Ahojte baby máte skúsenosti s vag.krémom pharmatexom? Neviem či tomu dôverovať alebo či je vhodné použiť spolu s ním aj kondom. Akékoľvek skúsenosti alebo info pomôžu
@motyylia Je to možné, ale stále mi to príde len ako krémiček Kondóm si vieš aspoň odôvodniť, že ti to cez to nepreteče, ale... krémik a tadá to je všetko?
@seeyou nepríjemne páchne (tak nemocnične, ale dá sa na to zvyknúť), párkrát vraj štípal, a príbalový leták hovorí že má približne rovnakú efektivitu proti pohlavným chorobám (vrátane dieťaťa) ako kondóm.
teraz sme si tu kúpili s frajerom, akože neni to úplne top, ale oveľa oveľa lepšie jak s kondómom.. no a krámy som dostala normálne takže hádam to funguje
Dve hodiny pred a pol sa dievca nemoze sprachovat /len vodou, pripadne Saforelle gelom/ muz sa po styku moze Inak mam s tym ok skusenosti, ale osvedcili sa mi skor kapsule nez krem. Na HAK niesom takze lepsia alternativa mi prijde toto... len to, ze istych udalostiam som az moc paranojidna, takze uz to kombinujem i s prerusovanou...i ked viem, ze pharmatex ucinkuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
práveže uprednosťňujem pharmatex....
@stylish potom sa nemôžeš, predtým hej, či?
@rheia hej, chápem Tvoje pochybnosti, zo začiatku som sa tiež bála
tam píšu že by sa nemalo mydlo použiť pred
a k @16 by som sa ešte vyjadrila že také prípady sa nájdu pri každom druhu antikoncepcie...