Dovody preco WC su jednoduche este si to nemyslite ale raz budete :
my robotnicka trieda mame nato taketo vysvetlenie :
Postel : je to pekne ked donej vlezu ale horsie je ze na 2 den nasleduje skola/robota takze ked donej vlezem len si priblizim skazu
CHladnicka : je fajnove ked ju krasne vylootujem ale co potom ked nebude co je to neista raodst D
Cintorim : raz tam dojdeme a na docela dlho
Kamosi : pomynutelna vec pridu odidu . je to jak hra v loterii
Obchody : co blaznis financna kriza
PC : po 12 hodinach ho mas chut vyhodit
A POSLEDNE ----- WC --- preco naj :
narozdiel od postele si rad ze donho vchadzas i ODCHADZAS , dovod : plne brusko bobek sa tlaci ...ooo ulava .. ooo to smrdi sup von ... sme radi ze sme sa uvolnily a hned nato utiekli zo spar smradu
narozdiel od chladnicky no to ma moc nenapada ale len asi .... ??? .... sakra nejak mi to na toto nepali
narozdiel od cintorinu : na WC sa tesime vsetci na cintak ne
-//- od Kamosou : WC je tu prenas stale .. neodsudzuje nas a nevysere sa nanas ked ide do tuheho
-//- od obchodou : nase domace WC maju stalu cenu , sradostou uvita i tych chudobnejsich a nevyhodi ich pred dvere ked nemas korunky
-//- PC : no tu je to tazky boj 12 hodin na WC neni prave bohviejaka zabava ...ale daco ma napada na WC si precitas v klude / dokim sa vona nerozsiri / nejake novinny odydes a si sviezi , ale ked vstanes od PC si unaveny , vyzmikany a poloslepy
To je asi tak vsetko preco je WC naj
inak gramaticke chybi a take bludi okolo toho si nevsimajte kto to ma sakra opravovat
Nuz, keby som bola nevyspana (postel), hladna (chladnicka), pocikana (WC) a neoblecena (obchody), myslim, ze by som sa mohla dat akurat tak pochovat (cintorin) a nie ist v tomto stae za KAMOSMI.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
my robotnicka trieda mame nato taketo vysvetlenie :
Postel : je to pekne ked donej vlezu ale horsie je ze na 2 den nasleduje skola/robota takze ked donej vlezem len si priblizim skazu
CHladnicka : je fajnove ked ju krasne vylootujem ale co potom ked nebude co je to neista raodst D
Cintorim : raz tam dojdeme a na docela dlho
Kamosi : pomynutelna vec pridu odidu . je to jak hra v loterii
Obchody : co blaznis financna kriza
PC : po 12 hodinach ho mas chut vyhodit
A POSLEDNE ----- WC --- preco naj :
narozdiel od postele si rad ze donho vchadzas i ODCHADZAS , dovod : plne brusko bobek sa tlaci ...ooo ulava .. ooo to smrdi sup von ... sme radi ze sme sa uvolnily a hned nato utiekli zo spar smradu
narozdiel od chladnicky no to ma moc nenapada ale len asi .... ??? .... sakra nejak mi to na toto nepali
narozdiel od cintorinu : na WC sa tesime vsetci na cintak ne
-//- od Kamosou : WC je tu prenas stale .. neodsudzuje nas a nevysere sa nanas ked ide do tuheho
-//- od obchodou : nase domace WC maju stalu cenu , sradostou uvita i tych chudobnejsich a nevyhodi ich pred dvere ked nemas korunky
-//- PC : no tu je to tazky boj 12 hodin na WC neni prave bohviejaka zabava ...ale daco ma napada na WC si precitas v klude / dokim sa vona nerozsiri / nejake novinny odydes a si sviezi , ale ked vstanes od PC si unaveny , vyzmikany a poloslepy
To je asi tak vsetko preco je WC naj
inak gramaticke chybi a take bludi okolo toho si nevsimajte kto to ma sakra opravovat