Kedysi to bola dobra skupina, pokym tam spievala Tarja Turunen od kedy je tam ta nova, tak si mi to nepaci. Tu skupinu pocuvam ale iba starsie albumy iba kvoli Tarji a pocuvam aj jej solovu drahu. A aj sa mi paci viac na solovej drahe...
kam som sa to dostala??? no predsa domov ! medzi NIGHTWISHAKOV (ako ktorych) lubim NW je to moja srdcovka a aj ked uz som presla za ten cas co som spoznala tuto kapelu na tvrdsie veci stale sa k NW vraciam hlavne k tarininim songom ... stare dobre ako napr :
DEATH TO THE WORLD
FEEL FOR YOU
SLAYING THE DREAMER
PHANTOM OF THE OPERA
... a tato bych mohla pisat az do dalsich vianoc XD jednoducho odporucam kazdemu kto ma rad zazitok z hudby
suhlasim .... vlastne NW bol o tom opernom speve, ktory ked tarja odisla sa jaksik vytratil . teraz je NW uplne priemerna symphonic / power / goth metalova skupina ~_~
Poslednych par tyzdnov ficim takmer cisto na NW (mno, dnes som si pre smenu pustil do usi Johnnyho Casha, ale to je vynimka ) a to sa da pocuvat skratka stale, kamos sa pytal, ci to nie je stale o tom istom, kedze vydali tak vela albumov, ale zistujem, ze vobec nie, to sa da pocuvat aj dokolecka, stale tam ma clovek co najst Ale myslim stare albumy s Tarjou, ten novy som ani nepocul, mozno dve pesnicky Cely album Once je super, takisto Angels Fall First, to sa ani neda vymenovat pesnicky, ktore su dobre, lebo by som musel pisat skoro vsetky, heh, Tarja je asi najlepsia spevacka, co poznam a Marco ma perfektny hlas, aj to je slabe slovo
22. suhlasim, tarja tam bola velmi osobita a spolu to bolo celkom fajn ale aj jej single tvorba je super, niekedy aj lepsia ako NW.
24. A pocuvas aj jej album My winter storm?
no to je pravda dobrych pesniciek maju az az ale mne sa najviac paci asi Angels fall first. Tiez som jeden cas takmer pocuval iba NW a v playliste na mp3 mam asi 60 pesniciek od nich a Tarji co je asi 1/4 z celeho playlistu
ten album nemam, mam len nejake tri zatial, nechce sa mi stahovat a zatial mi to staci, ale stiahnem si
Inak na tom Angels Fall First spieva Tuomas? Lebo to nie je nejaky extra super hlas,ale do niektorych pesniciek sa hodi, napriklad si neviem predstavit, ze by The Carpenter spieval Marco
Zbožňujem Nightwish, či už starý s Tarjou, alebo aj nový.
Z toho starého najviac Nemo, Ghost love score, Dark chest of wonders, Passion and Opera a mnoho mnoho iných. Z nového albumu mám najradšej Amarath a Whoever brings to live ale celý album sa mi páči. Neviem čo proti nemu všetci máte. Je to síce iné ale mne sa to páči.
Jedna z mojich najobľúbenejších kapiel. Nightwish je prvá metalová skupina ktorú som začal počúvať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Kedysi to bola dobra skupina, pokym tam spievala Tarja Turunen od kedy je tam ta nova, tak si mi to nepaci. Tu skupinu pocuvam ale iba starsie albumy iba kvoli Tarji a pocuvam aj jej solovu drahu. A aj sa mi paci viac na solovej drahe...
tak sorry mne to pride ako gothic metal
dobre netrapiš ma dem hetete čus
DEATH TO THE WORLD
FEEL FOR YOU
SLAYING THE DREAMER
PHANTOM OF THE OPERA
... a tato bych mohla pisat az do dalsich vianoc XD jednoducho odporucam kazdemu kto ma rad zazitok z hudby
ono mne moc takato hudba nesedi, vsetci pesnicky zneju tak isto, ono aj ten zvuk gitar je taky umelohmotny...
24. A pocuvas aj jej album My winter storm?
no to je pravda dobrych pesniciek maju az az ale mne sa najviac paci asi Angels fall first. Tiez som jeden cas takmer pocuval iba NW a v playliste na mp3 mam asi 60 pesniciek od nich a Tarji co je asi 1/4 z celeho playlistu
Inak na tom Angels Fall First spieva Tuomas? Lebo to nie je nejaky extra super hlas,ale do niektorych pesniciek sa hodi, napriklad si neviem predstavit, ze by The Carpenter spieval Marco
Z toho starého najviac Nemo, Ghost love score, Dark chest of wonders, Passion and Opera a mnoho mnoho iných. Z nového albumu mám najradšej Amarath a Whoever brings to live ale celý album sa mi páči. Neviem čo proti nemu všetci máte. Je to síce iné ale mne sa to páči.
Jedna z mojich najobľúbenejších kapiel. Nightwish je prvá metalová skupina ktorú som začal počúvať.