Podla mna by si ty ludia mali urobit dieta A ty starsi alebo prilis mlady hmm co uz rozmaznavaju ich a nevem sa osobne vzit do kozuchu zvierata ktore su bytove asi niesu prisposobene ked je zima. nevem
síce ja som raz z recesie dala môjmu chlpáčovi zafarbiť biele časti srsti na jemne modro a ešte bol tak ostrihaný že vyzeral ako s čírkom a nosil vybíjaný obojok... ale už som z toho vyrástla chudák môj pes.
Mnohi sa tu k tomu staviate uz s vyraznym odporom, ale ja som za to. Cesat psa je hadam samozrejmost - asi ako u cloveka. Moj to neznasa, ked uz sme pri tych slastiach - ale co musi byt, musi byt.
K obleceniu: Ked je vonku -20 a mam plemeno, ktore nie je na -20 usposobene, preco by som mu nieco neobliekla? Nemyslim teraz modne trendy. Myslim nieco normalne za ucelom zahriatia.
Topanky pre psov by mi tiez neprekazali na zimu, nakolko uz nejde iba o sneh a tak, ale o posypove materialy - specialne sol, ktora dost neprijemne rozoziera packy. Nie kazdy pes to samozrejme vystoji, ak na to nie je uceny od mala. I my preferujeme radsej kremovanie..
máme malého psa a na zimu sa obliekať musí lebo neni zvyknutý na také teploty. Takže to neni o tom či ho chce niekto híčkať ale je to nutnosť. To isté aj česanie. Raz za čas to proste treba. A inak, náš pes sa na obliekanie teší dokonca si aj sám prinesie oblečenie
ziadny pes nejake taketo blbosti nepotrebuje.. su na rozne prostredie dokonale prisposobeny.. len kedze clovek nie, automaticky to prenasa aj na zviera
nepáči sa mi to, som rozhodne proti tomu, do istej miery to je týranie. Napríklad keď zavesíte zvonček na obojok psa. Pes ma oveľaviac krát lepší sluch ako my a je mu to strašne nepríjemné. a podobné veci. Jedine podporujem obliekanie krátkosrstých psov v zime a natieranie naháčov opaľovacími krémami v lete.
ja svojho psíka obliekam, ale len v zime, keď s ním idem von, aby mi nezamrzol al. neprechladol... je to totiž yorkshir a tí sú dosť náchylný na zimu...
ale čo je prehnané na tom, keď človek psa češe a stará sa tým o jeho srsť, aby ju nemal zničenú? to fakt nechápem
@flussica chudak pes este aj topanocky mu dali ................ne ne chudacik pes to povazujem za tyranie aj ked cesu psovi copiky a kadejake sponky maslicky......pes ma zit vonku v BUDE! a peky smradlavy kozustek mat
mam male stena Jack Russella a ju teda aj teraz paradne klepe, ked si ide pred spanim ciknut. Priatel jej kupil mikinu. nosi ju len ked je unavena a je jej zima. Sama vie, kedy ano, kedy nie. Ja ju urcite nenutim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zvlášť malým psom býva v zime zima
takže v tomto prípade je česanie a obliekanie pochopiteľné
ale keď vidím všetky tie zbytočné čačky a manikúry a podobne (našťastie nič z toho som nevidela na vlastné oči), tak ľutujem tie zvieratá
Ale mal štýl
Topánočky pochopím pri huskych na záprahoch..
K obleceniu: Ked je vonku -20 a mam plemeno, ktore nie je na -20 usposobene, preco by som mu nieco neobliekla? Nemyslim teraz modne trendy. Myslim nieco normalne za ucelom zahriatia.
Topanky pre psov by mi tiez neprekazali na zimu, nakolko uz nejde iba o sneh a tak, ale o posypove materialy - specialne sol, ktora dost neprijemne rozoziera packy. Nie kazdy pes to samozrejme vystoji, ak na to nie je uceny od mala. I my preferujeme radsej kremovanie..
Ked som mala skrecka, zvykla som ho kupat v lavori. Chuuuda moje, ale aspon vonal
veď to by skapalo po jednej prechádzke bez mikiny
Neodsudzujem to, pokiaľ to je s cieľom psa chrániť a nie si z neho robiť nejakú okrasu
zvierata su dokonale tvory.. to len hlupi ludia ich podcenuju..
ale čo je prehnané na tom, keď človek psa češe a stará sa tým o jeho srsť, aby ju nemal zničenú? to fakt nechápem