@sonnyscorp osobne som sa rozprával s niekoľkými cudzincami, ktorí navštívili Slovensko a slovenské diskotéky a sami hovorili, že slovenky sú radodajné... a celkom srandu som zazil s jedným chlapíkom z Konga, to bol nejaky princ miestneho kmena.. a ked som s nim sedel, tak vravel: "that girl's OK and that one is OK...." dost ich bolo OK.. mne sa niektore nezdali OK a potom mi povedal, ze to znamena, a on, ze OK je ta, ktoru pretiahol jaaj a potom sme tie OK zapili mojitom
@sonnyscorp ale tak vacsinou, co som sa rozpraval, tak slo o studentky.. zrejme si chceli privyrobit, alebo boli naivne a chceli vidiet svet prostrednictvom princa na zahranicnom koni ale inak, som na vas hrdy, velmi si vas chvalili
@dsimca nie nie OK-devy sa pohybovali v blízkosti VS intrakov
@nobile ved ked nic ine a ja sprosty som sa nikdy nezahral na cudiznca ale tak lacnejsie je ist do bordelu, jak si pozicat drahe auto v pozicovni ako povedal P. Pišťanek: "Slovenské kurvy sú lacné a kvalitné"
@mojdedo ...A este ekonomickejsie je, sa zahrat na cudzinca, ktoremu z pred podniku ukradli auto. Trosku to hrat nacity (si skormuteny koli strate toho Ferarri Enza )...
A dam ruku do ohna, ze ked si zavolas taxik, aby si sa odviezol na byt "tvojho slovenskeho priatela", ktory je akurat na dovolnke, ze rada pojde s tebou, aby ta utesila
...Ved predsa je to len auto a ty si take iste hned zajtra mozes dat odpisat z dani, kedze si velky zahranicny podnikatel
@nobile to hej... len ten moj prizvuk nie je typicky anglicky ani americky ale tak mozem povedat, ze som co ja viem z danska snad na mna nezacne hovorit po dansky
@mojdedo ...To uz by bolo "antiplayerstvo" najhrubsieho zrna, ale nejaka "knedla" z Niznej Olsavy ti to mozna zhltne (No offense slecny z Niznej Olsavy )
@aguri500 to vysvetluj tym OK-cernochom, co sem chodia oni ti povypravaju...
mne sa zas stala minule taka vec.. skoro rano som cestoval z PN do TO..
bus bol pomerne prazdny, tak si vravim vzadu v päťke som už dávno nesedel, je to prazdne, spravim si pohodlie. Autobus sa pohol, a zrazu bežia taká dve, strašne škaredé osemnástky. Tak bus zastavil, vyškrabali posledne drobne a horko ťažko zaplatili.. zdali sa mi nejaké divné.. a čo nevidím, rútia si to ku mne.. ja som im aj tak naznacil, ze by som uvital, keby odisli, ale nedali sa odbit... ráno boli este ozraté a zacali nakladat, ze idu maturovat a privyrabaju si, chodia fajcit - najradsej talianov, afgancov a podobne.. a ze tych svojich znamych afgancov uz aj zadarmo, lebo nemaju peniaze a tie baby ich maju radi, ale talianov za paniaze atd... no ja som sa smial, take su sproste ze zadarmo no konic
@lofi27 nuž.. asi to nebude náhoda a čo sa čuduješ? čo si prvý den na birdzi? same forum, jak tu 14-tky zeru HAK.. co myslis, ze 14 -15 rocna baba je vyspela na seriozny dlhotrvajuci vztah? nebud naivna
@lofi27 co sa hnevas na nas? hnevaj sa na tie baby, co vylepsuju slovensku reputaciu ved sa chod kuknut na nejaku vacsiu bratislavsku diskoteku a maj oci otvorene
@mojdedo no však práveže čítam a žiadny normálny názor tam nevidím... teraz hádžeš všetky ženy na slovensku do jedného vreca kvôli pár babám na diskotéke?
@chevro povedali že sú radodajnejšie ako iné... z toho vyplyva, ze asi mali viac prilezitosti na slovensku jak v inych krajinach
a ak mas aspon trocha logiky, tak potom cim je viac slapiek v nejakej mnozine, tým je vacsia pravdepodobnost, ze sa v tej mnozine s nimi stretnes.. ja ti to mozem aj rovnicou povedat => pocet zasukani si so slapkami v danej krajine = koncentracia slapiek x koeficient( je funkciou pritazlivost cudzinca, financnej situacie cudinca, plus dalsie empiricke veci, ale pre daneho cloveka je to takmer konstanta) a ked si to osamostatnis, tak koncentracia slapiek=pocet zasukani/koeficient a oni sami dobre vedia v ktorej krajine si zasukali najviac... uz chapes? exaktnejsie to uz neviem vysvetlit
@chevro a ak ti to cele nedoslo, tak z tej rovnice vyplyva, ze cim si viac krat zasukal na slovensku (vzhladom na jednotku casu), tym je tu vyssia koncentracia slapiek
@mojdedo keď ťa to baví, tak si kľudne rob tvoje rovnice a hoň si až do smrti.. ak nie, tak si uvedom aké kokotiny trepeš o nejakých rovniciach a nájdi si radšej nejakú babu.. nie sú všetky také ako vravíš, ani zďaleka
@chevro preboha ty si fakt zadubeny... ved to je statistika... to mas to iste, ako ked poves, ze voda je slana... nepoviem ze medzi molekulami vody plavaju aj molekuly soli, ale poviem to priamo, ze voda je slana.. chapes? celkovy dojem je, ze je slana... celkovy dojem je, ze je tu vela kuriev, tym padom sa hovori, ze slovnenky su slapky.. ide o zovseobecnenie celkoveho dojmu... a ja som nikdy nepovedal, ze kazda je taka.. to si mi ty "vlozil do ust tie slova" ... a mimochodom, ja mam zensku... pockaaaj ty mas zensku na birdzi coo? pocuj, neni dobre hrat pred nou formu, ved aj ty, aj ja to dobre pozname... pojdes do krcmy a ked pride medzi chlapmi debata na tuto temu, tak drviva vacsina muzov prezentuje nazor, ze slovenky su zlatokopky a slapky fakt, nehraj pred frajerkou formu, ze si zastanca vsetkych sloveniek.. cim skor pride na to kto vlastne si, a prijme ta takeho aky si, tym lepsie pre teba... nemusis sa cely zivot na nic hrat.. a ak ta nevezme takeho aky si, tak to nebola ta prava a nemac coho lutovat tak kludne si zanadávaj na slovenske slapky a urobis dobru vec pre tvoju buducnost
@chevro a vidis teraz tu dal niekto taku temu, ako rychlo ste zacali so sexom po tom, ako ste sa dali dokopy... a kolko vela dievcat sa vyspalo velmi rychlo s chalanom.. staci aby tu prisiel cernoch, dve tri baby za den balil a o tri dni uz ich ma v posteli a moze ist na dalsie... vidis, ze to vsetci dobre vieme, len si to nechceme priznat.. len slepy to nevidi
@mojdedo nechápem prečo do tejto diskusie zaťahuješ moju frajerku, čo má ona s týmto spoločné? Ja som nikdy z úst nevypustil že by slovenky boli kurvy alebo zlatokopky, to ja nerobím. Keď poznám nejakú konkrétnu, tak to poviem na ňu, ale ja to nezovšeobecňujem, to robíš ty. Vieš holý kokot o mne a mojej frajerke tak netuším o čom tu točíš teraz. Ona ma totiž narozdiel od teba veľmi dobre pozná.
@mojdedo toto bolo veru dobre odveci, že sa baba vyspí so svojim chalanom hoci aj po dvoch dňoch ani zďaleka neznamená, že je to šlapka, to by si si mal uvedomiť.
@chevro ale no ved obaja vieme, ze hras formu, ale ok, necham ta tak, pretvaruj sa cely zivot, rupne ti z toho v bedni uvidis... ako nic v zlom, ja ti len dobre radim.. ja som mal prilis slusnu frajerku a pred nou som hral slusnaka, ale pritom som sa necitil dobre, prirodzene a som rad, ze to uz skoncilo... odvtedy to berem tak, ze bud ma baba bere takeho aky som, alebo nech ide kade lahsie a je to takto lepsie.. dufam, ze aj ty na to prides.. ja viem ze budes protirecit, ale fakt nad tym pouvazuj... nestoji to za to robit cely zivot herca zadarmo... je to velmi narocne...
@mojdedo ja nehrám žiadneho slušňáka, ani nemusím, moja frajerka tiež nie je žiadny anjel. Ja sa lepšie už cítiť nemôžem a žiadneho herca tu nerobím. A ty sleduj ako tu odbáčaš od témy. Trepeš tu totálne kokotiny a ideš ma tu moralizovať? Však ma vôbec nepoznáš, ako môžeš takéto niečo tu písať? Ale tak zjavne sa aj hanbíš za seba a svoje názory, keď sa skrývaš za fake konto. Smutné.
@chevro nemoralizujem, ani neodsudzujem radodajky. keby som zena, aj ja by som urcite rad vyskusal tie velke africke penisy... ved ja to iba v dobrom.
dalsia vec... skoro vsetci moji kamosi uplne inac vypravaju, ked su na pive na panskej jazde a uplne inac, ked na to pivo idu s frajerkami, ja viem o tom vela... ale ak si uprimny a su toto naozaj tvoje nazory a nepretvarujes sa pred frajerkou, tak potom klobuk dole.
a nehanbim sa ale ano, mas pravdu skyvam svoju identitu, lebo som v postaveni, kde nie je ziaduce, aby som prezentoval svoje osobne nazory verejne.. dokonca raz som sa dostal kvoli tomuto do neprijemnej situacie
@mojdedo ja sa nemám prečo pretvarovať, moja frajerka vie o mne fakt všetko, vie s koľkými som spal, aké drogy som bral a podobne. Ja sa pred ňou pretvarovať nemusím.
keď sa to zoberie z globálu, tak určite sú slovenky velmi promiskuitne...
ked najviac obyvatelstva zeme su moslimi, tak tie zeny si promiskuity nezaziju, takisto je strasne vela cinanov a japoncov, japonci su velmi zdrzanlivi (uchylni, ale zdrzanlivi), cinanky podla mna tiez nie su prosmikuitne... takze tak... no a od cudzincom som tiez pocul vselico "pekne" o slovenskych zenach... ďakujem za zviditeľnenie Slovenska... ved aj zla reklama je reklama...
ale nó zas promiskuitné nie. niektoré hej ale to je všade na svete tak navyše to je silné slovo ale priznajme si,že problém si nájsť ženskú spoločnosť ozaj nie je a to som dosť škaredé chlapča. (nie škaredú dievčenskú spoločnosť). @mojdedo pochop, @chevro je zaľúbený až po uši, jasne,že ho takéto reči dráždia mňa by tiež,keby som,čo teda som ale mám to na pi*i
@ba55tripper ale toto nie je tým, že som zaľúbený, to je tým, že mám asi taký názor aký si ty napísal v prvej vete a preto mi príde dosť odveci zovšeobecniť to že slovenky sú promiskuitné..
no, ja by som povedlaa, ze slovenske zeny promiskuitne az tak nie su, ale slovenske dievcata sa mi zdaju uz aj dost.....je to len z mojho pohladu, dnesne dievcata ak zacinaju sexovat okolo 15tky , tak sa necudujme, ked v 20tek ma za sebou min. 5 sex. partnerov (hadam aj omnoho viac)....ufff, to by som sa hanbila jak pes za taku promiskuitu....a zahranicne zeny?...tazko povedat.....asi ako ktore....vsade sa najdu take aj take...
Vam jebe dobre ne? ano Slovenky su promiskuitne a chudaci chlapci su donuteny aby s nimi spali.. ked su slovenky take promiskuitne tak aj slovaci .. ved s kym by potom asi tak tie holky spali?? xDDD ale jaaaj ja som zapudla na jednu vec! parodon.. ved ked chalan pojebe 3 holky za vecer je KING.. ked holka 3 chalanov je "promiskuitna".. xDDD takze otazka mala zniet "Myslite si ze aj zahranicny ludia su taky promiskuitny ako SLOVACI?"
jaj bože ...jasne že promiskuita tu je a bude ...šak len počuvam jak sa tota vyspala s tym a tota s tamtym .....atď atď .... zase dievčatka naše slovenske nehrajme sa na sväté ok ?
hej su a co? deal with it... a vy co hovorite veci ze niesu, tak pardon ale vacsina je a je to fakt, nesuhlasite dobre, ale vseobecne su slovenky velmi promiskuitne, lebo take "trendy" idu zo zapadu...
tak ako je napr. Španiel na Slovensku celkom pekná zmena a rarita, to je aj Slovenka blondínka v Španielsku...a už len samotný fakt, že ten človek sa s Vami nedohovorí inak ako po anglicky ( a niekedy ani to nie ) dáva celej situácii úplne iný ,,náboj´´...osobne si myslím, že tu tá promiskuita ešte skutočne nie je tak rozšírená ako vonku... ale každopádne, závisí od človeka, charakteru, svedomia, hodnôt atď...
pride mi to, ako ten isty pripad, ked chalan nadava na to, ze vsetky zeny su zlatokopky. a pritom ten mlady muz nikdy inak nevstupi do miestnosti ako s prepchanou penazenkou v jednej ruke a v tej druhej si nedbalo prehadzuje kluce od auta..
nie som dala, ze nie len zahranicne, ale ani slovenky.. vsetky naordy to maju narovnako, niektore viac promiskuitne, niektore menej. tak ako aj s chlapmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Len tak dalej, aspon vy dvihajte mienku o slovensku
@nobile ved ked nic ine a ja sprosty som sa nikdy nezahral na cudiznca ale tak lacnejsie je ist do bordelu, jak si pozicat drahe auto v pozicovni ako povedal P. Pišťanek: "Slovenské kurvy sú lacné a kvalitné"
A dam ruku do ohna, ze ked si zavolas taxik, aby si sa odviezol na byt "tvojho slovenskeho priatela", ktory je akurat na dovolnke, ze rada pojde s tebou, aby ta utesila
...Ved predsa je to len auto a ty si take iste hned zajtra mozes dat odpisat z dani, kedze si velky zahranicny podnikatel
Vynaliezavym improvizatorom stastie praje
...Osobne poznam plno cehcov, ktory so slovakmi kecaju po anglicky, lebo hold nam tak nerozumeju ako mi im ...
True story, makam pre cesku firmu
mne sa zas stala minule taka vec.. skoro rano som cestoval z PN do TO..
bus bol pomerne prazdny, tak si vravim vzadu v päťke som už dávno nesedel, je to prazdne, spravim si pohodlie. Autobus sa pohol, a zrazu bežia taká dve, strašne škaredé osemnástky. Tak bus zastavil, vyškrabali posledne drobne a horko ťažko zaplatili.. zdali sa mi nejaké divné.. a čo nevidím, rútia si to ku mne.. ja som im aj tak naznacil, ze by som uvital, keby odisli, ale nedali sa odbit... ráno boli este ozraté a zacali nakladat, ze idu maturovat a privyrabaju si, chodia fajcit - najradsej talianov, afgancov a podobne.. a ze tych svojich znamych afgancov uz aj zadarmo, lebo nemaju peniaze a tie baby ich maju radi, ale talianov za paniaze atd... no ja som sa smial, take su sproste ze zadarmo no konic
tými vašimi názormi.
fakt, to máte také "šťastie" a jediné dievčatá,ktoré ste kedy stretli boli kurvy? asi sa pohybujete v debilnej spoločnosti.
a ak mas aspon trocha logiky, tak potom cim je viac slapiek v nejakej mnozine, tým je vacsia pravdepodobnost, ze sa v tej mnozine s nimi stretnes.. ja ti to mozem aj rovnicou povedat => pocet zasukani si so slapkami v danej krajine = koncentracia slapiek x koeficient( je funkciou pritazlivost cudzinca, financnej situacie cudinca, plus dalsie empiricke veci, ale pre daneho cloveka je to takmer konstanta) a ked si to osamostatnis, tak koncentracia slapiek=pocet zasukani/koeficient a oni sami dobre vedia v ktorej krajine si zasukali najviac... uz chapes? exaktnejsie to uz neviem vysvetlit
dalsia vec... skoro vsetci moji kamosi uplne inac vypravaju, ked su na pive na panskej jazde a uplne inac, ked na to pivo idu s frajerkami, ja viem o tom vela... ale ak si uprimny a su toto naozaj tvoje nazory a nepretvarujes sa pred frajerkou, tak potom klobuk dole.
a nehanbim sa ale ano, mas pravdu skyvam svoju identitu, lebo som v postaveni, kde nie je ziaduce, aby som prezentoval svoje osobne nazory verejne.. dokonca raz som sa dostal kvoli tomuto do neprijemnej situacie
ked najviac obyvatelstva zeme su moslimi, tak tie zeny si promiskuity nezaziju, takisto je strasne vela cinanov a japoncov, japonci su velmi zdrzanlivi (uchylni, ale zdrzanlivi), cinanky podla mna tiez nie su prosmikuitne... takze tak... no a od cudzincom som tiez pocul vselico "pekne" o slovenskych zenach... ďakujem za zviditeľnenie Slovenska... ved aj zla reklama je reklama...
@chevro skus pochopit, ze ked chces charakterizovat masu (a co ja naozaj chcem), tak sa zovseobecneniu nevyhnes..
pride mi to, ako ten isty pripad, ked chalan nadava na to, ze vsetky zeny su zlatokopky. a pritom ten mlady muz nikdy inak nevstupi do miestnosti ako s prepchanou penazenkou v jednej ruke a v tej druhej si nedbalo prehadzuje kluce od auta..