nie, mám dosť na chobote celé predvianočné obdobie, prispievam vtedy, keď mi niečo príde zmysluplné. v tomto čase už len z princípu nemám chuť nikomu pomáhať a prispievať len preto, že sa to 'patrí' alebo 'očakáva'. jj, a keď už, tak nezvyknem prispievať mentálne chorým seniorom a onko deťom na televízor a nové papuče, skôr na veci, ktoré majú reálnu hodnotu.
@thunderstorm zavisi na uhle pohladu. To, ze pre teba to realnu hodnotu nema neznamena, ze to hodnotu nema aj pre daneho cloveka. Chapem tvoj point a robievam to takisto, ale pokial mozem urobit takuto hlupu malickost a sprijemnit niekomu obdobie Vianoc (ludom, ktori to nemaju tak na chobote), a jedna sa o skupinu ludi, na ktoru sa velmi casto zabuda, su na sklonku zivota a uz nemaju vobec nikoho, tak to rad urobim, pretoze viem, ze ich to velmi potesi a mozno doda pocit, ze stale na svete maju miesto a niekto na nich mysli.
@thinkaboutjustice jjj, jasné, akceptujem, vyjadrujem iba svoj pohľad na vec. mne na dobrom pocite seniorov v domove moc nezáleží, moje priority sú skrátka niekde inde :D ale je fajn, že sa nájdu aj ľudomilní jedinci :D
@thinkaboutjustice och toto je velmi mile (rofl) Ja robim vianocne darceky pre seniorov do domovov dochodcov, je mi to sympatickejsie ako dat peniaze nadacii, tak aspon takto... (mozno poznate akciu Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok)
@ucitelka aha, lebo byt v nejakej oblasti automaticky znamena nejake veci, ze? napriklad vediet soferovat automaticky znamena ze clovek odzavodil la manche, ze? ;)
akoze neboj sa, zopar peniazkov na stedrost bude, a aj ich na stedrost pouzijem, ale nie na nahodnych neznamych ludi na ktorych sa vysrali ich vlastne znamosti, ale na ludi ktori su mi blizki, aby som nebol takou znamostou ktora sa vysrala na vlastnych ludi ;)
@etelnair heh,hej. ale najprv som chcel la manche lebo som siel po metafore s plavanim a preplavanim kanala (aj ked on sa mozno tiez pise rovnako, zejo), ale nevedel som si spomenut na jeho nazov, tak som prepisal metaforu na tej 24hodinovy zavod a nasledne si uvedomil ze hah, pockat, to je meno toho kanala XD, ale uz sa mi to nechcelo prepisovat =D
Kúpim si od pána čo predáva Notabene kalendár a nechám mu viac peňazí. A každý mesiac posielam OZ Omama fixnú sumu, čiže okrem tohto zatiaľ asi nie. Ale dobrý nápad, popremýšľam
Mám na diaľku adoptované dievčatko z viac než šperk, zapájam sa do rôznych aukcií pre mačičky a keď si to tak celkovo zhrniem, som dosť aktívna počas celého roka v tomto smere. :D schodiok do neba, ako vraví moja babka. :D
Tento tyzden som poslal random ludom cez ludialudom.sk, plus syrskym utecencom (kamoska je half syrcanka, tak viem ze to neskoci u nejakych mafosov). Ale asi este cosi poslem ak narazim na nieco "zaujimave".
Mesačne posielam peniaze na pár organizácii, pridám ale extra prachy na Ipečko pretože to založil môj známy takže mam 100%istotu že tie peniaze použijú správne
Názory k téme
29 ročný muž
K0K0T0V0
28 ročný muž
19 ročné dievča
28 ročný muž
13 ročné dievča
devil's little sister
jj, a keď už, tak nezvyknem prispievať mentálne chorým seniorom a onko deťom na televízor a nové papuče, skôr na veci, ktoré majú reálnu hodnotu.
28 ročný muž
13 ročné dievča
devil's little sister
33 ročný muž
100vezata
26 ročná žena
bridge troll
Ale inak celorocne podporujem utulky a organizacii pracujuce s bezdomovcami
26 ročný muž
28 ročný muž
V tvojej hlave
tvári sa, že má 5 rokov
za oponou
Ja robim vianocne darceky pre seniorov do domovov dochodcov, je mi to sympatickejsie ako dat peniaze nadacii, tak aspon takto... (mozno poznate akciu Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok)
31 ročný muž
čo to zase píše?!
44 ročný ujo
18 ročné dievča
31 ročný muž
čo to zase píše?!
akoze neboj sa, zopar peniazkov na stedrost bude, a aj ich na stedrost pouzijem, ale nie na nahodnych neznamych ludi na ktorych sa vysrali ich vlastne znamosti, ale na ludi ktori su mi blizki, aby som nebol takou znamostou ktora sa vysrala na vlastnych ludi ;)
13 ročný chlapec
vie čo je to zarobiť na zahraničný voz
31 ročný muž
čo to zase píše?!
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
A každý mesiac posielam OZ Omama fixnú sumu, čiže okrem tohto zatiaľ asi nie. Ale dobrý nápad, popremýšľam
27 ročná žena
Partizánske
32 ročný muž
Kaohsiung, Taiwan
25 ročná žena
Večne v (|)