V poslednej dobe sa to klasicke ponatie humoru vytratilo a to co to nahradza byva vulgarne. Mlada generacia vyrasta asi skor na tom, preto ma zaujima vas vkus. aki su vasi oblubeni humoristi,komici, stand upisti :D Mozu byt ceski,slovenski zahranicni.
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
mám rád starú generáciu českých hercov - Marvan, Menšík, Nárožný, Bohdalová, Ružičková, Hlinomaz... J. Gabin, L. de Funes, Fernandel, Bourvil, Paolo Villagio... Svěrák - Smoljak, Divadlo Járy Cimrmana... český stand-up - Iva Pazderková, Lukáš Pavlásek, Ester Kočičková, Daniel Čech, zo slov. Šoko Tabaček, Lujza, Jano Gordulič zo zahr. Rowan Atkinson, David Williams, Matt Lucas, Catherine Tate
Toho je moooc z tych starsich uz aj po smrti co su davno niektori ma vedia pobavit scenky,filmy a tak asi so vsetkymi ci Lasica a Satinsky,Danciak, Burian, Werich, Mensik..... zo zahranicnych Leslie Nielsen,Rowan Atkinson, Louis De Funes a tak taka klasika :) a dnesnych uz nejak extra ani nesledujem iba tak v Kredenci,SOS,TELE TELE co boli :D a Skrucany,Noga,Filip,Pisko,Tluckova... a aj Marcina s Krausom a tak no ja som klasik 8-) (?) (rofl)
Miško Szatmary, Šoko a Bekim ... Miša ľúbim najmä pre teplo-maďarský prízvuk, Šoka za šušlavé vyjadrovanie a Bekima len preto lebo to tak proste je (: (love)
Carlin, Burr, Dylan Moran, Hicks, zo starších Jiří Grossman (tá satira na vtedajší režim už teraz ľuďom asi toľko nehovorí). Občas som si pustil Prima Comedy Club a trochu som sa bavil na vysúpeniach Pavla Tomeša, inak hrôza. Jo a skoro by som zabudol na komika najväčšieho z najväčších - Pavla Seriša...
Názory k téme
22 ročné dievča
Maspalomas
32 ročný muž
konské-e zuby
25 ročná žena
a viacero SNL hercov
alebo aj jima carrey-ho
25 ročný muž
východ severo-južného západu
24 ročné dievča
26 ročný muž
Turiec
28 ročná žena
Wonderland
24 ročné dievča
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
zo zahr. Rowan Atkinson, David Williams, Matt Lucas, Catherine Tate
27 ročný muž
kOkOtOvO
25 ročný muž
30 ročný muž
Kaohsiung, Taiwan
25 ročný muž
hrá sa, že má 2 roky
Brno
hrá sa, že má 1 rok
Tam kde lisky davaju dobru noc
25 ročná žena
Kežmarok
25 ročný muž
Šak ze Žiliny
24 ročný chalan
29 ročný muž
I´ll catch you in your dreams
35 ročný ujo
24 ročný chalan
hrá sa, že má 2 roky
Nová Dubnica
Jo a skoro by som zabudol na komika najväčšieho z najväčších - Pavla Seriša...
29 ročný muž
qizmajster birdzu