Nevím. S pariateľkou sme začali ako kamaráti, ktorý k sebe inklinovali, potom vzťah a počas vzťahu sme sa stali najlepšími priateľmi.
Ale celkovo myslím, že v každom vzťahu príde fáza, kedy sa buď stanete najlepšími priateľmi, alebo inak bude vzťah vždy do istej miery nenaplnený. U nás to bolo keď sme spolu začali bývať, ako partnery by sme to nezvládali a museli sa nám dosť preklenúť záujmy, aktivity a zmýšľanie. Teraz na seba už pomaly ani nehovoríme, keď niekto niečo chce tak zamňauká a ten druhý vie o co ide.
Su to dve rozdielne veci urcite potrebujem mat 100% connection ale frajer je frajer, neni to ani moja mama, ani stryko, ani naj kamos. Naj kamosa uz mam a prislo by mi pekne nefer voci nemu keby ho zrazu odstavim na druhu kolaj a zacnem vyhlasovat ze niekto iny je moj naj kamos, to mi pride ze robia ludia ktori stavaju svoje stastie na partnerovi a cely zivot len cakaju az ho najdu a budu sa mu moct odovzdat. Ja mam vlastny zivot, osobnost a vybudovane dlhorocne kamaratske vztahy ktore urcite nehodlam odstavit len preto ze si najdem partnera, to je trocha pokrytecke
ja som nikdy nejak extra nechapala o čom je vztah "najlepši kamarat" ._. takže ťažko povedať
ale určite si musia byť priateľmi, hovoriť si veci, jeden na druhého sa spoliehať, mať spoločné aktivity atď...
ale o čom je "naj kamarátstvo"? aké je to odlišné od proste kamarátstva? že akože partnera dáš na 1. miesto v rebríčku, keď sa rozhoduješ.. pred kamošmi? tak asi hej, nie? pre mňa je rodina to najdoležitejšie, akéhokoľvek člena rodiny by som uprednostnila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale celkovo myslím, že v každom vzťahu príde fáza, kedy sa buď stanete najlepšími priateľmi, alebo inak bude vzťah vždy do istej miery nenaplnený. U nás to bolo keď sme spolu začali bývať, ako partnery by sme to nezvládali a museli sa nám dosť preklenúť záujmy, aktivity a zmýšľanie. Teraz na seba už pomaly ani nehovoríme, keď niekto niečo chce tak zamňauká a ten druhý vie o co ide.
ale určite si musia byť priateľmi, hovoriť si veci, jeden na druhého sa spoliehať, mať spoločné aktivity atď...
ale o čom je "naj kamarátstvo"? aké je to odlišné od proste kamarátstva? že akože partnera dáš na 1. miesto v rebríčku, keď sa rozhoduješ.. pred kamošmi? tak asi hej, nie? pre mňa je rodina to najdoležitejšie, akéhokoľvek člena rodiny by som uprednostnila...
Beriem to tak nejak podobne ako @4