Chem vedieť aké by ste brali hodnoty v živote. prečo si v živote nič nevžia čo dostanu ?? čo by chceli ste chceli na sebe zmeniť kebyže dostanete druhu šancu ??
Prečo si ľudia nevážia čo dostanú-často to nie je len problém mladých... Ale v podstate preto (len môj skromný názor) lebo to nadobudli veľmi jednoducho. Či už ide o materiálno alebo aj iné. Nemuseli bojovať, nemali prekážky, trápenia a asi sa im celý život len darilo, málo ochutnali neúspech
To čo chcem na sebe meniť tak mením, nevidím v tom prekážky. Aj keď niektoré veci trvajú mesiace či roky, ale prácou na sebe sa dá takmer všetko
@johnross Ja som mladý, a som jeden z mála, ak nie jediný, čo ma normálne hodnoty, názory, a nie je ovládaný iba hormonmi..... A nie jak tie kurvčatá okolo mňa... -.- ja sa cítim medzi spolužiakmi jak spolužiaci v ZOO.... A vďaka tomuto morálneho úpadku smeruje celý svet do riti.... A nie do obyčajnej, ale do Moslimskej, lebo Moslimov tu bude viac jak Európanov!!!
ja by som brala v živote tie hodnoty, ktoré už mám
a keby som dostala druhú šancu, tak by som nemenila nič, lebo všetko je v živote tak ako má byť a aj tie nepekné a ťažké veci, čo ma postretli mali nejaký zmysel - napríklad taký, že si teraz veľmi vážim to dobré, čo mám
@qwedsayxc A teraz čo? Ty sa cítiš byť morálny a normálny a vypisuješ kraviny, nad ktorými rozum ostáva stáť? Píšeš toľko o tích moslimoch - mal by si sa presťahovať do Turecka... čo snáď oni nie sú plnohodnotný ľudia - ty človek s "normálnymi názormi"
@james98 aha, ukamenuju dievča zato ze "sused povedal" ze v 15-tych bola vonku s chalanom... Plnohodnotni.... Teraz sa rozplac, klakni a začni koktat " ty... t-t-ty sssi cco co cc-co nnapi-na -na-napisal!!" ..... -.-
@cabicabi presne pre toto som otvorila fórum... najhoršia chyba aká môže byť v gramatike no dobre ešte logarytmus a fylozof, prípadne fizyka a bycikel a ešte robily, spievaly a pod. ale to je strašne strašné
Ja si nevazim veci, ked ich dostanem do daru uplne necakane a nechcela som ich. Je mi jedno aku realnu hodnotu ma to, co vlastnim, ked ma to netesi...nie som zastanca materialnych gest a neuznavam davanie ako take len aby sa nezabudlo, ze darca na to ma...take davanie darcekov na Vianoce, ked nic nepotrebujem...kde v tom je laska...?vaz si potom nieco take...
@qwedsayxc no mg iné náboženstvo ale väčšina sú takisto poctiví ľudia, ľudí nemožno posudzovať len podľa náboženstva, to kde sme... @johnross každý deň je nová šanca na zmenu...
be the change you wish to see in the world (M.G)
Či by som niečo menil, nemenil by som nič,
všetko čo stalo sa malo tak jednoducho byť,
som jeden z tých ktorý veria na pocit,
a keď chcem niečo povedať tak nezadržiavam dych..
všetky tie veľké omyly nás preverili,
keby sme ich nezažili kto vie aký by bol svet,
keď sme nedovolili aby nás položili,
tak sme ich využili aby sme kráčali vpred.
mojou najvyššou hodnotou je vzdelanie. a celkovo si nemyslím, že je niečo také ako dobré a zlé hodnoty. všetko sú to len hodnoty. a nevážim si niektoré veci pretože nevidím dôvod si ich vážiť. prečo si mám niečo vážiť, keď chcem viac? Prečo by somnemala chcieť? ( Vyznieva to divne ale platí to asi vo všetkom. prečo by som sa mala uspokojiť z B zo skúšky keď chcem A?)
@zuzs ja nehovorím ze su všetci takí.... Ale nedávno bolo v správach ze niaka moslimská skupina vo Francúzsku znásilňovanie kresťanky a nútili ich prestupit na Islam a oženiť sa s nimi.... Toť realita..
Vážim si to čo mám až priveľmi a ak o niečo prídem strašne mi je toho ľúto a dlho ma to trápi hoci len dodrbem puding a mam uplne nervy na seba že zbytočne mlieko pošlo..
@grietusha ty si zas niake zakomplexovane kura co sa nevie zmieriť s tým ze moslimovia dobyvaiu EU tak si mysli ze keď bude poucovat ze moslim je s malým M tak sa všetko vyrieši... Si trapna jak slonia rit v Sýrii...
som mladá a vážim si každej veci čo nadobudnem, nechcem nič meniť pretože moje chyby ma posunuli vpred a som spokojná s tým že som ich urobila pretože som sa na nich poučila a niečo mi do života dali.
je to dosť zvláštna spleť otázok ale odpoviem asi iba na jednu hh
nevážia si nič pretože dostatočne nevnímajú svet okolo seba a nerozumejú mu do takej miery aby si dokázali vážiť niečo, samozrejme za to môže výchova a nadštandartné spravanie sa voči nim, či už že dostávaju prehodnotené veci,služby za niečo pri čom nevynaložili dostatočnú energiu, to všetko vplýva na ich vývoj a schopnosť rozumieť výmeny energie a uvedomovať si čo človek má a čo si treba ako ceniť a vážiť
tak akoze snazil by som sa zmenit asi vsetko ale ono od kedy by som mal zacat ? ked je clovek decko nemoze rozmyslat este poriadne takze kebyze mozem veci zmenit tak by som sa musel vratit do minulosti ale asi z dnesnym rozmyslanim alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Prečo si ľudia nevážia čo dostanú-často to nie je len problém mladých... Ale v podstate preto (len môj skromný názor) lebo to nadobudli veľmi jednoducho. Či už ide o materiálno alebo aj iné. Nemuseli bojovať, nemali prekážky, trápenia a asi sa im celý život len darilo, málo ochutnali neúspech
To čo chcem na sebe meniť tak mením, nevidím v tom prekážky. Aj keď niektoré veci trvajú mesiace či roky, ale prácou na sebe sa dá takmer všetko
Nechcela by som sa zmeniť kebyže dostanem druhú šancu. Vlastne, ani ju nepotrebujem
a keby som dostala druhú šancu, tak by som nemenila nič, lebo všetko je v živote tak ako má byť a aj tie nepekné a ťažké veci, čo ma postretli mali nejaký zmysel - napríklad taký, že si teraz veľmi vážim to dobré, čo mám
tu máš odpovede o mladej generácii dvadsiatnikov.
@johnross každý deň je nová šanca na zmenu...
be the change you wish to see in the world (M.G)
všetko čo stalo sa malo tak jednoducho byť,
som jeden z tých ktorý veria na pocit,
a keď chcem niečo povedať tak nezadržiavam dych..
všetky tie veľké omyly nás preverili,
keby sme ich nezažili kto vie aký by bol svet,
keď sme nedovolili aby nás položili,
tak sme ich využili aby sme kráčali vpred.
A som mlady clovek a ja osobne si vazim dost veci
od nikoho nič nepotrebujem, nič neprijímam, nič nedávam, nikomu nič nedlžím, nikoho si nevážim a nikto si neváži mňa
a všetkým to takto vyhovuje
Pre mňa je najdôležitejšie vzdelanie a nadväzujúca kariéra na to. Rodinná "idilka" je na moju osobu príliš sci-fi zatiaľ ...
môžeš mi prosím ukázať svetadiel Moslim?
inak označenie Moslim (s veľkým M, nie malým), kedysi označovalo slovanských moslimov. (to ak by si náhodou nevedel, v Európe máme moslimské štáty)
čo som vyhral?
nevážia si nič pretože dostatočne nevnímajú svet okolo seba a nerozumejú mu do takej miery aby si dokázali vážiť niečo, samozrejme za to môže výchova a nadštandartné spravanie sa voči nim, či už že dostávaju prehodnotené veci,služby za niečo pri čom nevynaložili dostatočnú energiu, to všetko vplýva na ich vývoj a schopnosť rozumieť výmeny energie a uvedomovať si čo človek má a čo si treba ako ceniť a vážiť