Takmer všetky mená na M (okrem Mikuláš a iných staromódnych .. )
Ďalej Peter, Samuel, Andrej, a neviem prečo páči sa mi aj meno Tobias alebo nejaké také cudzokrajné..
Frederik je najkrajsie chlapcenske meno na svete proste by som mu hovorila Fredy Ale pacia sa mi aj mena: Viliam, Norbert, Alfréd, Oliver, Arnold, rené, Andrej
dala som Samuel, pretože tak sa volá môj brat aj keď je divný to nie je podstatné...
je kopa pekných mien... romantické je napr. aj Valentín aj sa mi páči to meno... aj človeka s tým menom poznám a potom neviem aj Martin, Matej, Miloš, Marek, Lukáš aj Tomáš je pekné meno... veľa pekných mien je v kalendári
podla mna to zalezi od toho akeho chalana si vybavíte ked vás napadne to meno... teda aspon mne to tak pride ze niektore mená sa mi nepáčia už len preto ze poznám niekoho kto nosí toto meno a ten clovek je mi nepríjemný... takze sa zdrzujem hlasovania je to ríliš neobjektívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Ďalej Peter, Samuel, Andrej, a neviem prečo páči sa mi aj meno Tobias alebo nejaké také cudzokrajné..
to sú tie najkrajšie...
a také slovanské...jednoznačne Darko
Mne sa páčia Matúš, Matej a Jakub
a potom ešte jedno, ktoré pekne znie vo vetre, keď ho šepkám, keď mi pláva v mysli - Roman.
je kopa pekných mien... romantické je napr. aj Valentín aj sa mi páči to meno... aj človeka s tým menom poznám a potom neviem aj Martin, Matej, Miloš, Marek, Lukáš aj Tomáš je pekné meno... veľa pekných mien je v kalendári
Pankrác, Servác, Bonifác..
je ot najkrajšie meno všeobecne. a podla mňa, ak ho má chalan, je to aj vrcholne originálne
Sveto
Riso a Artem ;o]]
Viktor v preklade vítaz z latinského slova victory