Poslednou dobou nedokážem vôbec zaspať. Neviem, čím to je, ale dosť mi to vadí. Pretože som potom cez deň unavená, alebo mi riadne šibe. Napr. teraz zaspávam, ale keby som si šla ľahnúť, nezaspím vôbec. Nechápem. Musím aspoň hodinu ležať v tme a v posteli
ja to isté ale nie iba hodinu ale vobec už 3 den ale to bude aj tým Že som strašne vyspával cez prazdniny ale ked už dnes nebudem poriadne spať tak stym už pojdem niekam , nebaví ma prebdievať celú noc a ráno ://
podobne ale v tej posteli musim lezat aspon 2 hodiny a viac.. v nedelu som zaspala o pol tretej, no vlastne to uz bol pondelok a vcera o jednej a potom sa cudujem, ze ked zvoni o siestej budik co tak skoro
Há ty to nejako zvládneš ale ľudia čo mám robiť JA?
Už polroka chodím spávať v čase medzi 23:00 - nadránom (03:00-04,05,06....) poprípade ťahám 20 hodiniek do obeda a až cez deň idem spať. Už ma to prestáva baviť. Predtým som sa 3-5x denne dopoval energy drinkami, vtedy sa mi moje "biologické hodiny" obrátili a takto žijem Psycho, že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Druhá možnosť je, že stresuješ a depkuješ (ako ja) a preto nevieš zaspať - potom sa zbav stresu a zlých myšlienok.
A možno je tvoja nespavosť chronická.
ale u mňa je to skrz piko
(Staň sa slávnou, dajú ti ich zadarmo!)
@2 ..
..posledné dve noci som spala cca 3 hodiny, som unavená, bolí ma hlava ale zaspať sa mi nedá (ach)
..kvak..
Už polroka chodím spávať v čase medzi 23:00 - nadránom (03:00-04,05,06....) poprípade ťahám 20 hodiniek do obeda a až cez deň idem spať. Už ma to prestáva baviť. Predtým som sa 3-5x denne dopoval energy drinkami, vtedy sa mi moje "biologické hodiny" obrátili a takto žijem Psycho, že?