Nechápem ťa. Však tam boli 10 ročné deti, ktoré za svoje správanie môžu len minimálne, pretože majú zlú výchovu za čo v konečnom dôsledku nemôžu. A ja ľutujem teba ak sa ti zdá v pohode, keď policajt kohokoľvek prinúti olizovať topánku, alebo udrieť lopatou... Na to nemajú právo.
@puco90 Ty si úplne mimo. Hneď si to samozrejme musel zveličiť a doplniť slovom smrť (zranenie od smrti má veľmi ďaleko)... S trestom súhlasím aj ja, ale aký zmysel malo to šikanovanie okolo? Nemajú na to právo. A celý tvoj príspevok a vlastne aj reakcie mi prídu pritiahnuté za vlasy. Ráno si vstal asi zlou nohou, uvidel článok a pomyslel si si, že by bolo dosť cool vytvoriť diskusiu o tom akí sú ti cigáni vlastne strašne zlý a nič iné si nezaslúžia len bolesť a utrpenie. Dosť úsmevné . Alebo nie :/?
@puco90 - smozrejme ma neprekvapuje tvoj postoj ale pletieš tu zasa dokopy dve veci - skutok (ktorý si zaslúži obvinenie, obžalobu a odsúdenie) a policajné metódy... Dnes už policajtom nemôže byť hociaká trubka, ktorá má IQ priemernej letnej teploty a minimálne vzdelanie, takéto "zlyhanie" je neprípustné... a takéto policajné metódy mohli beztrestne uplatňovať tak akurát členovia gestapa alebo policajti v Číne ši Sev. Korei...
@puco90 je úplne jedno či sú neprispôsobivý alebo celebrity. Policajti nemajú žiadne právo takto zachádzať s kýmkoľvek. Zákony sú slabé to áno ale žiaden okrskový idiot nemá právo ju brať do vlastných rúk. Takže to čo urobili tie deti alebo akýkoľvek cigáni s tým že budú policajti potrestaný nijak nesúvisí.
Cele to funguje tak, ze cigani posielaju kradnut a robit vytrznosti a p. decka, ktore nemaju trestnu zodpovednost . . . dalej si to snad vie kazdy domysliet. Jednoducho sa vsetko uhra do out-u. Tak isto cigani pouzivajo casto vyhovorku, ze to boli deti. Tak sa potom nedivme ze ich priviazu o auto a nechaju ich utekat popri aute a p.
Problém je v tom, že tí smradi okradli a zmlátili starenu, ktorá šla z nákupu a aj napriek tomu nemôžu byť trestaný, na nich zákon proste neplatí...
Síce nie som veľký zástanca Polície SR a naozaj neznesiem keď sa policajt správa arogantne a povýšenecky, no v tomto prípade spravím výnimku a som s policajtmi, škoda len je, že si to natáčali a neskôr sa to dostalo na internet...
Oukej. Lenze to, ze ich budeme vaznit a trestat na trvalo nic nevyriesi! To by trebalo kazdeho jedneho, co by bol prichyteny coilen pri pokuse nieco slohnut, bars aj zuvacku, brat, dat im brutalne prisnu ochranu a lopatu do ruky a naucit ich PRACOVAT. Lenze na toto sa financie nenajdu... Hlavne, ze do zivenia vaznov idu velke miliony - a pritom to nie je riesenie.. V base sa kazdy hajzel stane castokrat este vacsim, kedze zije roky v komunite ludi, co su na tom podobne blbo, ako on. Od zleho sa dobre nenaucis.
Samozrejme, ze ked nejakeho grazla policajti chytia a zderu, tak si to zapamata, ale je otazne, ci to nieco vyriesi - mozno tak akurat to, ze zacnu vsetci cigani zas hovorit, ako strasne ostatni obmedzuju ich prava.. A to tiez nie som rasista, ale oni to asi maju v krvi, alebo co. Nestarat sa, ako bude, hlavne ze je nejako teraz..
V celom pripade je jediný problém a to ten,že si to tí blbí policajti nahrávali.Nikdy by im nikto nič nedokázal a tí cigánski smradi by si to riadne zapamätali.Takto je na koni zase tá cigánska verbež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja ti poviem otvorene, je úplne jedno, akú majú výchovu. To je nepodstatné.
Ukradneš, zbiješ-trest. Prípadne do polepšovne.
Ale tu na Slovensku robíme z agresorov neviniatka.
Keď ti nejaké 10 ročné deti udrú, prípadne zabijú niekoho blízkeho, tak potom svoju superlogiku aplikuj aj vtedy. Veď predsa za to nemôžu.
Ja ti poviem otvorene, je úplne jedno, akú majú výchovu. To je nepodstatné.
Ukradneš, zbiješ-trest. Prípadne do polepšovne.
Ale tu na Slovensku robíme z agresorov neviniatka.
Ja sa tým policajtom vôbec nečudujem. Zlyhali im nervy. A blbci si to nemali nahrávať samozrejme.
myslím že by sme ich mali inak motivovať zburat ludíd IX by som zbural ten prvý krok
Taky ze ked nieco spravia tak im nikto nic nemoze lebo su maloleti a tak si robia co chcu.
Tych policajtov nemali vyhodit.
Aspon si ti cigani zapametaju ze nemaju robit zle.
Vzdy ked nieco spravia tak ich pustia a tak kludne robia zle,ti polisi aspon im ukazali ked uz zakon nestaci na ciganov ze nemaju robit zle.
Síce nie som veľký zástanca Polície SR a naozaj neznesiem keď sa policajt správa arogantne a povýšenecky, no v tomto prípade spravím výnimku a som s policajtmi, škoda len je, že si to natáčali a neskôr sa to dostalo na internet...
Samozrejme, ze ked nejakeho grazla policajti chytia a zderu, tak si to zapamata, ale je otazne, ci to nieco vyriesi - mozno tak akurat to, ze zacnu vsetci cigani zas hovorit, ako strasne ostatni obmedzuju ich prava.. A to tiez nie som rasista, ale oni to asi maju v krvi, alebo co. Nestarat sa, ako bude, hlavne ze je nejako teraz..