@martinko550 preto, že som týždeň bola vo fínsku na obed jedla buď nejaké podivné omáčky bez chuti, alebo cestoviny, taktiež bez chuti. a celú cestu domov som sa tešila na kurací vývar
@martinko550 já ti nevím, Karle ....asi najskôr do toho na Kamennom...ale možno sa mi nebude chcieť trepať sa až tak ďaleko a využijem nejakú inú prevádzku
Ked mamina dovarí tak vtedy je obed nezáleži od koľkej ale ked sme neskoro raňajkovali tak odloži obed o hodinu a dnes bude: zeleninová polievka,nejaké mäso a myslim že tarhoňa ale niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ja som síce hore už od 7 ale ešte som nemala ani raňajky.
premna zamna pouzi aj korejsky vyraz ale spravne aspon, hento vyzera a znie dementne
Jazykové okienko: štipľavý po maďarsky je čípæš poprípade čípoš... Šípoš(Sípos) je ten čo hrá na gajdy
(nedalo mi
ide to tu dole vodou v tejto domacnosti s nedelnymi obedmi
a entrée robim dnes ja, zemiakovu kasu a chilli kuracie maso v orechovom cesticku ^_^
a druhé boloo knedla s pečeným kuraťom a kapustou, alebo ryža s kuracími medailónikmi
dnes mi celkovo chutilo
a palacinky pre dobré poobedie