Ak si odmyslíte všetky tie výlety zo školy za trápnymi rozprávkami a protidrogovými výchovnými koncertmi, boli ste niekedy v divadle?
Ak áno, aký ste mali z toho pocit a o aké predstavenie išlo?
Bola som ale uz riadne davno na predstaveni Cintorin slonov, este v Astorke, a bolo to super, aj teraz by som chodievala, len je uz menej casu a menej penazi.. ale celkovo mam rada divadlo, aj tie trapne skolske povinne
bola som na Modrej ruži, Statky-zmätky, Matka, Sardinky na scénu, Canterville ghost ak teda odrátam tie školské zájazdy minulý rok a budúci štvrtok idem na Radošincov a strašne moc rada chodím do divadla a nechápem tých, čo tam nechodia.
ja chodim rada do divadla ale vela zalezi od predstavenia a este viac od rezie. chvilu som v jednom brigadovala, no to si u mna urobilo najhorsiu reklamu ako sa da...
áno, je to super a strašne rada to robím. kedysi dávno ma ešte uchvátil Gróf Monte Christo alebo Traja mušketieri a strašne chcem ísť na Fontánu pre Zuzanu a ešte veľa ďalších
Jasné naposledy som bola na konci októbra na predstavenie František z Assisi ale to nebolo zo školy, to som bola s rodičmi a s bratom ale nádherné to bolo
bol oto síce zo skoly ale bolo to uzasne divadlo.. top sli len ty ktory chcli bolo to vnitre tusim : BOzena slancikova Timrava- Všetko za národ či také niečo a veľmi sa mi páčilo
ano. nase slovencinarky sa snazia aby sme boli min. raz za sk. rok v divadle...vacsinou sa ide do narodneho v BA, pomenej do TT a NR...hned v utorok ideme na Hamleta
bola som aj zo skoly aj sama... zatial sa mi uplne najviac pacilo predstavenie Tak sa na mňa prilepila...potom Čertice...balet Labutie jazero aj luskáčik, opera Aida.. jedine co sa mi zatial nepacilo bolo R.U.R
ja robim v divadle a paci sa mi tam
vsetci co ste povedali ze ste boli v divadle raz v zivote a uz nikdy chodte este! mozno ste boli prave na niecom nie prave najzaujimavejsom, jasne ze aj take predstavenia su (napr.ten kral sa zabava, co spominala volaka osoba tu, ze to bolo nudne)
a @peterkoo hamlet je dobry mozno budem robit
Naposledy som bola s rodičmi na "Chvála bláznovstvu" a vrele to môžem odporučiť
Inak by som rada chodievala do divadla aj častejšie, ale neskutočne zle sa zháňajú lístky... Keď sa nám podarí mesiac dopredu nájsť niekde voľné miesta, pomaly máme oslavu
Zbožnujem divadlo, je len škoda že nechodím častejšie. Vačšinou chodievam do snd, potom na shakespearovske slavnosti, l+s a naposledy som bola v gunagu. Rada si pozriem akekolvek predstavenie i ked preferujem klasiku. Jedno z najlepších čo som videla bol ideálny manžel od wildea a potom sen noci svatojanskej.
ja inak ako zo skoly nechodievam ..ale vobec na to nesom hrdyy lebo do divadla chopdiiim velmi raaad .. len nejak neni casu tam ist aj dobrovolne cez svoj volny cas ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vsetci co ste povedali ze ste boli v divadle raz v zivote a uz nikdy chodte este! mozno ste boli prave na niecom nie prave najzaujimavejsom, jasne ze aj take predstavenia su (napr.ten kral sa zabava, co spominala volaka osoba tu, ze to bolo nudne)
a @peterkoo hamlet je dobry mozno budem robit
Inak by som rada chodievala do divadla aj častejšie, ale neskutočne zle sa zháňajú lístky... Keď sa nám podarí mesiac dopredu nájsť niekde voľné miesta, pomaly máme oslavu