17. ale to je taKé trápne vieš lebo niKola sa nedá inaK než niKa a tie to Kradnú veroniKa- má byť vera alebo podobné DominiKa domča a taK.. ma to sere že mi to Kradnú!
Ostatné ženské, kt. sú pekné: Viktória, Martina, Vanesa, Lenka, Eva a potom už skôr cudzokrajné ..
Mužské: Takmer všetky na M -> Najviac: Martin, Matej, Matúš, Marián ( okrem Miloš, Marek, Mikuláš a všetky tie zaujímavé mená ) .. dalej aj Peter, Samuel, Andrej a cudzokrajné hehe
Martina a páči sa mi, zvykla som si za tie roky /a viem že aj Pawlovi aspoň niečo/ a ešte ak dievčenské tak Laura, Daniela a chlapčenské Tomáš a Daniel
Volám sa Nicole (som tak krstená, ak by niekoho zaujímalo) a moje meno sa mi nepáči Zo ženského sa mi páči meno ako Tereza napríklad a z chlapského Tomáš a Martin
mno..ja sa volam Diana...a moje meno sa mi paci a najkrajsie muzske...asi Daniel a šimon ... a zenske... Ema...alebo Diana ale najviac sa mi vsetky zahranicne mena pacia...
Mám rada svoje meno konečne Romana, teší ma... a inak sa mi páči Gréta (nečakane ), Agáta, Martina a Nina. Z mužských... Martin, Tomáš, Bartolomej (chcem malého Barta!) Daniel a Stano je fajn
mnoo ako anpoveda moj nick, volam sa Miloš.. keby som mohol vratit cas o nejakych skoro 20 rokov dozadu, urcite by som vytrhol otcovi z kalendara stranku, na ktorej sa moje meno nachadzalo.. Podla mna najkrajsie muzske meno je Tomáš a čo sa tých žien či dievčat, tak jednoznačne vyhráva Veronika, potom Lucka
98 keď ma volajú Viki, alebo Vikina tak fpohode, ale keď mi niekto povie Viktória tak ho idem zabiť... A náš angličtinár mi zakázal podpisovať sa na písomky Vikinka... ( sa musím Viktória.. pako...
ja som Barbora a moje meno sa mi celkom paci(lebo nemam na vyber )
Z muzskych sa mi pacia len zahranicne-slovenske nemusim-napr.Darius,Oscar...aj nathan je super...o.i. paci sa mi ked muzi maju zenske mena(Vivian-to je pekneeee)
chalanske sa mi paci lukas erich mmm...neviem ake dalej ale aj martin aj tomas sa da.... a babske samozrejme andrea sarah zuzana neviem ake ete aj kristina je celkom v pohodke aj michaela...neviem...
ja som Petra a to meno sa mi paci....naj zenske: Vanesssa, Natália, Petra, Juliána, Karin, Laura, Klára...a nepacia sa mi tie take obycajne ako Veronika ,Dominika, Lucia, Lenka, Jana, Mária
naj muzske: Roman, Filip, Jakub,Adam, Mário,
a nepacia sa mi Martin, Marek, ..tak sa vola skoro kazdy druhy chalaan
naj muzske: Peter to je najkrajsie chlapske meno,potom Richard a neznasam meno jozef bo to ma polovica chlapov ak ne viacej aj ked uz ta starsia generacia potom zenskeee: Samara,Xena potom aj Petra, Tatiana, Lucia, nelubi sa mi taka Stefania abo Bozidara hehe no a Nroa...uz z principu
hh...kolkym sa paci meno Veronika a Tomas... ...keby vas thak volali 16 rokov hned by vas to preslo.. ...thakze mne sa moje meno vobec nepaci ( Veronika )...
...zenske - Lucia, Lenka
...muzske - Filip, Oliver, Adam...a uz nwm...len ne Tomas...
Moje meno je Lucia a som maximalne spokojna Vraj to meno je spojene s carodejnicami a bosorkami hmmm to aby som si kupila uz novu metlu
no pacia sa mi tieto mena : dievcenske- Sarah, Laura, Chiara
chlapcenske- Jakub, Alex, Richard, Samuel
HEHE ja som so svojim menom maximalne spokojna D .. sak Viktória je welmi pekne meno D ... ale aj tak najkrajse je Vikinka
no ale teraz vazne .. kebyze neexistuje moje meno a mozem si vybrat hocijake tak asi by to bolo ... to je tazke ked mne sa viac paci DD Lenka Laura Karolina Sofia ... atd...
a z chlapcenskych Ferko DD .... Jakub Samuel Brano .... noo to by sa dalo wela pisat D
Ja som Dada a páči sa mi.......
Ženské (páči) ily, Alex ,Ema, Božka, Žofka, Jožka (a samozrejme to moje
Ženské (nepáči): Zuza , Adriana , Miriam
Mužské (páči): Alex ,
Mužské (nepáči): Jaroslav....... viac má nenapadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
Najkrajšie? hm.. asi Pawlo a Martina.
Hm.. a prečo sa ti nepáči?
Nie som veľmi na tie zahraničné
Zenske... asi Adriana... a muzske... Marek
Juraj a Eva
a mužské-Alexander,Tobiáš
A najlepsie mena su:
Muzske: Igor kto by to povedal, a dalej sa mi lubi napr taky Bystrik
Zenske: Janka (dotycny vedia preco )
Moje meno sa mi paci-Andrea
zenske: Simona, Andrea, Nora
muzske: Kevin, Martin, Tomas
a moje oblubene mena: chlapcenske: Riško, Paťko, Marcelko
dievcenske: Sára, Hanka
Najkrajsie - Rebecca
noo zenske: Veronika, Laura, Lenka..
muzske?? Martin.. Andrej a Marek asi..
Ostatné ženské, kt. sú pekné: Viktória, Martina, Vanesa, Lenka, Eva a potom už skôr cudzokrajné ..
Mužské: Takmer všetky na M -> Najviac: Martin, Matej, Matúš, Marián ( okrem Miloš, Marek, Mikuláš a všetky tie zaujímavé mená ) .. dalej aj Peter, Samuel, Andrej a cudzokrajné hehe
dievcenske je pekne denisa a chalanske matus, martin, filip, tomas, alex...tych je strasne vela
Inak sa mi oveľa krajšie zdajú cudzokrajné mená... Z tých našich:
ženské: Viktória, Sofia
mužské: Filip, Oliver
zenske- vanessa ema laura
muzske- hmm to nevem
zenske- miska laura
muzske- richard
chlapcenske : kubko, dominik ...
najkrajsie je-veronika a muzske Džuso!
chlapčenské- Sebastian,Hugo a najnovšie Oliver
dievčenské- asi Laura.
páči sa mi : Ema, Sára...a hej Amy
ja som myra, resp- miroslava...v skratenom tvare to ujde...ale neznasam mena konciace- slava/slav, míra/mír a pod...je to hrozne dlhe a take skarede..
a z mien co sa mi pacia tak chalanske ai- tomas, lukas, matus, marek, patrik, michal...a zenske ma ziadne nenapada...
zenkse-Andrea, Adriana
muzske-Michal, Martin, Filip
a muzske, no Pavol, Peto je v pohode
zo ženského- Ema, Daniela
mužské- Tomáš, Adam, Richard
nepáčia sa mi také mená čo majú všetci že nikola, veronika, dominika, mária, anička, ferko apod
A moje najoblubenejsie dievčenské:Gabriela,Mária,Katarína,Zuzana,Martina ...je toho vela....
A chlapčenské:Michal,Martin,Andrej,Roman,Miro,Stano,Jojo.....veeeela..
ženské-Beáta,Lindsay
mužské-Andrej,Semo,..
Zenske:Wiwiee,Chery,Jasmina,Emma,AleXa,Lotte,Chloe,Amber,Liberty,Nicole,Lory,Ewe,Ewelyn...
Muzske:Adam,Alex,Luca,Daniel,Olivier (potom ja to uz pisem druhy krat a sa to zmazalo,tak som polovicu uz zabudla
A niekto ste spominali Rebeccu?-tak sa vola moja sestra
sak kuuknite sem : www.babynamer.com .....dufam ze to admin nebude brat ako propagandu
Dievcenske - diana,
Chapcenske- marek
zenske:Martina, Lujza, Laura, Nina, Nada
muzske:Adam, Jakub, Michal
hlavne miskoooo
naj zenske mena su MICHAELA, Stanislava
muzske mena STanko TOmasko
a potom zenske najskor Evelyn
Inak sa mi pacia:
Daniela, Zuzana, Adriana
Kristian
D : Ema, Elizabet, a neviem
CH : Adam, Lukáš, Šimon, ... Samo
Muzske - Martin, Fero, Samuel napriklad
zo zenskych sa mi paci aj - Ela ,pozdava sa mi,ze je take strucne..nie ako to moje
muzske: kubko matko martin
Klaudia, Klara, Karolina , Vanesa, Olivia, Ema, Greta ..peknee
a chlapske? asi Martin..klasika
muzske eter,Tomas,Lukas
Dievcenske sa mi paci: Vanesa
Chlapcenske: Kevin, Alex
No ci sa mi paci alebo nie, teraz s tym uz nic nespravim
muzske Micha(e)l,Juraj,Martin,Roman,Patrik,Oscar,Kevin a samozrejme Svatopluk
a pacia sa mi mena Daniel, Jakub, Saška..
Z muzskych sa mi pacia len zahranicne-slovenske nemusim-napr.Darius,Oscar...aj nathan je super...o.i. paci sa mi ked muzi maju zenske mena(Vivian-to je pekneeee)
naj muzske: Roman, Filip, Jakub,Adam, Mário,
a nepacia sa mi Martin, Marek, ..tak sa vola skoro kazdy druhy chalaan
No a ženské Kirsten, Summer, Bianca, Dominika, ...
mužské meno Tomáš (Tomas), Ryan, Christian, Filip, Andriew, ...
(viac sa mi páčia americké mená, ale v podstate sú všetky cudzokrajné .. )
Chlapčenské – Martin (to musí), Peter, Marek a Jozef
::Mužské :: Dávid,marek alebo Peter
Ženské- Jednoznacne ADA........!!!
Mužské- Iba keby som bol gay.......!!!
Pekne sú mená Adam, Peter, Ivan, Nina, Daniel, Jakub, Anna, Zuzana
muzske-tomas
zenske-martina,karin
...zenske - Lucia, Lenka
...muzske - Filip, Oliver, Adam...a uz nwm...len ne Tomas...
Najkrajšie ženské sú podľa mňa Melissa,Linn...
mužské-Seth
a z muzskyx sa mi pacia Simon, David, Matus, Adam, Vratko a tet vela..
a z dievcenskyx? to som uz spominala na inom fore
z chlapcenskych- Adam, David, Tomas, Martin
z dievcenskych- Olivia
no pacia sa mi tieto mena : dievcenske- Sarah, Laura, Chiara
chlapcenske- Jakub, Alex, Richard, Samuel
no ale teraz vazne .. kebyze neexistuje moje meno a mozem si vybrat hocijake tak asi by to bolo ... to je tazke ked mne sa viac paci DD Lenka Laura Karolina Sofia ... atd...
a z chlapcenskych Ferko DD .... Jakub Samuel Brano .... noo to by sa dalo wela pisat D
okrem mojeho sa mi paci este Veronika a z muzskych Martin
a z muzskych Juraj jednoznacne
------takze Eva a Juraj-----
muzske ave,Shaun,Dan
zenske:Miriama,Jenny
z dievčenských mien sú pre mňa najkrajšie:Andrea, Kristína, Sára, Tatiana, Lenka, MAGDALÉNA (najnajkrajšie), Libuša , Zuzana, Lucia, Eva, Terézia
chlapčenské mená: Rastislav, Matej, Tomáš, Gabriel, Rudolf, Juraj, Róbert, Michal, Lukáš, Ondrej, Peter, JAKUB
Christián, Alexander, Oliver
Adina, Katrin, Emma, Liliana, Sofia
moje malé sa volá Liliana Emma...
Ženské (páči) ily, Alex ,Ema, Božka, Žofka, Jožka (a samozrejme to moje
Ženské (nepáči): Zuza , Adriana , Miriam
Mužské (páči): Alex ,
Mužské (nepáči): Jaroslav....... viac má nenapadá