Asi je to tu často omieľaná téma, ale našli ste si niekto z Vás niekoho cez internet? Nemusí to byť čisto zoznamka.... vydržalo Vám to, bolo fajn, ako ste riešili tú trápnu situáciu, že všetko je iné spoza klávesnice? :D
ja som sa s frajerom bavila pol roka kazdy den predtym ako sme sa stretli, zaspali sme na telefone aj sa tak rano zobudili, takze by musel mat asi rozdvojenu osobnost aby bol uplne iny :D
Nasla som si kamarata este ked som mala mozno tak 13, stretavame sa tak raz za rok a stale si mame co povedat. Aj ked sme malokedy v kontakte, je zaujimave pozorovat ako sa nase zivoty menia za tie roky a kam sa uberame :)
Tie najkrajšie vzťahy vznikajú z dlhodobých priateľstiev, preto je oveľa lepšie dať sa dokopy s niekým s kým sa poznáš v reale ... Takže vlastne záleží od toho, ako ďaleko ste od seba.
Jj, môjho krásneho muža, tu na Birci (love) ale aj bývalých som spoznala cez net, som nolifer :( a aj kamošov zopár. A mám jednu internetovú kamošku, s ktorou si píšeme asi 7 rokov a doteraz sme sa nestretli :D
našla som si tak pár dobrých kamarátov a aj frajerku s ktorou sme spolu vyše 4 roky :) ... medzi všetkými tými úchylákmi a podivínmi je síce ťažké nájsť niekoho normálneho, ale vôbec nie nemožné :)
a keď si raz dvaja ľudia rozumejú tak to trápne prvé stretnutie nakoniec ani nemusí byť také trápne ;)
Vydržalo. 3 a pol roka. Ale väčšinou sú všetky moje veľmi dobré známosti z internetu. Ešte sa mi nestalo, že by som si niekoho obľúbila cez internet a naživo by to bolo trápne a úplné iné. Ja mám asi ten talent na to očariť (a nechať sa očariť) spoza klávesnice a potom je to naživo už len lepšie. :)
Nás síce dali dokopy spoloční kamaráti -ale tak, že mi dali jeho icq číslo a písali sme si asi mesiac, než sme sa stretli, to sa počíta? O pol roka sa berieme ^_^
sranda jak vsetci picuju na zoznamky a na pokec a ked pride na realitu tak vacsina z vas mala alebo ma partnera odtial :D well done birdz
a inak odpoved na otazku nie nikoho som si nenasla.. s kazdym byvalym sme sa zoznamili osobne najprv... aj ked som bola parkrat von s niekym cez pokec, vacsinou sme ostali len kamosi - vacsinou mne ti chalani nesadli, alebo sa nebavime vobec
Aj keď na to nie som pyšná, ale moje doterajšie lásky boli práve Z internetu. A nikdy to nedopadlo. Čo sa týka toho, že naživo to bolo iné, tak to rozhodne. Človek keď píše, tak je taký viac uvoľnený a naživo sa viac hanbí. :)
Otáázočka :D ako si hľadáte partnerov na FB ? :D to sa píše cudzím ? :D
A na internete cez pokec a badoo som pár dievok stretol :D No bolo ich trošku viac ako pár nech neklamem :O už by som o tom mohol aj písať nejaké návody snáď :D
Rekord je 1/2 roka s internetovou známosťou vo vzťahu, tie ostatné od jednej noci po 3 týždne.
JENDO VEĽKÉ ZISTENIE: aj holky vedia byť poriadné úchylné prasata ! :D
@hagelslag @hagelslag @hagelslag @hagelslag @hagelslag @hagelslag (dobre, uznávam, mystifikácia mi nikdy nešla. ale v tom komentári som neklamal! len mi to príde trápne, ich tu aj tagovať...)
@hagelslag tym quote som len reagovala na tych, co vyssie pisali, ze na internetove vztahy uz zanevreli zo zlej skusenosti. //a "soulmate" nemusi byt vylucne soulmate.. da sa to obmienat - kamarat, life partner atd
hej hej takého jedného sexy chlapca som si tu na birdzi našla a už sa kamoškujeme niekoľko rokov... a snáď nám to pár rokov ešte aj vydrží :-* @tommyhot
@tommyhot vieš že si normálne plánujem zobrať voľno a naozaj prísť... potrebujem rameno kde sa môžem vyplakať a niekoho kto sa pôjde so mnou kúpať, opiť, ponadávať na svet a kto mi nájde normálneho chlapa
Názory k téme
23 ročný chalan
Castle Black, Jon Snow
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
24 ročný chalan
Vesmír
24 ročné dievča
23 ročný chalan
24 ročné dievča
23 ročný chalan
22 ročné dievča
Londýnčanka
23 ročný chalan
24 ročné dievča
24 ročný chalan
RK/BA
7 ročné dievča
Nuž, my asociáli to máme ťažké... (:
16 ročné dievča
tu
24 ročný chalan
občas sám neviem, v ktorom svete sa práve nachádzam.
20 ročné dievča
tvári sa, že má -69 roky
tulam sa
momentalneho typka som spoznala irl, vdaka bohu
23 ročné dievča
Dolný Kubín
s tym tretim som doteraz cize moze byt
27 ročná žena
Doma
23 ročný chalan
23 ročné dievča
Dolný Kubín
24 ročné dievča
Štefanov
19 ročné dievča
Pezinok
24 ročný chalan
Bratislava / IpD
24 ročný chalan
Bratislava / IpD
24 ročný chalan
Brno
30 ročný muž
Bratislava
27 ročný muž
z Verešvára
21 ročný chalan
Bratislava
10 ročný chlapec
Už nemám (:
27 ročný muž
Nitra
23 ročný chalan
Ako tak pozerám skoro 90% ľudí si našlo si niekoho cez net...
26 ročný muž
18 ročné dievča
18 ročné dievča
28 ročný muž
Takže vlastne záleží od toho, ako ďaleko ste od seba.
16 ročný chalan
Meropé, Plejády
28 ročná žena
Na PoVazenie
23 ročný chalan
Banská Bystrica
25 ročná žena
Hniezdo
hrá sa, že má 1 rok
tvári sa, že má 6 rokov
no v skutočnosti má len 3
24 ročný chalan
22 ročné dievča
Menefreghista
24 ročné dievča
Far far away
a keď si raz dvaja ľudia rozumejú tak to trápne prvé stretnutie nakoniec ani nemusí byť také trápne ;)
22 ročné dievča
Trnavička
37 ročný ujo
Ke
26 ročná žena
PD/BA
16 ročné dievča
tu
hrá sa, že má 2 roky
Nordjylland
16 ročný chalan
Meropé, Plejády
16 ročné dievča
tu
16 ročný chalan
Meropé, Plejády
16 ročné dievča
tu
28 ročný muž
f(itn)esak birdzu
28 ročný muž
f(itn)esak birdzu
26 ročná žena
garáž v San Piegu už nie
24 ročné dievča
a teraz sme dva roky spolu (love)
22 ročné dievča
Bratislava
well done birdz
a inak odpoved na otazku nie nikoho som si nenasla.. s kazdym byvalym sme sa zoznamili osobne najprv... aj ked som bola parkrat von s niekym cez pokec, vacsinou sme ostali len kamosi - vacsinou mne ti chalani nesadli, alebo sa nebavime vobec
22 ročný chalan
Hugh Hefner Birdzu
25 ročná žena
Praha
18 ročné dievča
hrá sa, že má 2 roky
V krajine iluzii
25 ročný muž
A na internete cez pokec a badoo som pár dievok stretol :D No bolo ich trošku viac ako pár nech neklamem :O už by som o tom mohol aj písať nejaké návody snáď :D
Rekord je 1/2 roka s internetovou známosťou vo vzťahu, tie ostatné od jednej noci po 3 týždne.
JENDO VEĽKÉ ZISTENIE: aj holky vedia byť poriadné úchylné prasata ! :D
23 ročný chalan
17 ročné dievča
23 ročný chalan
25 ročný muž
poloha sa načítava
23 ročný chalan
25 ročný muž
poloha sa načítava
23 ročný chalan
24 ročný chalan
17 ročné dievča