Vyhlasujem súťaž o naj blázna birdzu ! Každý/á kto sa chce zúčastniť sa musí prihlásiť sám/a a to tak že do komentu napíše nasledovnú vetu: "JA SI ZASLÚŽIM TENTO TITUL LEBO MI TO NAJVIAC DRBE"...
Nechám vám istý čas na prihlásenie sa do sútaže a potom spustím oficiálne verejné hlasovanie v ankete k založeniu tejto sútaže ma inšpiroval status od Riddlera a a ešte jedna osoba ktorá mi poradila aj samonominovanie ale neviem či ju môžem spomenúť lebo asi ešte chápe alebo je inak zaneprázdnená ale každopádne vám ďakujem za inšpiráciu
Súťaží sa o luxusný 3 mesačný pobyt v horskom rezorte na upätí malých Karpát Philippa Pinela v Pezinku.
V cene je zahrnuté ubytovanie podľa vlastného výberu-možete si vybrať od Uzavretého ubytovania kde budete mať pokoj od každého až po Otvorené s voľným pohybom po celom areáli, strava podľa vašej diéty-napriklad ak ste diabetik, trpíte intoleranciou atď. a
pobyt zahŕňa aj bohatý program, pre manuálne zručných napríklad dielne, pre športovo založených fitness, pin-pong, loptové hry a pre vyznávačov hôr turistika každý štvrtok!
Samozrejme je v cene zahrnutý aj luxusný spôsob dopravy! Buď sanitkou alebo sanitkou v sprievode polície!
Zaslúžim si tento titul, lebo by som chcel mať aj druhý titul. Môj pes Stalin so mnou súhlasí. Ako inak, veď som jeho granulodarcom.
Ak nevyhrám túto súťaž, víťaza odporučím všetkými dvanástimi na moju protiabstinenčnú liečbu, ktorá bola preslávená na celom svete, ba v celej galaxii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Takže prihlasujem sa ako prvý Očakávam veľa súťažiacich ! Nehanbite sa milí blázni len smelo do toho ! Ukažte Birdz svetu že na to máte !
A hlavná cena pre víťaza bude čo? Chrisovo staré auto a hororovaná zmluva?
@firestorm nepochopil si podmienky súťaže čítaj pozorne milý potenciálny blázon
Len mi nepovedz, že víkendový pobyt u Vás v krčme
V cene je zahrnuté ubytovanie podľa vlastného výberu-možete si vybrať od Uzavretého ubytovania kde budete mať pokoj od každého až po Otvorené s voľným pohybom po celom areáli, strava podľa vašej diéty-napriklad ak ste diabetik, trpíte intoleranciou atď. a
pobyt zahŕňa aj bohatý program, pre manuálne zručných napríklad dielne, pre športovo založených fitness, pin-pong, loptové hry a pre vyznávačov hôr turistika každý štvrtok!
Samozrejme je v cene zahrnutý aj luxusný spôsob dopravy! Buď sanitkou alebo sanitkou v sprievode polície!
ZASLÚŽIM SI TENTO TITUL pretože mi až tak drbe že okrem mojej sexy doktorky to môže potvrdiť aj 9 z 10 birdzakov.
Ak nevyhrám túto súťaž, víťaza odporučím všetkými dvanástimi na moju protiabstinenčnú liečbu, ktorá bola preslávená na celom svete, ba v celej galaxii.
(Videli ste fotky, ako som vyzerala v tábore? To bolo dobrovoľne)