ten moj proste nehovorí, vyhovára sa, že kecám za dvoch ale on vie o mne všetko a ja po ročnom vztahu viem, že jeho mamina robi učtovničku aj to len nahodou...Nic mi o sebe nepovie...už som z toho bezradna, chalani , je to normalne??? všetci tak malo hovo
Po roku ? To je ale naozaj nejako moc babenka, normalne ho skus vyspodvedat, co ho trapi, a podla mna sa medzi tymi vecami urcite najde aj rodina a podobne....
ja som mala uz davnejsie chlapca, s ktorym som bola viac ako rok a co sa tykalo vzajomnej komunikacie, bola skutocne velmi-velmi okresana. bavili sme sa o hlupostiach, ale take vsedne veci alebo pocity sme nerozoberali. teda, ja som aj chcela ale zakazdym to skoncilo jeho mlcanim. strasne malo som o nom vedela za ten rok, vedela som, co napriklad rad je, ale nie to, ako sa citi.. bola som z toho nestastna ale on je taky aj doteraz, jednoducho sa nevie nikomu otvorit. skratka nedokaze a ani nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme