Najkrajšie chlapčenské mená? Jednoznačne Patrik a Tomáš - Patrik sa mi páči už od mala (ako meno) a Tomáš, lebo je krásne zvučné a dá sa všelijako sklňovať a používať zdrobneninky... a je to meno môjho priateľa
Mne sa lúbi meno Sebastian aj keď neviem nájsť vhodnú skratku, potom Erik (toť môj synovec , ďalej Adrian, od detstva mám slabosť na Denisov a René (nebyť toho že je to najvhodnejšie meno pre transvestitu )
preco mam taky pocit ze vsetkym sa paci meno bud svoje abo sucasneho priatela,myslim ze svoje ani priatelove meno ste nevyberali chapem ked poviete ze paci sa mi meno mojho syna...to jjo...ale napisat "najkrajsie meno je tomas,lebo ja sa tak volam..." sa mi zda trosku divne...ci?
rozhodne Valentino , jeden malý chlapec z Ameriky sa tak volal a nezabudnem nao, ako sme sa snažili dohovoriť angličtina, chorváčtina, slovenčina dokopy, pretoze on pochádzal z chorvátska- ale šli do ameriky
mne sa vzdy pacili: michal, martin, david a dominik neviem preco..asi kvoli ludom ktori sa tak volaju ..ale zase napr. lukas,tomas,samo,peto..tez neni skarede mne sa pacia takmer setky okrem kuba a adama a takych mien no..
osobne sa mi najviac páčia mená ako Martin a Tomáš ale nemám problém ani s inými menami.. podľa mňa je jedno ako sa kto volá ale dôležité je to ako sa správa a aký v skutočnosti ten človek je...Martin a Tomáš sú celkom pekné mená a dajú sa aj dobre skloňovať tak nemáte problém potom nájsť nejakú tu zdrobnelinu...
mne osbne sa vobec nepacili mena odvodene od mena marek (Marko,Marcus...) ale nedavnosom spoznala jedneho maleho chlapceka ktori sa vola Marcus a odvtedy sa mi to meno zapacilo...len skoda ze ho uz asi nikdy neuvidim...taky malynky zlatunky...a este sa mi paci meno Nikolas a Lukáš...a tiez aj Sebastián (tak sa vola aj moj spoluziak...
Najskor začnem menami, ktoré sú podľa mňa hrozné (ak sa tak voláte, neurazte sa, je to iba moj názor) : Patrik, Erik, Nikolas,...(ďalšie mi už nenapádajú)...
Ak budem mať syna tak budem vyberať z mien: Rastislav, Matej, Tomáš, Michal, Lukáš, Ondrej, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
alebo len dievčenské? neviem :/
nepoviem ked sa tu nieco objavi 2-3-4 krat, ale zakladat nieco kazdy tyzden je uz fakt ak u jebnutych
Mne sa lúbi meno Sebastian aj keď neviem nájsť vhodnú skratku, potom Erik (toť môj synovec , ďalej Adrian, od detstva mám slabosť na Denisov a René (nebyť toho že je to najvhodnejšie meno pre transvestitu )
Lebo je netypické na Slovensku a nevolá sa tak každý druhý chalan.
Dievčenské- Piroška
@42 ooo,Chris,neni krajsie meno,naozaj pekne
No preco asi?
Mmmmmm.....chvilka napatia...ANO, je to moje meno
Moje? ale také meno som ešte nepočul ...
Ak budem mať syna tak budem vyberať z mien: Rastislav, Matej, Tomáš, Michal, Lukáš, Ondrej, ...