Jaros ja ti sem napisem seriozny komentar lebo chlapci maju väcsinou v pici a potom to aj tak vyzera. Milie mam aj ja a neviem co s tym, ked to mas blizko pri ociach tak si do toho nesparaj hlavne Kruhy pod ocami ti tiez nezmiznu, ked ti to strasne vadi tak si kup korektor (nie neni to gejovske ani malo muzne ked si chlapec zakryje jebak alebo skvrnu na tvari), na pory si kup zeleny il a rob si z toho masku, vsetok mastny hnus ti to vysaje + bonus budes vyzerat ako shrek. A kukni si The Ordinary, nastuduj si co je na co urcene a nieco si kup, je to lacne, dobre, a pomaha to.
Ale najlepšie čo na pleť existuje, aspoň mne to funguje, je keď dobre spávam a sprchujem sa studenou vodou. Potom sa sama dá do laty tá pleť... a ešte sex robí s ksichtom divy
tak ako pisali niektori vyssie - na plet je dobry sex, to mam osvedcene plus menej kofeinu, nech plet nie je dehydratovana a sucha
a na mastnu plet ti pomoze nivea for men sensitive na face, umy si tvar tym gelom pocas sprchovania
po sprche akykolvek lahky hydratacny krem, ktory nezanechava mastny film a rychlo sa absorbuje
na hydrataciu - menej kofeinu, viac vody? - sex, zdrava strava, ziaden chlast & cigy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak všetky tie krémy z tejto rady sú dobré
"a ešte sex robí s ksichtom divy"
ja používam na tvár mydlo s aktívnym uhlím
» www.soaphoria.sk/sk/mydla/178-25...
a ešte túto masku
» www.soaphoria.sk/sk/tekute-masky...
a na mastnu plet ti pomoze nivea for men sensitive na face, umy si tvar tym gelom pocas sprchovania
po sprche akykolvek lahky hydratacny krem, ktory nezanechava mastny film a rychlo sa absorbuje
na hydrataciu - menej kofeinu, viac vody? - sex, zdrava strava, ziaden chlast & cigy
Aj jedna známa si to dávala a veľmi si pochvaľovala