Ja som s jedným chlapcom chodila,rozišla som sa s ním,a teraz sme spolužiaci na strednej.Normálne sa rozprávame,zasmejeme sa,v pohode. Ale to asi len preto,že v tom vzťahu sa slovo "láska" hľadala ťažko...Ja si myslím,že to záleží od rôznych situácií.Ak niekto chodí s niekym vyše roka a strašne sa milovali a stala sa nejaká chyba že buď nevera alebo čo.Ťažko mu to ten druhý odpustí.No môže byť aj vzťah taký kde si jeden uvedomí,že ho nemiluje a ani nebude milovať,že to nie je ono.Je koniec rozídu sa a vychádzajú spolu lepšie :ako kamoši ,než keďspolu chodilii.Asi tak
ale ano moze byt z toho aj super kamaratsvo ale az po case..akoby to zacalo odznovu..proste po rozchode to nie je lahke..mozno sa nebudete ani rozpravat..ale cas spravi vsetko cize nikdy nevies ake silne kamaratstvo z toho potom moze vzniknut
Mix tretej a šiestej možnosti. Ale so žiadnou ex nevychádzam tak, že zle, všetko je fajn, ale, že by to boli nejake extra super kamarátstva sa povedať nedá.
hmm máme veľmi veľmi dobrý vzťah.. vôbec som to nečakala že to takto dopadne.. ale rozišli sme sa už pred vyše rokom.. a ten vzťah trval krátko... tak to možno aj preto
tých, ktorých som ľúbila tak s tými mám pekné priateľské vzťahy. sem-tam ideme spolu vypiť, posrandujeme a tak... s tým, ktorý ľúbil mňa sme kamaráti, ale sa nestretávame... a s jedným, s ktorým to bolo krátko a bez citov, tak s ním sa ani nezdravím, keď ho náhodou stretnem, nemusíme sa...
ale to, či dokáže byť potom človek s niekym kamarát alebo bude nepriateľ záleží od samotného človeka, či radšej toho druhého znenávidí alebo si k nemu nájde cestu inak (teda ak ten rozchod je z nejakého normálneho dôvodu, nie nevera a podobne) a samozrejme aj od toho druhého, veď keď ma bývalý začne ohovárať tak ho asi nebudem mať veľmi rada
Bohužiaľ ak nastane situácia-čo sa stáva dosť často v láske,že jeden ľúbi viac,ako druhý,po čase ten druhý už neľúbi vôbec.A pre mňa by bolo o mnoho ťažšie kamarátiť sa s ním po rozchode.Áno som sebecká,ale nedokázala by som sa "odľúbiť",keby som ho mala stále na očiach..a aj tak by to nebolo bohvieaké priateľstvo..iba nanútené a falošné myslím-teda v tom mojom prípade..
zalezi dost aj od toho ci si nechal toho dotycneho ty alebo on teba..vtedy je to vzdy o niecom inom..nemozem povedat ze svojho ex nenavidim..sme priatelia ale len akoze..sem tam raz za rok si napiseme, mozno stretneme..pokecame..zistime nanovo ze rozchod bolo najlepsie riesenie lebo uz mame niekoho ineho a ideme dalej svojim zivotom..
ale neznasam baby, ktore tvrdia ze su so svojim byvalym najlepsie kamaratky..to je jednoducho nemozne..chlap ju podjebaval rok a ona chudera to nevie..a stale ho prehlasuje za najlepsieho kamarata..keby to vedela..nikdy by slovo najlepsi kamarat nepouzila v suvislosti s jeho osobou..
no my sme spolu oficialne nechodili ale tak pred mesiacom si nasiel babu a vcera som sa snim po mesiaci stretla a bolo to trosku ine ale skoro vsetko bolo ako predtym.. ale stale neviem ako je to medzi nami....
mala som us asi7 chalanov..z prvym..to us sa vobec nerozpravame potom som mala toho dlasieho..s tym sa neropzravam len si piseme na pokeci..len s jednym z tych vsetkych sme stale dobri kamarati..piseme si sms..voláme si..a dost casto-.sme dobry kamarati a myslim ze v mojom pripade vynimka potvrdzuje pravidlo..a hlavne to zavisi aj od toho kto dal komu koniec...alebo ci to bolo vzajomne..ak vzajomne tak o to vcasia sanca se budete kamarati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
a ked pre nieco skoncil ten vztah, tak pre nieco nemoze byt ani kamaratstvo...
ale to, či dokáže byť potom človek s niekym kamarát alebo bude nepriateľ záleží od samotného človeka, či radšej toho druhého znenávidí alebo si k nemu nájde cestu inak (teda ak ten rozchod je z nejakého normálneho dôvodu, nie nevera a podobne) a samozrejme aj od toho druhého, veď keď ma bývalý začne ohovárať tak ho asi nebudem mať veľmi rada
ale neznasam baby, ktore tvrdia ze su so svojim byvalym najlepsie kamaratky..to je jednoducho nemozne..chlap ju podjebaval rok a ona chudera to nevie..a stale ho prehlasuje za najlepsieho kamarata..keby to vedela..nikdy by slovo najlepsi kamarat nepouzila v suvislosti s jeho osobou..