táák baby...dostali ste dakedy od chalana odfajč? myslim to tak, že ste boli vonku, a on stretol kamarátou, a radšej išiel von potom s nimi, a vás nechal len-tak. alebo či vám nanmiesto toho, aby vám požičal bundu, povedal "aj mne je zima..." alebo "mala
takto nastastie nie len ked som bola mensia a s jednym som si pisala tak: "co sa stalo?" - "no uz len tebe to budem hovorit"
a odvtedy uz nedostal odo mna spravu
ale inak kradnut chalanovi bundu je strasne egoisticke a jebnute ._______. jeho nechas mrznut za to ze ty si nevies zobrat bundu? keby ti to ponukol sam, tak ok, ale pytat si to je podla mna vrcholna neslusnost..
mne aj keby chcel vnutit tak ju nezoberem.. radsej nech je zima mne jak niekomu na kom mi zalezi
nie, nikdy... jedine bývalý mi raz spravil také že mi zavolal že príde a potom neprišiel a ešte mi vyčítal že som sa na neho nasrala ale spravil to len raz.... a poslednýkrát.
@6 súhlasím mne ešte na začiatku školskeho roku moj vtedajší frajer stale ked sm eišli z futbalu večer o siedmej...."ty sa trasieš, dja si moju mikinu" a ja niee nieee a on "daj si daj si" tak až potom asi po 10 minutach som si vzala.. ale inak je to podla man primitivnost chalanovi s nejakym očakavanim vraviet "je mi zimáá"
no.. neviem či sa to dá nazvať práve "odfajč"... skôr debilnosť niektorých ľudí ale fajn.. a keby mi niečo také chlapec/alebo hocikto povedal, tak by som sa z toho vymotala jedným slovíčkom možno dvomi...
poznám aj takých, že si sedí párik a musel som dať dievčaťu ja bundu, lebo on je príliš sebecký a druhý raz jej už bundu dal a ja som si svoju vyzliekol (išiel som na malú a vlastne neviem prečo som si ju dal dole ) vrátim sa a už ju mal on, čiže znovu som ostal bez bundy ja... to je dnešný svet
teraz sa tomu smejem, ale vtedy ma to enormne štvalo a jemu vôbec neprišlo na tej odpovedi niečo divné a až po pár minútach mu to došlo a išiel si to žehliť
ak s niekym idem von a je fakt zima, tak si od neho bundu určite nebudem pýtať alebo niečo podobné... podľa mňa je to dosť logické, že potom by bola zima aj jemu... príde mi to strašne egoistické...
@hoperpohroma Pekne napísané , ale funguje to aj opačne.. Keď je priateľke zima, a ani za svet si ju nechce zobrať, keď jej ju chcem dať.. Opačne myslím: Radšej bude mne zima, ako niekomu na kom mi záleží s tým, že mu(jej) dám ja bundu..
hej...no...raz sme boli vonku... a to dilino sa ma furt pýtalo že či mi nie je zima... som rozmýšľala že jaký galantný... a nakoniec z neho vyšlo, že vlastne bola zima jemu...a to je jedno...hej a potom neskôr ma spindal cez telefón...to bol odfajč
aosm si posmenula raz som mala ist stakym chlaanom vonnka aja som mu napisla ze dnes nie a videlma zesom bola skamoskami som si 100% ista kedze som sla oklo neho a potom mi napisal ze ma nevidel aze ci zajtra pojdeme von .. ataksom sla nie smesamali stretnu natakom moste.. a on neprisiel ako naschval.. toasi spravil atoma neskutocne nasralo ..este tsastie ze ten most nieje tak daleko od mojho panelaku..
no ja neviem... čo je na tom odfajč, keď chalan nechce mrznúť to je troška pokrytecké. a jasné, že sa to stalo. človek povie kosa, kemra a on povie "si sa mala obliecť som ti vravel." a ja "však boha tvojho. ideme ta, kde je teplo." a tak sa ide ta, kde je teplo a všetkým je zrazu dobre.
dost odfajce boli ked som chodila s jednym fakt ze retardovanym chalanom (vyzeral jak Ville Valo tak no nechod s nim ) a nedal mi napr na ziadne vyrocie darcek...alebo napr nikde nemal moju fotku (ze sak on vie jak vyzeram) a tak
haha akoze nekere veci su tu vtipne ja napríklad ked som necela byť s chalanom vonku tak som mu počítala minuty kolko som s nim ale to bolo skôr zo srandy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
si dneska dostala odfajc taky ze?
a odvtedy uz nedostal odo mna spravu
ale inak kradnut chalanovi bundu je strasne egoisticke a jebnute ._______. jeho nechas mrznut za to ze ty si nevies zobrat bundu? keby ti to ponukol sam, tak ok, ale pytat si to je podla mna vrcholna neslusnost..
mne aj keby chcel vnutit tak ju nezoberem.. radsej nech je zima mne jak niekomu na kom mi zalezi
A nepožičiavam si veci, aj keby som mala umrieť od zimy. Je to predsa moja vina, ale niektorí sú všímaví a keď už mám fialové pery, tak sa ponúknu.
Ja : Milujem ťa
On : Dobre.
teraz sa tomu smejem, ale vtedy ma to enormne štvalo a jemu vôbec neprišlo na tej odpovedi niečo divné a až po pár minútach mu to došlo a išiel si to žehliť
asi by som to mala vysvetliť ,že?
S toho by bol asi aj blog ,možno dva
A ona je taká ako ty v tomto ...
proste džentlmen
"Pôjdeme pozrieť bývalých spolužiakov?"
"Tak neviem. Zajtra nemám čas, idem na to vystupko. A vo štvrtok?"
Pozriem naňho a on sedí od dva stoly ďalej a naťahuje sa so spolužiakom.
Zbožňujem ho
"Ľúbim ťa"
"Aj ja teba"
"Dáš mi pusu?"
"Ani Bohovi..." D
Ale od chlapov ani nie - vyhýbam sa akémukoľvek inému, než nevyhnutnému kontaktu, pre istotu .
a bolo to vzajomne a bolo to z lasky
az kym to prestalo byt z lasky a zostal z toho iba odjeb
mlujem ťa
dobre
ale naučila som sa to ani nevnímať, občas to teraz urobím aj ja, keď nechcem byť celý deň sladká