ze som citala skolsky poriadok - nahlas a pritom nasa triedna zula zuvacku jak krava! a dostala som sa k takemu bodu, ze je zakazane zut zuvacky a ja som potom dala taku pripomienku, ze VIĎ ANGELA čo bolo trošku viac počuť ako som chcela
noo mna skola ete len caka....az o stvrtej poobede...ale ta najblizsi tyyzden nemueme nic robit, bo delame projekt (v podstate taky vedecky casopis pre nevzdelanych) ... ale necem radsej videt ten rozvrh aky dostaneme
spolužiakov som ani nepozdravila ( 2 krásne mesiace som ich nevidela a bolo mi tak dobre )
máme kopec nových učiteliek, lavicu mi nepreniesli tak som si ju preniesť musela ja ... domov som šla v žltej poloroztrhanej igelitke Baumax kde som mala výtvarnú takže nič moc to dnes nebolo =D
ah jaj no bolo ta gympli zvláštne... najprv som hladala triedu .. potom som ju našla som si sadla jak debil sama a potom prišlo jedno dievča z prijimačok a s nou som sa bavila... taze... dalo sa no :/ a som 1.A laaa
Ja mám do školy ešte trochu času, ale pamätám si na svoj prvý deň na gymply. Lol, to bolo úplne hrozné. Každý sme si mali doniesť nejaký kvetinu v kvetináči, v rámci zveľaďovania triedy. Tak som tam jak lama sedela s kochlíkom pred sebou, na ktorý sa samozrejme všetci ostatný vybodli
Potom si ku mňe prisadla jedna baba, tak to už bolo lepšie, ale bol to hrozne vynervovaný deň. Nájsť triedu, potom kopa nových tvárí, rozvrh a na druhý deň hneď učenie...
na prd ale dalo sa, sedime v prvej lavici a neviem stale z coho idem maturovat a neviem ci si tie predmety este vobec mozem zmenit a tak, a zajtra "milovana" nemčinka, naska a triednicke dve...grrrrrrc :/
onicom...na polhodinu som sa tam natrepala...triedny nedosiel a sme isli domov a na zajtra nam uz dali rozvrh a posledna je chemia takze je to nahovno cele
tých 20 minút čo sme stáli vonku bolo fajn.. aj keď neviem načo sme sa tam trepali.. ale na tom všetko bolo aj tak najlepšie to keď nám povedali že zajtra a v piatok máme riaditeľské voľno
ani som tam nemusela ist..učitelka sa pre istou ani nedostavila, neviem kde mame triedu neviem aky mame rozvrh neviem nic iba som sa zbytocne jebala tam a mohla som zostat doma..
prisla som..pokecali sme..poohovarali..obsadili si lavice..vysli an dvor akoze pouvat prihovor..ale ta stali sme co najblizsie k dveram cize hovno sme poculi no..s hudbou pri usiach..prisla triedna smaozrejme nikto sa nepostavil az po dvoch minutach..prekecala pol hodinu..precitala som si rozvrh(kks len v utorok sede hodin juch juch)..pozrela som si napis na dverach ze. : IX.A......fuj DDDD potom sme isli do mesta jest..ale tie nugetky boli take zle ze sme im nechali na servitke odkaz bolo to hnusne ...ale inak v pohode no..zajtra mame cela skola brigadu ze mame si doniest rukavice..no figu ja budem robit..
tak prvý krát v druhej bé ... dalo sa a bol som rád, že som videl niektorých spolužiakov po dvoch mesiacoch gymnázium je proste pohoda ... až na ten rozvrh pri...aný piatkový
normalne prisli sme,obsadili si lavice,ptm sa pytala a toto ma zabilo:" skontrolujeme si ci sa vam nezmenili datumy narodenia a bydliská " ..dalej ze ci chodime na etiku alebo na nabozko a obedy do pojde...aaa nejake zmeny ze kolko ktorych hodin budeme mat a kto nas bude ucit to co sa zmenilo..a isli sme domov
nemam slov na tento den vravim si pojdem na korculiach tak sa stalo a kukam ze v triede som bola z bab asi jedina v rifliach hodinu sme cakali na triednu, dalsiu hodinu na rozvrh, ktory doteraz nechapem:v pondelok vraj zacinam o 8(2.hodina) a koncim o stvrt na 3 (9.hodina), utorok zacinam o 7 a koncim 8 hodinou, streda zasa 8 hodina ale pomedzi to 2 volne, piatok konec o pol 1 no aj najviac na zasmiate je moj stvrtok zacinam 3.hodinou(8:45) potom mam 2 anglictiny, nasleduju 3 volne hodiny a koncim 8.hodinou anglictinou o pol 2 no som sa sulala ....no nie len rozvrh to skoro zabil este aj v banke mi dosla platnost karty tak ze si idem po novu a prisli mi omylom 2 a cestou domov na korculiach ma skoro zabila avia, lebo som dako neubrzdila kopec jezismaaria ja som rada ze zijem
no hmm..úplne fasa deň..keďže som došla do triedy..samozrejme, šecko obsadené a lavica pred katedrou voľná..nuuž tak sme to riskli so spolusediacou.. a keď nám triedna povedala, že nás bude učiť telesnú botulotoxínová profka a geografiu jeden pojechaný profesor..tak to je už zrelé na hodenie sa pod vlak..ale keď nám rozdala rozvrhy..to bude sranda mať 4x za sebou nultú a ešte k tomu 2-hodinovky..a začínam už zajtra a v piatok takisto..ako tretí ročník bude úplne,ale úplne v pohodke
po piatich rokoch som dnes do školy nešla ((( a aj keď sme na ňu svorne v triede nadávali, dnes som pocítila nutkanie bežať na bus do kk a pozrieť sa, čo a ak ale nešla som, zajtra do blavy na zápis na UK tak sa treba pripraviť, zariadiť maličkosti na intráku, skriptá a tak... ale na strednú budem vždy rada spomínať a to som dokopy chodila na strednú 6 rokov 1 rok na chemickú, lebo ma nevzali na gympel a potom som sa rozhodla (ja trdlo) pre päťročnú hotelku ... ale tých päť rokov -) nadávok, nervov, stresov, hádok, že "ja nejdem na akciu, ja nechcem ísť na tú praxu do Spišskej sobotty" ale i super stužková a supera akcie, na ktorých sa dalo aj zabaviť, super ľudí, ktorých som tam spoznala, vianočné trhy, EĹRO atď - neľutujem!!! Všetko zlé je na niečo dobré a i moje dva stratené roky mi dosť dali (Boooooooože - už som mohla robiť tento rok bakalárku) - mohla, ale asi sotva na UK (tie dva roky navyše som sa zlepšovala tak mi vyšli prijímačky z chemickej by mi to asi sotva vyšl Takže nikdy nič neľutujte!! a užívajte si tie prvé dni na strednej - mne sa to podarilo 2x na rôznych školách, vtedy som to nemala rada, stále prváčky 2 roky za sebou ale skvely pocit, keď potom si v piataku resp. štvrtáku a na to spomínaš Takže DON´T WORRY, BE HAPPY a...ENJOY HIGHSCHOOL!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Nič extra, triedna radšej ani neprišla..
A blysla som sa bezkonkurenčnou zoznamovacou vetou: ,,Počuj, ja viem, že je to neskutočne blbé, ale ty si Tomášova frajerka, že?"
Trieda akoby zíva prázdnotou aj ked sme v nej...A tak..neviem..
- prišiel som neskoro
- nevyšla mi volná lavica
- medzi tým som umieral od hladu
- a skoro sa prizabil na schodoch
a teraz veci ktoré má odrovnali
- "...budete mať povinný nemecký jazyk..."
- "...koncom októbra sa cez hodiny tel. výchovy bude chodiť na plaváreň..."
- a kopa Ďalších hrozných vecí na ktoré si nechcem spomenúť...
a popri tom všetko som si stále pripadal ako na škole pre nemých
máme kopec nových učiteliek, lavicu mi nepreniesli tak som si ju preniesť musela ja ... domov som šla v žltej poloroztrhanej igelitke Baumax kde som mala výtvarnú takže nič moc to dnes nebolo =D
Len ma serie, že aj tí, čo sú oslobodení z telesnej, tam budú musieť dve hoďky zbytočne trčať, to je svinstvo!
Potom si ku mňe prisadla jedna baba, tak to už bolo lepšie, ale bol to hrozne vynervovaný deň. Nájsť triedu, potom kopa nových tvárí, rozvrh a na druhý deň hneď učenie...
dosiel som zavreta trieda prestahovali ju o poschodie vysie
nic nic nic nic nic
zas chceli peniaze
nic nic nic
prax v spanielsku letime 28.9. (dufam ze nejdem ) 3tyzdne
nic nic nic nic domov
- najskôr sme sa vonku smiali na tých zmätených prvákoch čo nevedia kam majú ísť (pripomenulo mi to minulý rok keď som bola na ich mieste)
-potom som zistila že sa nám nezmenila trieda (a to je zlé, lebo v našej je strašné hork
-dali nám rozvrh (celkom fajn, aspoň že v piatok nemáme už 7 hodín
-zistili sme, že na telocviku nás bude učiť profesor, čo cez prázdniny umrel
-najhoršia učiteľka (slovenčinárka) konečne odišla
-najhoršie bolo zistenie, že už zajtra sa normálne učíme
-a nakoniec sme sa túlali s kamoškami po vonku
vsetko fuj, vsetko hnusne, este aj leniva si mas dobre predpokaldy nato ze prezijes
inak ziadne trapasy vynimocne hned v prvy den neboli
a inak,súhlasím s tým,čo si napísala
@mimmiii18 prečo si si to myslela?