@1 raaz dva tri štyri teraz idem ja moj mily, pat sest sedem osem kam sa jebes, ostan pod sem!
a mám rada texty od Eminema.. a ďalej sa mi veľmi páči aj od Nirvany - Lithium, hlavne začiatok: im so happy cause today i found my friends, they're in my head. i'm so ugly, but thats ok cause so are you
Eminem - lose yourself, mockingbird, cleanin out my closet, stan, 3 a.m., beautiful, not afraid, puke - jednoduchší text ale výstižný , hailies song - úplne krásna, talkin 2 myself, when im gone...
Lebo tá pesnička je také poučenie do života... že deťom netreba hovoriť, že príšery neexistujú, že ich treba naučiť brániť sa proti nim, lebo sa im to raz v živote zíde pri stretnutí niektorých ľudí... Voltaire má celkovo zaujímavé texty, ale toto je môj jednoznačný víťaz
metallica -nothing else m., vacsina od guns n rosses ... od Avril .. aj ked hudba jej nieje nic moc ... ale tie texty .. hlavne tych starsich uplakanych pesniciek su uzasne ... aa dalej najnovsia : Motley Crue-Sex ... nehodnotit podla nazvu ... proste ten text je uplne pravdivy a hodi sa an tuto dobu ...
tak tých je hrozne veľa a závisí to veľmi od vkusu... mne sa napríklad páčia texty The beatles ale aj niektoré od Elánu nie sú zlé... taká Evanecence má tiež pekné texty a Jaromír Nohavica je super aj No name má krásne pesničky také metaforické a Lenka Filipová tiež... Roxet tiež nie je na zahodenie... stačí si vybrať to, čo sa komu páči
a ešte aj Pink som zabudla inak.. ona má super texty niektorých pesničiek.. a ešte mám rada text v pesničke od Jessie J - Nobody's perferct alebo Who's laughing now, a Who you are je krásna
@nietimekki ja niesom mainstream ani za svet ..ináč kubo ty fakt myslíš že ja všetko beriem vážne ? ,,šak aj to pod fotkou..ja často robím z ľudí srandu a som zvyknurá že aj oni zo mňa a že to píšu ironicky ...určite sa neurážam ani neberem veci na nete vážne...a keď som ti urazila Kurta tak prepáč ..ja si proste furt musím robižť srandu ale furt
Prikláňam sa ku Guns n roses, Linkin parku, Metallice, Pink, ale nepríklad aj Adele, Three days grace, Avenged sevenfold, Breaking Benjamin, a kludne ma aj zabite ale Secondhand Serenade ak máš takú smutnú náladičku. A ešte taký SImple plan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
a u mňa ešte aj Momo
milujem jeho rýmy. dokonalé sú všetky, nielen v tejto. v každej skoro.
a mám rada texty od Eminema.. a ďalej sa mi veľmi páči aj od Nirvany - Lithium, hlavne začiatok: im so happy cause today i found my friends, they're in my head. i'm so ugly, but thats ok cause so are you
Skoro všetko od Alkeholu
Pretože sú celkom vtipné
no a moja srdcovka, Linkin Park
a ešte aj Pink som zabudla inak.. ona má super texty niektorých pesničiek.. a ešte mám rada text v pesničke od Jessie J - Nobody's perferct alebo Who's laughing now, a Who you are je krásna
a aj @22 nothing else matters
+ 30STM - hurricane, the fantasy,...
+ 2PAC!!!!! ghetto gospel, changes....
+ LP - crawling, atd....
+ green day - wake me up when september ends....
a jeden dobrý text na ktorom som sa smiala dosť
a aj Kortina - Hovädzia polievka
dobre texty ma napriklad spominany Nohavica, a ja si dovolim pripomenut mojich favoritov, Ink Spots,
song je Maybe povinne utekajte pozriet
ale je ich omnoho viac
to z SK. zahranicnej je vela co ma dobrych textov
Slipknot- Snuff
Justin Timberlake - What goes around comes around
Minimálna Trvanlivosť - Nie sme zlí (lebo to odráža moje názory)
Aj zona A a Chinaski maju dobre texty.
a ty kedy už konečne pochopiš iróniu? lebo aj toto aj to pod fotkou je irónia,... nauč sa to chápať
tupac-dear mama/life goes on/ only god can judge me
delik-ja ostavam ja -uplne vystihuje našu krajinu v 4och minútach
boy wonder-mam pi#i
Kali-jedného dna ...a myslím že by sa ich našlo ešte viacej
A ešťe Florence + Machines- Never let me go
Aaaa TGD- Never too late
» www.supermusic.sk/skupina.php?idp...
Guns n Roses. perfektné texty. a kurva nedávajte sem rap a hip-hop , to je shit.
a konkrétne pesničky ti písať nechcem, je toho príliš veľa
a potom samozrejme táto partia: