Okey,urcite mi ihned zacnete nadavat,ale nemam sa na koho obratit,tak to pisem sem. Uz dlhsie si strkam prst do analu a vo vnutri s nim krutim. Niekedy potom musim ist ihned na velku, ale vzdy ma to po chvili zacne boliet a ako keby ma napinalo. Potom ma
ano moze ti to ublizit. v riti su miliony bakterii ktore ta uz napadli .... to je aj vidiet. davaj si na to bacha. A ked uz tak s tym skoncis s tym sprtnaim v zadku tak si chod umyt ruky. Ale musim uznat fakt bola by s teba dobra herecka tak na zasmiatie
Ahoj, aj ja mám podobný problém. Už roky si do riťi strkám tupé ceruzky a keď ich vytiahnem tak sú kratšie a ostrejšie...je možné že som kedysi spapal strúhatko a teraz sa mi zaseklo v anály?
Ja malokedy placem od smiechu, ale toto ma dorazilo ...dievca, aj mi dokazes uviest rozumny dovod, preco si to tam pchas, ked ta to boli???...si to akoze len tak, z nudy?...
Inac, navrhujem vytvorit kategoriu v ktorej by sa mohli zakladat diskusie na zasmiatie...nie ze O DIEVCATACH A O ZENACH...ale O PUBERTACKACH KTORE SI MYSLIA ZE PATRIA K ZENAM A DIEVCATAM...a myslim to vazne...
Stifut: mno na nasom chatroome je toho plna rit. Ked sa chces pripojit do diskusie, tak si stiahni nejakeho jabber clienta (psi, spark, gaim atd) a chod do miestnosti itzone@conf.netlab.cz
ta ty ši zvrácena,fakt.15 roky ta ked mi daco roby plano ta to nerobim, ňe? tak sa predtím vyser alebo sa na to vyser. radšej do tej druhej dziri.a isto ce neprežene ,fuj palec hnedý. hej robia aj ine perverzity,hej každý to roby aby sa skôr vysral.
a to robíš často?ved ked ťa to bolí tak si ho tam nepchaj!alebo nevieš trafiť do tej správnej diery ...boha už som počula všeličo ale toto ma fakt dojalo k slzám...pochopitelne od smiechu...
Ja neviem co sa jej smejete, vsak asi ju to vzrusuje strcit si tam prst, a to, ze ju potom z toho boli zadok je len vedlajsi ucinok Neboj sa, nic za ti z toho nestane, vedel by som o tom rozpravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
no lol
» blackhole.sk/dristuchylaci-v...
Nicky, boli zmenene, ale jeden z nich som aj ja
Sak tak ako je pica, a ide z nej stanka ale vyuziva sa na vsetko mozne, tak aj z riti ide sracka, ale da sa vyuzit na vsetko mozne
=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D
=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D =P ... neojebavaj =D
Mayo jasne okrem pissingu aj foot fetish, anal fisting a podobne ja som proste fajnsmeker..
Vsetci honici vitani
ze tommyhot je honic... kokos tak tato diskusia nema na tommyhota...
no skus si ostrihat nechty bude ta to manej bolet, a aj lepsie sa ti bude ten prst potom umyvať, hovno zpoza nechtu ide dole chujovo...
akože som sa skorom zaduseu... rehoooooot
akoze ale to mas taku uchylku ci preco to robis?