a ako reagujem? nijako, ignorujem podal som ihneď to HTO a ďalej to neriešim... a to že to "postúpili", tak to tiež neriešim... nech si robia čo len chcú
mne asi pred rokom, prišlo mi ich pár, na nejakých 150 € sa to vyšplhalo, už mi prišlo oznámenie o plánovanej exekúcii tak som to riešila s rodičmi a tak, ale ďalej sme to ignorovali a nič odvtedy..
raz som si z jedného nemenovaného eshopu objednala sukňu ktorú som chcela zobrať na jednu akciu, do poznámky som napísala, že ju chcem mať doma do piatku.... samozrejme, že doporučenka mi prišla až o 2 týždne, tak som si to nevyzdvihla lebo mi už bola na nič.... asi o mesiac mi volal kuriér, že mám z toho obchodu nejakú zásielku, pričom som si nič neobjednala, tak som si ju tiež nevyzdvihla... a pár dní na to mi prišiel email kde bolo rozpísané že som porušila obchodné podmienky a rozpočítané náklady aj za tú zásielku čo mi poslali kuriérom (nepochopím načo to posielali 2x ale ok), z toho si vyčarovali sumu čo bola 3x vyššia jak tá samotná sukňa ...a pod ým že "toto j snaha o mimosúdne jednanie" ...a že keby som chcela tak nech si kúpim iný produkt a že to riešiť nebudú... prišlo mi to strašne komické, ako keby si nejaké decko založilo e-shop a nevedelo ho spravovať
jj uz mi prisla aj sprava ze to bolo posunute na okresny sud brezno...myslim ze doteraz tam je nejakych 130 eur...a tiez je to Online Investment Group...ale ignorujem,tento mail mi prisiel pred niekolkymi mesiacmi a odvtedy nic
akurát dnes som čítala taký mail od hore spomínaného Online Investmen Group ...ale taky mail podobny mi prisiel uz asi pred dvoma rokmi, odignorovala som to, tiez sa mi vyhrážali exekúciou no a dnes ten mail, že to bude odo mňa vymáhať iná firma či čo, tam ďalej hned číslo účtu, na ktorý mám poslať peňááze a bla bla... a tak veď nech si píšu čo chcú, nikde som nič nepodpísala
Pre kazdy pripad poviem to pre vsetkych - Jedna sa o podvodnu firmu, ktora kalkuluje s ludskym strachom a sice - Posleme niekolko tisicom ludi vyhrazne dristy a niekolko percent sa ich zlakne a zaplati.
Podtrhnute a scitane - tito gauneri velmi dobre vedia, ze vam nic nemozu. iba sa spoliehaju na jedinu vec:Ze to neviete vy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» kauza.antonak.eu/...
Flavio Contrepacore and Co. Limited ta bude asi vela krat premenovaná
Len strašia a dúfajú že im niekto ešte "podľahne"
135 eur..ale mozemim nasrat..
navyse
» www.zive.sk/antonak-vyzyva-...
ale nic potom, teraz sa az po roku ozvali, ale uz sme sa prestahovali, maju zlu adresu, takze ich mam v puci este viac ako predtym
mozem ich jebat
Podtrhnute a scitane - tito gauneri velmi dobre vedia, ze vam nic nemozu. iba sa spoliehaju na jedinu vec:Ze to neviete vy.
Podrobne vysvetlenie je tu » jan-kalina.blogspot.com/...