hm to je celkom zaujimave riesenie ale toaletak nie je az taky drahy takze vela tam neusetris ale aj tak v case vaznej ekonomickej krizy je to dobre riesenie dakujem za konstruktivny prispevok
riadne debilná otázka. Toto forum som otvorila len preto aby som napisala ze dnes som mala mokry zadok z toho ako som sa pošmykla na chodniku a plesla do snehu
Inak popiči na takomto bezšplechovom sraní je to, že takmer nikdy neoseriem hajzel( keramiku) a nemusím vôbec kefovať, lebo hovno krásne padne na ten hajzelpapier, ak si to dôkladne v mise vysteliete .
Ale čo tu budem písať. Fotka hodná 1000 slov. Ak chcete mať suchú ritku pri sraní, odtrhnite si viac kúskov papiera a preložte ich. Vložte ich pekne rozložené do hajzlovej misy. NEVKLADAJTE ich len na vodnú plochu, ale pekne ich rozložte aj kúsok vyššie na hajzlovú keramiku. Takto nikdy nezaseriete hajzel( vnútornú keramiku), po spláchnutí zostane hajzel pekne čistý .Pre lepší komfort srania, si môžte dať na hajzlovú dosku 2 dvojútržky papiera, môžte aj viac, ak máte veľký vajgel... ja mám malý vajgel .
@foxhound Obsraná keramika bola vždy problémom. Nikdy sa mi to nechce utierať dpč ale s tvojim tipom to bude o dosť jednoduchšie. Akože fakt díky velké!
Tá obložená doska je teda len kvôli komfortu? Nelepí sa ti to na stehná potom moc?
@nikolas1410@57 Ale tak občas sa prilepí, záleží či máš dopotené stehná a riť. Ja mám občas dopotenú riť, keď mi niečo bráni sa ísť hneď vysrať, keď to na mňa príde . Ale ľahko sa to odlepí, neboj!
@sianagirl245@59 Ani nie, ale záleží od typu hajzla, aký má vnútorný objem misy. Doma mi to krásne spláchne. No ale v práci to je niekedy problém .
Veru, na verejných je to dobrý tlmič zvuku .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@chidori ale hej viem, ale je to neprijemne ked mas mokry zadok
k teme : skus si radsej papier dat na ruku, a pomaly tie hovna spustat do vody
Nie!!
Inak hej, hodím zvyčajne kus papiera, aby ma to neošpliechalo. Somehow je mi to nechutné.
hyhahyha,najviac nechutne je vidieť babu kadiť a potom s ňou isť sexovať........filip
na margo etelnairovho komentu
a inac ja som s vami, @foxhound a lochna
@pubertslatinocelny ja som to akosi vnútorne vedel .... lebo pôvodne som ho chcel založiť skôr, ale niečo nebolo správne
Inak popiči na takomto bezšplechovom sraní je to, že takmer nikdy neoseriem hajzel( keramiku) a nemusím vôbec kefovať, lebo hovno krásne padne na ten hajzelpapier, ak si to dôkladne v mise vysteliete .
Tá obložená doska je teda len kvôli komfortu? Nelepí sa ti to na stehná potom moc?
Akože ja to síce bežne nerobím ale raz za 5 rokov keď musím pre túto činnosť využiť verejné wc tak to tam dám ale skôr kvôli zvuku
Veru, na verejných je to dobrý tlmič zvuku .
Dneska ste už robili kako? Bolo mäkké či tvrdé? Fakt ma to zaujíma
k teme - oblozena misa musi byt!