě, vypadá tak hrozně"
mam tri knihy na sebe poukadane takze :D 1) tam by ste si netrufli stupit inak ako ozaj pekne obleceni 2) s pozitkom vyfukol dym 3) dlho sa zdrzite? spytala sa ho Kitty
Len čo to povedali, nadlho sa odmlčali a každý myslel po svojom na ostatných, čo tam boli: Samov syn Karol padol, žufankov syn Pavol padol, kostolnikov syn Ondro Mrázik padol, Bíro Tolký padol, Julo Mitron padol, mladý Daniel Gersch padol a ďaľších tridsať ich tiež nikdy z bojísk nevstane.
Najbližšie 2 nemajú číslované strany a možno ich nemajú ani 40 ale ďalšie: 1. "Teraz bol niekde na Rozčesnutom hrebeni neďaleko miesta, kde našiel jelenie parohy." 2. (Z tej istej edície iný diel) "Ty si ho nechal odísť?"
@riddler Toto je pokracovanie Tisicrocnej vcely - Neme ucho, hluche oko. :) Jj, mne sa to velmi paci, dokonca v tomto pripade mam este radsej to filmove (serialove) spracovanie.
Oh shit, ok. Resident Evil - Caliban Cove, strana 40: "Jill cítila, jak se jí po Rebečiných slovech rozbušilo srdce a ovládl ji pocit, že se všechno děje příliš rychle, že nejsou připravení." Obávam sa, že toto nepopisuje nič.
Světova zdravotnícka organizace definuje ošetřovatelství jako system typických ošetřovatelských činností týkajícich sa jednotlivce, rodiny a spoočenství, v němž žijí, který jim pomáha, aby byli schopni pečovat o své zdraví a pohodu.
Moc tych knih nemame no ale dalsi pokus z detskej encyklopédie :D Stredna Amerika tvori uzky pas zeme spajajuci Mexiko na severe a Juznu Ameriku na juhu :D
Vojna a mier 2 "Prívržencami tejto skupiny boli tí, ktorí už vo Vilne žiadali zaútočiť na Poľsko a nedať sa spútať nijakými vopred zostavenými plánmi."
Smutné, že 599 strán je o láske Nataši a Piera, ale presne táto je o vojne :D
cim ste starsi, tym mate horsiu poziciu v praci, pretoze na vase miesto sa tlaci nejaky mlady analny speleolog, ktory podkuruje sefovi viac, nez by to dokazaly dymove sygnaly od samotneho vinnetoua
Problematické jsou tehdy i politické zásahy do sektoru, které budou předmětem další části této práce :D (zo zborníka Vedecká mozaika 2018, kde mám okrem iného článoček aj ja :)
Ešte dôležitejšie je však to, že do stresujúcich situácií budete vďaka nemu vstupovať bez úzkosti, strachu ci hrôzy a budete ich opúšťať bez ľútosti, pochybností či frustrácie
@wera55555 no ja som si to preto kupil, ze som si v knihkupectve precital asi prve dve strany a zdalo sa mi to super. mal som nadej, ze mi to pomoze priradit nejaky duchovny vyznam upratovaniu a tak. zatial som len nejak v polovici alebo tak, takze este je predcasne definitivne vyhodnocovat, ale zatial som pomerne sklamany - je tam strasne vela pre mna uplne nepodstatnych veci - ake handry pouzivaju, ake prachovky a techniky a podobne :-D Akoze ak ta zaujima japonska kultura a budhizmus, tak aj tie casti ta mozno budu zaujimat - ale mna velmi nie, takze ma vobec nezaujima, ako sa po japonsky povedia sandale, v ktorych upratuju, a ze do nich nosia specialne ponozky (ktorych nazov je tam pravdaze tiez, ako aj vsetkeho ineho), ktore dnuka zvycajne nenosia, ale ak chcu, mozu :-/
Názory k téme
32 ročný muž
konské-e zuby
hrá sa, že má 2 roky
Celkom pekné. Som rád, že to nie je predošlá strana, lebo tam bolo:
V inom výklade zas tučný chlap v mäsiarskej zástere podrezával malé deti.
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
ráta sa aj leták?
"slang vor pijpreiniging" (: volne preložím - hadica na čistenie potrubia
https://i.imgur.com/IixF1ZS.gif
26 ročný muž
25 ročný muž
"...others know more than you and that you can benefit fron their knowledge, and then seeking them out and knocking down the illusions you have about yourself."
Akože sa mám učiť od ľudí čo majú viac odsexované a uvedomiť si že nie som taký dobrý milenec ako si myslím, hej :-/
32 ročný muž
konské-e zuby
23 ročné dievča
Bratislava
Takto to dopadne ked si pocas pisania diplomovky odbehnem na birdz :D
32 ročný muž
konské-e zuby
28 ročná žena
Doma
Preco vzdy pri tejto hre mam po ruke najviac odveci knihu ktora len ku teme moze byt? (?)
hrá sa, že má 2 roky
27 ročný muž
kOkOtOvO
hrá sa, že má 1 rok
Tam kde lisky davaju dobru noc
12 ročné dievča
Halmstad
No paráda :D
29 ročný muž
Bratislava
No, to veru nedáva veľmi zmysel. Nevadí.
hrá sa, že má 1 rok
Femiarmy Birdzu
kolien? hrude? :D
11 ročné dievča
to v zatvorke je pokračovanie z predošlej strany
:D
inak až teraz som zistila, že čáp je po česky bocian
26 ročný muž
Turiec
Jozef Karika: Na Smrť
22 ročné dievča
workoholička
hrá sa, že má 1 rok
Femiarmy Birdzu
"Dopoledne 31. října pak využil vévoda k tomu, aby ještě jednou dukladně prověřil všechna bezpečnostní opatření a ujistil se, že nelze do objektu vniknout, ani z něj uprchnout"
vzhľadom na knihu, toto bolo veľmi decentné, našťastie (:
Kniha 2, výška očí "A když jej člověk má na sobě, vypadá tak hrozně"
20 ročné dievča
1) tam by ste si netrufli stupit inak ako ozaj pekne obleceni
2) s pozitkom vyfukol dym
3) dlho sa zdrzite? spytala sa ho Kitty
super hra ! (:
23 ročné dievča
Bratislava
hrá sa, že má 1 rok
hrá sa, že má 1 rok
24 ročné dievča
26 ročný muž
Turiec
17 ročné dievča
1. "Teraz bol niekde na Rozčesnutom hrebeni neďaleko miesta, kde našiel jelenie parohy."
2. (Z tej istej edície iný diel) "Ty si ho nechal odísť?"
Nuž :D
31 ročný muž
Militantný slniečkar
24 ročné dievča
22 ročné dievča
No ďakujem pekne :D
25 ročný muž
21 ročné dievča
Raxacoricofallapatorius
To sa mi nepáči (?)
27 ročný muž
kOkOtOvO
Stredna Amerika tvori uzky pas zeme spajajuci Mexiko na severe a Juznu Ameriku na juhu :D
26 ročný muž
Turiec
https://i.ytimg.com/vi/NydcTyAiv-Y/hqdefault.jpg
29 ročný muž
27 ročný muž
kOkOtOvO
19 ročný chalan
Nooo dobrá myšlienka v milostnom živote. 8-)
25 ročná žena
Smultronställe
(hehe)
32 ročný muž
konské-e zuby
@poppyseed neme oko, hluche oko je aj serial? ani gugl mi to nenasiel
@dreyjir jeej, tiez jedna z mojich oblubenych :)
@billyjoe akoze nic? je to velmi velavravne - budes mat rusku trojku s nimi, akurat musis popracovat na vydrzi :D
21 ročné dievča
Birmingham
Trefné (hehe)
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
Základní pohyb: extense krční páteře v rozsahu 130°.
24 ročné dievča
17 ročný chalan
Kysuce
"Prívržencami tejto skupiny boli tí, ktorí už vo Vilne žiadali zaútočiť na Poľsko a nedať sa spútať nijakými vopred zostavenými plánmi."
Smutné, že 599 strán je o láske Nataši a Piera, ale presne táto je o vojne :D
25 ročná žena
Břno
32 ročný muž
konské-e zuby
24 ročné dievča
29 ročný muž
qizmajster birdzu
32 ročný muž
konské-e zuby
26 ročný muž
Kniha k diplomke, co narobim :(
24 ročné dievča
32 ročný muž
konské-e zuby
hrá sa, že má 0 rokov
Och:DD
21 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
tvári sa, že má -1 roky
https://media.giphy.com/media/6h4z4b3v6XWxO/giphy.gif
18 ročné dievča
25 ročná žena
metro 2033 :D
19 ročné dievča
22 ročné dievča
Z hôr
hrá sa, že má 0 rokov
z minulého storočia
22 ročný chalan
Bratislava
25 ročná žena
Kežmarok
16 ročné dievča
Východ
20 ročné dievča
20 ročné dievča
24 ročný chalan
15 ročný chalan
Hmmmm.
24 ročné dievča
Dánsko
But her love life was crippled, she explained, because everything smelled like skunk :D
LOOOL!!! thanks, the power of habit :D
32 ročný muž
konské-e zuby
24 ročné dievča
Dánsko
32 ročný muž
konské-e zuby
25 ročný muž
Šak ze Žiliny
31 ročný muž
underline everything I'm a professional
23 ročné dievča