najradsej mam pizzu dary mora (krevety,chobotnice,krabie tycinky...atd)a so 4 druhmi syra...pizza patri k mojim najoblubenejsim jedlam...ako mam chut tak 1-3 krat do tyzdna
niekedy som si kupila v potravinach original cesto na pizzu a rozne oblohy,syry,sunka,ta rajcinova omacka,atd a upiekla som si ju sama doma...vyzerala presne jak z pizzerie ale bola este lepsia
..a ja mam rada pizzu, nejedavam ju velmi casto, ale o to viac si ju vychutnavam, ked som niekde v pizzerke ...najradsej mam 4druhy syra a sunkovu s kukuricou...ta syrova mi najviac chutila v jednej pizzerke alebo restike v Pezinku, bola super ...ale aj tu v KE robia dobru pizzu...mnam
Pizzu jedávame s priateľom dosť často, hlavne, keď máme nejaké obedové lístky Skoro vždy si dáme klasiku - šampiónovú, raz sme mali so slaninou (bleee), mne strašne chutí Hawai, ale priateľovi nie, tak sa podriaďujem .. aale ja mu vytrem kocúra, nebudúce bude Hawai
Ale ano mam, ale uz pomenej...kedysi som ju casto mat nemohol, tak strasne mi chutila...teraz ale je to ine, ked si ju mozem dovolit tak ma uz omrzela...
@17 vsak bola taka ako z pizzerie-tam robievaju tenke cesto...no aspon by sa malo robit...to cesto je uz pripravene a uz len treba ho dat na plech a oblozit cim chces a das piect na dakych 15-20minut v tescu som ho kupovala
Milujem pizzu prosciutu, fungi, mix tychto dvoch, 4druhy syra... mnam aj teraz si idem spravit jednu a kolkokrat ju mam do tyzdna? ako kedy bolo obdobie ked som mal pizzu 14krat do tyzdna (naobed aj na veceru to boli hody
jeeeeej aj ja milujem pizzu!mam rada contadinu - sunka syr sampinony slanina cibula,funghi syr sunka sapminony aj hawai a styri druhy syra a s kukuricovu a a...proste ju milujem, mam ju tak raz do tyzdna najcastejsie v piatok ale neni to pravidelne...
pizza už pre mňa teraz nebude jestvovať, fuj, humus, pokiaľ pôjdem dakde a ma bude chcieť niekto pozvať, jedine do ruskej reštiky, kde sa človek výborne naje, príjemní časníci, zahutoriť len snimi po rusky už , sú zlatí, všetko je tam úžasné, a srdce mi plieska od radosti, že máme tu pravú rossija reštikuš, juchachaaaaa
ale nepohrdnem bačovskou pizzou alebo pinocchio a quassimodo (akoby naschvál majú také veselé názvy, ale sú dobručké, odporúčam)
mam rada pizzu hlavne deep dish, to je taka "hlboka", neviem ako to nazvat najlepsiu mali v USA, ale aj ta obycajna slovenska je fajn... teda vsade okrem Martina, tam som nenasla jedinu pizzeriu kde by robili chutnu pizzu
Dnes som mal aj ja pizzu, bol som so spoluziakmi v TT, lebo nam odpadlo jedno cviko A mali sme sunkovo-sampinonovu, taku obrovsku s priemerom 51 cm Kto pozna Trnavu asi vie o akej pizzerke hovorim
Mam rada pizzu, no nejedavam ju az tak casto, su jedla co mam radsej. a akurat naposledy som bola na pizzu s kamaratom z LM a proste mali tam, ze novinka a bola uzasna... bol na nej syr, ananas, karamel a este cosi nepamatam... a uzasna chut ako fakt...
mam rad ale casto ju nemusim .najradsej mam: hawai potom sampinovu a slanikovo klobaskovu alebo moj vyber v podobe slanina , klobasa , sunka ,syr hriby, kukurica , ananas ..ale ta je tak syta ze sa ledva hybem
ale skor uprednostnim varenu stravu : restika a nejake bravcove rezniky na prirodno s opekanou oravskou slaninkou a pecenymi zemiakmi ...to je rajske jedlo ..v Slovaku vzdy jem ..alebo este gordon blue a pecene zemiaky
milujem pizzu najradsej mam hawai mnamiiiiiiiii, alebo 4 druhy syra aaa tiez obyc sunka syr a sampinony mnamka........pizzu mozem jest veeeeeeela krat do tyzdna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
taku ktora nie je len na obale ale aj na taniery (vacsinou to je syrova take rozne druhy syru a ked tam je aj sunka nieco take)
nejedavam ju casto
A najradšej mám kuraciu a špenátovú.
..a ja mam rada pizzu, nejedavam ju velmi casto, ale o to viac si ju vychutnavam, ked som niekde v pizzerke ...najradsej mam 4druhy syra a sunkovu s kukuricou...ta syrova mi najviac chutila v jednej pizzerke alebo restike v Pezinku, bola super ...ale aj tu v KE robia dobru pizzu...mnam
kukuricovu so sampionmi
podla toho ako casto mama vola do pizzerky kazde 2 tyzdne lebo ta domaca mi nechuti
najgeniálnejšia je - šunka, syr, kukurica, šampiňóny a olivy! mňam!!!!!!!
Ale mam rada klasiku, alebo s kukuricou- ale nech jej tam je veeeela
najradsej mam 4 druhy syra a hawai...
milujem na nej...sunka,syr,sampinony,a hlavne KUKURICA a ANANAS..
to zboznujem...mnaaaaaaam...taku mam chut...
ale ak mas inu skusenost,porad...
ale nepohrdnem bačovskou pizzou alebo pinocchio a quassimodo (akoby naschvál majú také veselé názvy, ale sú dobručké, odporúčam)
ale najracej mam taku z pizzerky.. hlavne kukurickovu mnaaaam
ale skor uprednostnim varenu stravu : restika a nejake bravcove rezniky na prirodno s opekanou oravskou slaninkou a pecenymi zemiakmi ...to je rajske jedlo ..v Slovaku vzdy jem ..alebo este gordon blue a pecene zemiaky