takže ludkovia, uz sa s priatelom aspon pol roka minimalne snazime ale u mna stale nic, proste prsty, jazyk, uz aj sex sa pridal ale orgazmus v nedohladne.....nejake rady ?
@animagical a keď si to robíš sama vieš dosiahnuť orgazmus? podľa toho sa dá celkom dobre zistiť či ide o problém fyzický alebo psychický. Ak sama orgazmus dosiahnuť vieš, ide čisto o to, že pri priateľovi sa nevieš úplne uvoľniť a naplno si to užiť.
@animagical skus sa robit sama, ked sama nevies co ti robi dobre, tak chlap to asi tazko bude vediet tiez ... a hlavne sa uvolnit a nemysliet na orgazmus ako ciel sexu, uzivaj si ho aj ked nie je orgazmus... a chlapovi povedz to iste
vyvolanie tvojho orgazmu spočíva vo vychutnávaní si dotykou... nie je to o čakaní na orgazmus pri sexe... zavri alebo zaviaž si oči (zvišuje to citlivosť dotykov) a súsreď sa iba na dotyký (pravda že aj počas styku nie len pri orálnom uspokojovaní)... doslovne si to začni vychutnávať, vždy keď začneš pociťovať nával vzrušenia, začni sa čo najpomalšie nadychovať (vzrušenie bude narastať kým dokážeš udržať dych, potom čo najhlasnejšie vydýchni, máš doslova zaspievať (sila a rozsah zvuku ovplivňuje hĺbku tvojho orgazmu, zvuk otvára tzv. piatu hrdlovú čakru) orgazmický stav bude trvať pokým ho budeš dávať najavo hlasom počas výdychu... (slúži to hlavne na z intenzívnenie a predĺženie orgazmu) vrelo odporúčam...
Vieš musíš sa uvoľniť, nemyslieť na pi*oviny počas toho, užívať si chvíľu s ním. Proste jednoducho dlhá predohra. môžeš si aj vypiť ak sa chceš viac uvoľniť. a celá sa do toho vcíť. proste neplánuj si to a nechci to kŕčovito dosiahnuť lebo výsledok bude zase nulový. a keď ti to pomôže pozri si nejaké to video pred tým, možno ťa to navnadí
ja mam tiez problem dosiahnut orgazmus, ale na svoj prvy nikdy nezabudnem. vobec sme na to nemysleli a bola to taka rychlovka ze som ani nestihla zaregistrovat kedy som sa spravila takze sa urcite nesustred na to aby "si uz bola", sex ma byt prirodzeny a zivocisny
a najviac mi pomaha ked ma priatel nicim nenasiera staci aby sme boli zohrani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
človeka to vie dosť slušne vyfrustrovať
vyvolanie tvojho orgazmu spočíva vo vychutnávaní si dotykou... nie je to o čakaní na orgazmus pri sexe... zavri alebo zaviaž si oči (zvišuje to citlivosť dotykov) a súsreď sa iba na dotyký (pravda že aj počas styku nie len pri orálnom uspokojovaní)... doslovne si to začni vychutnávať, vždy keď začneš pociťovať nával vzrušenia, začni sa čo najpomalšie nadychovať (vzrušenie bude narastať kým dokážeš udržať dych, potom čo najhlasnejšie vydýchni, máš doslova zaspievať (sila a rozsah zvuku ovplivňuje hĺbku tvojho orgazmu, zvuk otvára tzv. piatu hrdlovú čakru) orgazmický stav bude trvať pokým ho budeš dávať najavo hlasom počas výdychu... (slúži to hlavne na z intenzívnenie a predĺženie orgazmu) vrelo odporúčam...
O_________________________o
to je ten zvuk ktorý vydávaš pri prežívaní orgazmu... čím hlasnejšie tým lepšie...
to som rád...
a aj to skúsiš...? alebo tomu nebodaj neveríš...
haluz že to skúšaš pokaždé keď prichádza orgazmus, len nevedomky a hlavne nie tak intenzívne...
zažila si vôbec niekedy orgazmus...?
O__________________o
» www.topky.sk/cl/13/1297359/N...
@rollo111 odkiaľ berieš toľko zaujímavostí? knihy, či čerpáš z internetu??? ak sa dá, hoď mi zdroj, budem ti vďačná
rád by som ti dal zdroj, no môj zdroj je štúdium Tantry...
ty provokatérka, dobre vieš že to zistíš iba jedným spôsobom...
haluz že som tantru dával do praxe už od začiatku, preto že som toho názoru že stačí raz zažiť ako desať krát čítať...
Klaudia takže by si chcela chlapa ako som ja...? (príjemne sa to číta) no škoda že nie vždy môžme mať to čo chceme...:/ a možno sa mýlim...
a najviac mi pomaha ked ma priatel nicim nenasiera staci aby sme boli zohrani