takto.... plánujem, vieš čo chcem ale viem čo chcem v mnohých cestách! proste ak by sa mi nepodarilo alebo osud ma zavial inam tak mám na všetko alternatívu 8)
Ak mi môj super plán zlyhá, tak mám alternatívny plán. Ak zlyhá ten, tak mám alternatívno alnerativny plán. Ak zlyhá tento, tak nájdem inú alternatívu alternatívnej alternatívy, no a ak zlyhá tá, tak sa ešte pokúsim nájsť alternatívnu alternatívu alternatívnych alternatív. Ak zlyhá tá, tak zrejme spáham samovraždu, čo je v podstate ďaľšia možná alternatíva.
Práve som si uvedomil, že som hlasoval zle ....a budúcnosť mám teda presne naplánovanú..
mám nejaké ciele ktoré by som chcela dosiahnuť, ale budúcnosť ako takú nemám naplánovanú ..neviem či to myslím správne ale potrebujem ešte niečo prežiť aby som vedela akým smerom mám ísť
mala som plany, ale zivot "karty" poriadne zamiesal a dnes to je uplne inak ako som to chcela, buducnost tiez nebude taka ako som ju planovala kedysi, odvtedy sa snazim nic neplanovat, pretoze potom som len zbytocne sklamana
Mám ju naplánovanú do posledného detailu...ale či sa mi to splní,tak to neviem..ale každopádne budem na tom pracovať a dám do toho celý život aby sa mi to splnilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a budem pracovať na tom ako najtvrdšie viem,pretože keď sa mi to splní,budem najšťastnejší človek na svete!
Práve som si uvedomil, že som hlasoval zle ....a budúcnosť mám teda presne naplánovanú..
Plánujem si minulosť, stojí vzduch aj vietor,
Danton rozmýšľa či je boh a či netvor,
Nietzsche zase o tom, či ho láska zabije
Požiadal ju o ruku
A ona povedala nie