Bývalý ma podviedol. Ale dokázal to strašne dlho tajit, co nechápem doteraz
Ja som nepodviedla nikoho, nie som ten typ človeka. A hlavne nechápem neveru v našom veku, ved ked s niekym nechcem byt tak sa rozidem a nie, ze ho zacnem podvadzat.
Mal som 3 dievcata, prve rok a pol, druhe rok a tretie 4mesiace (ja beriem ako podvadzanie aj bozkavanie) a vsetky tri ma podviedli, jedna aj viac ...a to je so mnou taky uzasny sex ach
@pisik je to smutné ale čo iné možeš očakávať od tých pocitmi zmietajúcich sa bytostí ... ja už ani s ilúziou nepodvodu nebudem vstupovať do nového vzťahu hh poučil som sa dosť
@shoesmaniac realista @trdelniiiq skopci to tu plsss @greyness aj ja, ale to som zistil az neskor a preto hovorim, ze netreba mat nervy na toho druheho ale na partnera, lebo ten si moze vymysliet, ze nema vztah
Dlhé roky som si myslela, že nevera sa ma nikdy týkať nebude... Potom som sa v tom názore ešte upevnila keď som bola veľakrát podvedená, potom mi to začalo byť jedno +@13 a nakoniec sa ma to raz zatýkalo tak naozaj a doteraz nechápem ako som to mohla spraviť
Mna bavila kamoša EX , ktorá to silou mocou zapierala aj keď sa ten druhý aj priznal, keď ju dokonca aj vymákol + jej fotky ukázal ako sa s iným bozkáva, no ona stále , že nie to je výmysel ona také nikdy nespravila a fotka sa dá spraviť
a on ju chce len tak odkopnúť Ach to bola telenovela. také nikdy nenatočia.
@method ja som raz o tom vedela ale neriešila som to. išlo o jednorazovku takže mi bolo šumafuk či niekoho má. to boli jeho sračky bože, jaký som zlý človek
a ešte mám jednu skúsenosť, kde som tiež vedela a to je takééé vtipné, že sa furt na tom musím smiať
no veď najvtipnejšie je to, že ak ma aj podviedli tak som o tom ani nevedela a možno som tiež bola tá tretia s ktorou niekto podviedol a tiež som o tom nevedela čiže.... ťažko je hlasovať v takejto ankete
ale som rada, že o ničom neviem, lebo zbytočne by mi to znížilo sebavedomie a rovnako ak by som nejakým spôsobom podviedla, tak by som to nepriznala, kým by to sám nezistil. načo mu ešte viac ublížiť
sú určité zákonitosti v každom vzťahu ... sú veci vyslovene nevhodné ktoré sa diať nemajú ak má vzťah fungovať ... niečo také sme mali aj my ... ( je to zaužívané takmer v každom vzťahu ) , že keď máš partnera, je nevera asi ten najhorší čin ktorý môžeš spáchať pre zdevastovanie zdravého fungovania a dôvery ... aj na základe že sme to takto brali obaja, ona podľahla svojim emociam a odsunula ,,svätosť,, nášho vzťahu na druhé miesto ( čo by som ja nikdy neurobil - a príležitosti sa vždy na to nájdu ) ... a aj keď to nebola nevera v pravom slova zmysle, ona vedela že to nevera je a to na veci nič nemení ... stalo sa to ... poučil som sa a cítim sa dnes lepšie že sa na túto problematiku pozerám reálnejšie bez zbytočných ilúzií
@n0win0u jeho životnou funkciou no.1 je zrejme byť bútľavou vŕbou alebo čo, lebo ľudia mu zjavne vykecajú kopu vecí aj bez toho žeby on sám chcel čosi počuť
nechápem to síce vôbec, ale tak to vyzerá
nechápem, načo mladí podvádzajú..ved ked nechcem s tym druhym byť, alebo mi niečo chyba tak proste odídem, nie? nemusím riešiť rozvod ani nič, len proste povedať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ja som nepodviedla nikoho, nie som ten typ človeka. A hlavne nechápem neveru v našom veku, ved ked s niekym nechcem byt tak sa rozidem a nie, ze ho zacnem podvadzat.
teraz ma tu dakto rozhejtuje
Vyjadri sa
@13 ženy majú radi ked snimi podvádzané, že jo
@trdelniiiq skopci to tu plsss
@greyness aj ja, ale to som zistil az neskor a preto hovorim, ze netreba mat nervy na toho druheho ale na partnera, lebo ten si moze vymysliet, ze nema vztah
a on ju chce len tak odkopnúť Ach to bola telenovela. také nikdy nenatočia.
a ešte mám jednu skúsenosť, kde som tiež vedela a to je takééé vtipné, že sa furt na tom musím smiať
ale som rada, že o ničom neviem, lebo zbytočne by mi to znížilo sebavedomie a rovnako ak by som nejakým spôsobom podviedla, tak by som to nepriznala, kým by to sám nezistil. načo mu ešte viac ublížiť
by som mnohym z vas vedel zobrat iluzie, keby som si pustil hubu na spacir :-S
@kittyboo si nemala vztah?
nechápem to síce vôbec, ale tak to vyzerá
@orfea2 not what I meant xD
@greyness hm? preco prave teba?