Viete o tom, že už su dokonca aj na azete inteligentnejsi ludia jak na birdzi? Ja nevravím, že ja som niaky výkvet.... ale ja naschvál zakladám také fora lebo ma bavia vase reakcie....
Ale normálne na azete ked niečo napísete aj na aktuality
Pochybujem, keď čítam diskusie a príspevky v komentároch na dive, alebo pod aktualitami, mám chuť objednať atómovku a zrovnať Slovensko zo zemou, lebo tam je tak extrémne tupý výkvet spoločnosti, aký sa inde nevidí.
Na azete su normalne argumenty? Krizom krazom cez vsetke slovenske internetove media, ako topky, diva, azet, aktuality, blogy na smecku a nvm co vsetko, je obrovska kopa idiotov, na ktorych pripada minimum inteligentnych prispevkov.
Ludia, a zase same sracky, poviete niečo a vôbec nepodložíte dôkazy.... na aktuality napísem svoj názor, a aj ked sa to ludom nepáči, tak mi napísu že podla nich to tak nie je a hovoríme dôkazy, a tu na birdzi napísete len "Chlapče, ty patris na aktuality, preto to tak vidis..." A žiadny dôkaz, proste nič len sračky... Idem radsej na aktuality... Majte sa
ja som si nevšimol, že by tu boli nejak sprostí ľudia... keď založíš normálne fórum, tak sa ti aj ľudia budú v ňom normálne vyjadrovať...aspoň u mňa to tak vždy bolo
No, rozdiel je mozno v tom, ze tu ked niekto zalozi jebnute forum, tak sa vsetci pretekaju kto najlepsie nalozi aj tak je to marne, nikto to nedotiahne na etelnaira
Ale to neznamena ze su sprostejsi, moze byt sprosty clovek slusny vlastne, ked je niekto blb, ani si nevie robit srandu, to je uz znak vyssej inteligencie
@sexywoman ja som si napríklad nevšimol že by si svoje úplne prvé základné tvrdenie tejto diskusie podložil nejakými reálnymi argumentami alebo dôkazmi...
lebo tam ked napises ze hladas babu ktoru by si mohol ostat tak ta maju natolko v pici, ze ta uplne ignoruju... tu sa niekto aspon natolko nad tebou zlutuje, ze ta odjebe
@sexywoman@5@midnight@25 nevraviac o tom, ze si si vzal len jeden z 4-komentov, ktory sa ti prave hodil a zvysne 3 si odignoroval. to je tiez dokaz "inteligentnej" diskusie..
nevraviac o tom, ze ako pise @klaudiqaaa tak vacsina ludi na azete a mnoho i tu to IQ 100 dosahuje len s obtiazami.. pripadne ma fakt len take.. (priemerne iq slovaka).. a to ze ludia zo zasady nevedia argumentovat je druha vec.. ale to je vsade.. akurat ze na birdzi je 90% veci "zo srandy" ci "ironicky" kde inde to uz nahradzaju invektiva a vulgarity.. ktore su mazane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a pokiaľ si myslíš, že sú tam ľudia, ktorých IQ presahuje čo i len stovku, tak mi je ťa fakt úprimne ľúto, pretože medzi nich patríš....
kvoli aktualitam a pod. mam potrebu vystahovat
sa z toho statu a v zivote sa nevratit.
nevraviac o tom, ze ako pise @klaudiqaaa tak vacsina ludi na azete a mnoho i tu to IQ 100 dosahuje len s obtiazami.. pripadne ma fakt len take.. (priemerne iq slovaka).. a to ze ludia zo zasady nevedia argumentovat je druha vec.. ale to je vsade.. akurat ze na birdzi je 90% veci "zo srandy" ci "ironicky" kde inde to uz nahradzaju invektiva a vulgarity.. ktore su mazane