Zdravím! Ak si vôbec niekto otvorí túto pochybnú diskusiu...Čoskoro budem mat perzskú mačičku. Ak máte nejaký typ na mačacie meno, svojim spôsobom čo najoriginálnejšie, rada si nechám poradiť
Dutchess, Napoleon (ak raz budem mať kocúrika, chcem, aby sa tak volal , Lily, Lucky, Nessie atď, atď, atď. Ešte je veľa takých pekných mien Ale ja som pre Dutchess a Napoleona
kocur Sokrates, Riško
macka Lea, Luna, ....
ja mam taky kalendar s mackami, kde su ludske mena, a po bokoch macacie kazdy den
podla mna je to super,ked mu das nejake z toho kalendara, moze tvoje maciatko oslavovat meniny
Naša mačka sa volá Dorka. Má svoj zdravotný preukaz. Keď s ňou ideme ku zverolekárovi
a ten ju osloví Dorka, milo sa na neho usmeje a kľudne mu dovolí pichnúť jej injekciu.
Na Dorku sme si zvykli a ona na svoje meno tiež.
Inky-Pinky je pekné v spojení s menom Rosemary... Inky-Pinky Rosemary pre dievča. Alebo Bitsy-Itsy Twinkle-Dixxy. Tak sa bude volať moja mačka. Alebo je pekné meno PimPiLimPi, alebo Wonky Pú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
alebo elvis xD
Mimi
Kočka
Sendy
Andy
šivačka..xD aj to nieje zlé
Lúvaja...xD
Keby niečo klik na túto stráánku...xD sú tam menáá celého sveta asi..xD a aj také pekné jak pre mačku aj ked je to pre ľudi.. WWW.bAbynamer.com
Olivier pre kocura
macka Lea, Luna, ....
ja mam taky kalendar s mackami, kde su ludske mena, a po bokoch macacie kazdy den
podla mna je to super,ked mu das nejake z toho kalendara, moze tvoje maciatko oslavovat meniny
a ten ju osloví Dorka, milo sa na neho usmeje a kľudne mu dovolí pichnúť jej injekciu.
Na Dorku sme si zvykli a ona na svoje meno tiež.