a ne ze NAM TAM POJDETE ROBIT BORDEL, to je moje forum !!! alebo ne , ale kto neni so mnou je proti mne : D a proti mne je len ten ten psychos a jedna psychoska do poctu : D
no takze tie linky nejdu . ale tu tvrdi ze TU BOL ADMINOM. takze kto ho spozna ?????
Dr.House, 27.02.2011, 21:12
37
zabavam sa a hl. sa odreagujem od svojej buducej manzelky, ktora ma momentalne hormonalny problemy a kazdu minutu chce nieco..budto napravit vankus alebo cokoladu neva... uz len tyzden a nieco a vsetko bude inak.
Gliterpiiica a praca?
a co take robis? ukazujes svoju gebulu nemeckym turistom? vsak ta opluju, ty by si sa nevedela uplatnit ani ako stetka vsak do teba by to nenapchal ani pes!
no a 28 kuurva pacholicka.. ty vymleta prostituka..vyser to dieta zo seba lebo ti uz doslovne leze na mozog.. kto si ty akoze? Nejaka svatica ci co dpc? kebyze si svata tak si nemala jeeebat.. alebo si vsetok spermiu mala zhltnut oralne a nie do suchej pindze nastriekat sa spamataj! Okrem toho som uz vravel, ze tento nick je otvoreny aj pre mojich kolegov, ktory si velmi radi utahuju a zneprijemnuju vas pobyt na tomto smteisti..hadam docielime a zrusia tuto gebuzinu skuurvenu alebo sem napchaju admina.
no a ty frustrovana retardka elizabet alias somdebilkalienka.. ty dpc co robis cely den? si na voziku? mas iny handicap ci si proste ratardovana ciganka ktora cucia socialne davky? mooore reagujes na vsetky piiicoviny ako velvyslanec deebiliek zo Somalie... takuto sprostu bytost som este nevidel a to som bol aj adminom na birdz.sk kde chodia vymlety pubertaci, ale ani ti sa nevyrovnali tvojej ubohej urovni kokos a mandula... zasnem.
26 co ti sibe ???? AKU REKLAMU ???? . DPC SA PYTAM CI poznate toho dementa, nie ze tam mate chodit oxidovat. akoze menej paranoje hej , ono sa to da aj liecit.
Celkovo tu bolo možno 40-50 adminov, tak ťažko povedať ktorý z nich to bol. V každom prípade, ak odišiel na lady.sk tak možno ho to tam baví... nebudeme brániť mu tam chodiť :p
KKS ALE vazne , zaplatime, budem vas do smrti zadarmo licit, mozte so mnou chodit nakupovat, poziciam vam psa, varit neviem ale ZOBERTEEEEEEEE SI TOHO psychaca spat !!!
@kvapkaglitrova a ako si ho asi tak môžme zobrať späť? máme mu švihnúť po prstoch, že zlý chlapec a už sa tam viac neprihlasuj? čo sme my jeho mamička? sa uvedom, čo tu trepeš za hlúposti.
Ak ste ho v opise spoznali, ani nic nemusite robit. Len nam dajte jeho meno a adresu a my sa uz postarame, aby ho zavreli tam, kam patri. Do vypolstrovanej cely psychiatrickej kliniky
49 Mila luc.ka my by sme sem neliezli, keby vas milovany admin nerobil bordel u nas. To, co tam predvadza on, je len cajicek pro batolata oproti tomu, co zacneme vyvadzat tu, ked si ho nevezmete naspat
Luc.ka ja nechapem, zaco nas akoze chces udat adminovi. Diskutujeme, ak sa ti nepaci, vylez z temy, nikto ta nenuti ju citat. Nerobime bordel ani tu ani v inych diskusiach, daj si pohov, alebo antidepresiva. Takych ako ty, tam mame pozehnane.
NO A ESTE RAZ . SMRTELNE VAZNE HLADAME TOHO DEBILA CO SEM DOLIEZOL Z TEJTO STRANKY !!!
a tvrdi ze tu bol ADMIN !!!
no tak sak on ma taky CSAROVNY styl !!!
nehovorte mi ze ho nepoznate : //
a rychlo lebo LUC.KA uz nas dava blokovat, lucia ked pojdes do pekla, v pekle budem manager ja , do konca zivota zametas pekelne chodniky !! si zapametaj
Ked nas nejaky admin vyrazi, je jasne, ze to bude House, ved nic nerobime Ani jedna nadavka, nic sa tu nedeje, diskutujeme a ak sa slecne Lucke nepaci, nemusi nas citat.
@mayo mayo... myslela som si ale že si ho netagol aj so zavináčikom... ja som s ním tuším nikdy nemala tú česť... ale tuším mal tak trochu prepnutý mozog. alebo preprogramovaný. ale veď tu je furt aktívny... nie? len už ťa sexuálne neobťažuje
ach jo... teraz normálne trpím, že už moje exMalina konto nie je aktívne zase by ma to "čistenie" bavilo....
Čuduješ sa reakcií Birdzákov, keď ste sem len teraz prišli a už sa tu rozkrikujete a hľadáte tunajšieho admina, ktorý sa správa ako kretén - aj keď je vysoko pravdepodobné, že ten váš kretén len pozná túto stránku a o niečom takom ako "byť tu adminom" len tajne sníva...
Takže milé dámy, láskavo sa upokojte, urobte si poriadok na vlastnej stránke/fóre/neviem čo to je zač, neotvárala som to a ani nebudem a nerobte bordel tu, len preto, že si nejaké indivíduum vymýšľa blbosti a vy mu ich veríte...
80/ podla coho sa urcuje, kto tu byt moze a kto nie? keby sme ako pises sa rozkrikovali vsade, nepoviem. ale jeden prispevok vam takto dokaze narusit harmoniu?
Galinka smiem sa spytat, aky bordel tu robime? Nadavame? Spamujeme diskusie? Sme tu rovnocenni ako vy, kazdy ma pravo zalozit si diskusiu a diskutovat v nej, kvapka sa slusne spytala na admina. A z coho si vydedukovala, ze sa "rozkrikujeme"?
baby, ale pozrite profil galinky. ona tam ma nakopirovany rozhovor s niekym, kto mal nick hajzelodkosti. ono mi to pripomina toho hladaneho housa nasho. prisamvacku, galinka, ty si nam ho mozno nasla.
89) ak nas za toto zablokuju, za to, ze nic nerobime, osobne sa im postaram o taky pruser, ze budu cumiet. Mna nikto odnikial nebude vyhadzovat, ked som nic neurobila! Som na rizikovom, mam tolko casu, ze sa im o tom ani nesnivalo!
Luc.ka tiez som cumela jak pero z gauca, ked udajne odtialto prisiel k nam na lady nejaky pako a doradu zacal kazdej z nas nadavat takymi vyrazmi, ze aj moj nevlastny dedko by sa cervenal a ten teda nadavat vedel.
citam hajzladokosti, rodinou je iba otec, o matke radsej nechce pisat. si to bude on. A zacinam ho lutovat. Musim si rychlo spomenut na to, co praje mojmu nenarodenemu dietatu.
nebudem tu dávať zavináče, lebo je vás tu jak hadov. Ubližuje mi to tým, že to je maximálne primitívne a keď vám človek nenápadne naznačí, že choďte si svoje veci riešiť niekam inak, tak to aj tak nepochopíte. Aj keby sme vedeli, kto ten človek je, čo s tým ako? Choďte si to riešiť na to vaše lady fórum. ako napísala @luc.ka , ste ako kobylky.
Matusha prepac, ked tu mozu byt diskusie o tom, na akom najnezvycajnejsom mieste to kto kedy robil, tak mi si tu mozeme riesit aj to, kto kedy mal ako decko vsi v hlave! Ak sa ti nepaci, nelez sem, mame rovnake pravo tu byt ako ty. Este si asi nezazila ozajstne kobylky, boli by sme v kazdej diskusii a robili tu bordel!
@matusha ja som už z prvotného šoku prešla do celkom pobaveného módu... a celkom by ma zaujímalo, ako by @hajzelodkosti zareagoval, keby si tieto konšpirácie prečítal...
@luc.ka kamosi sme odjakziva, pomoz ty mne pomozem ja tebe. Ja s tebou problem nemam, iba ty asi hej teda neviem naposledy si nebola nadsena robis take tie unahlene zavery. Zle som sa vysral. Vies co, to sa mi nepaci, urobme to zo 4 € na 2 €
ja by som sa pridala ku @galinka -e (a určite ešte kope ďalších ľudí, ale nechce sa mi čítať celý tento nonsens), niekto, kto chodí na nejaké fórum nadávať užívateľom pod rúškom tajnej identity asi ťažko povie o sebe pravdu, preboha nedal vám náhodou aj svoju adresu?
81 @corinthian Nespomínala som nič, čo by mohlo vyznievať ako že tu nemáte byť vôbec, ale prečítajte si znovu celú túto diskusiu a zasmejte sa sami na sebe...
A pokiaľ ide o Hajzlaodkosti - klamala by som, keby som tvrdila, že ho mám rada, ale stále mám o ňom vyššiu mienku než o tom vašom indivíduu. (A neverím, že by sa doma nudieval natoľko, aby chodil na takéto fórum robiť bordel. Hanbil by sa sám za seba...)
A inak - nenapísala som nič, čím by som vás chcela uraziť, alebo nejako inak napadnúť, takže skúste krotiť svoje vášne, neviazať sa tak na internetový "život" a žiť viac ten reálny.
P.S.: Ako vám má vlastne pomôcť, keby ste našli jeho nick na Birdzi? Budete ho tu spamovať správami? To môžete snáď aj na tom vašom fóre...
@hajzelodkosti neviem, kedysi si mi dosť pil krv, už ani neviem prečo, ale mala som dojem, že to bolo vzájomné teraz mi je to tak vcelku jedno... nepotrebujem sa hádať, riešiť nejaké fiktívne spory a výmeny názorov s anonymami... ako tuto slečny... panie... či čo sú to
a vzhľadom na momentálne zmeny personálno firemné nechcem zbytočne pokúšať v škole to mám nahnuté, padáka teraz fakt nepotrebujem... takže dva za 8€ (resp.12,40 za 3D film) alebo si trhni ale len tak... kamarátsky
My sme sa normalne spytali, ci ho tu poznate. Nepoznate, nepoznate. Utocit na nas, ze tu robime bordel (???) a ze sme kobylky a podobne, to ste zacali vy. A verte, ze keby chceme, narobime tu za pol hodinu naozajstny bordel, len by sa vam oci porevracali, a nie to, ze zalozime jednu diskusiu.
Nie je skôr podstatné to, že akokoľvek by ten človek mal byť kedysi tunajším adminom, je úplne odveci tu zakladať diskusiu o tom, ako to má niekto vyriešiť, keď tu naňho nikto nemá dosah?
@luc.ka to ma tesi, v tom som expert keby rozdavali tituli uz som Phd. a ja som anonym? preboha no dobre som no dobre, ja sa ozvem, pamataj na svoje slova a ked vies dobre excel mozno ta posuniem na pohovor
@tunidlo hej, to je ďalšia vec, ktorá mi došla po odoslaní, ale písať sa mi to už nechcelo... tak som sa len bavila na tom, ako asi vyzerá predstava o tom, že my si toho človeka odtiaľ vezmeme
@ao akoze ja osobne sa bordel nechystam robit. ja sa len divim, ze jeden jediny prispevok, ktory nie je ani neslusny, ani vulgarny je vam proti srsti az tak, ze ho chcete dat vymazat.
rebell a to si cital len jednu, maximalne tri. To by chcelo ist do hlbky, co ten dement dokaze vyplodit, nobelovku by si za to zasluzil. Konkretne diskusia, v ktorej dospelym zenam a matkam vysvetloval, ako prebieha gynekologicke vysetrenie, to bola lahodka!
no hej obcas je to sranda ale ked to tammas pol roka tak to leze na nervy a on nam hentak nici vsetky temy a prispevky ......este nas aj ide poucovat o gynekologickom vysetreni
@pacholicek Je maly bordel a je velky bordel. Ale aj maly bordel je stale bordelom aj napriek tomu, ze moze byt aj horsi
Aby som to uviedol na pravu mieru - nepripada mi to tu jak bordel (len ako chat), ale to mi je aj tak uplne fuk.
V kazdom pripade si pozri prispevok 53, popripade ine prispevky kde sa pohrdavym tonom pisali veci ako "deti" a "nastrocni". To je to co mi na tejto diskusii vadi, ako si niektore od Vas rychlo vsetkych zaskatulkovali ako nejake deturence a sami seba podavali ako "dospelych".
Hlavne akoo tu uz bolo x-krat spominane - nikto tu nema ziadnu moznost si niekoho zavolat spat. Nikto odtial ani netusi co to je za osobu, ci tu vobec realne bol. Ked aj ano tak tu nikto nie je jeho matka aby ho chytil za ucho a prefliaskal.
Ale uvedomujete si, že surfovanie na internete nefunguje ako turizmus a že aj keď niekto nemôže byť naraz v Paríži aj Ríme, môže byť naraz tu aj na akomkoľvek inom fóre, však?
@ao nie je to bordel, je to diskusia. Nezakladame nove temy, nespamujeme tie stare. A to, ze si ho mate vziat malo byt myslene ako vtip. My hlavne chceme zistit, co je to zac, kedze sa stale ohana tym, ze keby sme boli na birdz tak nas da "do laty".
@corinthian Ake "Vam"? Preco to tu prezentujete ako keby tu vsetci spolu suhlasili a nemali vlastny nazor? Zmazat to tu chcelo kolko ludi? Jeden? Dvaja?
A obratom sa z Vasej strany spustila lavina prskania aki su tu vsetci netolerantni.
Je tu x ludi a kopec z nich uz davno pubertou preslo, tak to nehadzte do jedneho vreca.
@tunidlo ale uvedomujes si, ze surfovanie na internete nefunguje ako turizmus a ze aj ked niekto nemoze byt naraz v parizi aj rime, moze byt naraz tu aj na akomkolvek inom fore, vsak? ako napriklad momentalne my.
inak... som to ja. ja som tu bývalý admin. a mám komplexy z malého penisu, tak spamujem všetky možné fóra slovenského internetu budete o mne písať aj na tej vašej stránke? teda o mne, ako o LUC.KE? už mi chýba moja zašlá sláva... :/
**
@hajzelodkosti anonym je pre mňa iba taká univerzálna škatuľka na internetové identity, ktoré nepoznám nejako bližšie nič viac v tom nie je. a aký pohovor? a čo s excelom? viem orámovať tabuľku, napísať vzorec, a aj koláčový graf nakresliť!
@tunidlo chce ti povedat, ze nemusime trcat len na lady, ked sa rozhodneme, mozeme obcas zajst sem, alebo na pokec, kamkovlek si zmyslime a dohodneme sa a kde budeme dodrzovat pravidla. Co tu dodrzujeme.
MOZEME SA VRATIT TEDA K TEME. MOZTE TO TU PRESTAT SPAMOVAT SPROSTOSTAMI ??? pokial nemate nic k teme žiarlič chodte si riesit tam tie ,,uchylnosti,, a neviem co
ne nemali sme napisat vobec , tym ze sme sa opytali to tu BERIEME VAZNE , pritom hned niekto bol bohovsky DOLEZITY a nahlasoval... a bohovsky dolezitych je ich tu viac
sak totok ....tu to na man vsetko blika a kadejake obrazocky a som dezorientovanaaaa a zeny nasla som tu profil svojho chlapa ale ma stastie ..... dlho nebol prihalseny
no som zvedava ci niekto spozna nasho bananka co keby sme sem skopirovali par jeho perliciek ?
a ma dve kamosky - helenku a andrejku , su to slapky od agipu. dalsim žiarlicovym stanovistom je aj slovnaft. a jaj nema rad nemeckych analistov turistov, bohvie co mu spravili
AINAK nema ziadnych realnych kamaratov.. je f ,, l ,, ustrovany....
a listky na mhd si vzdy kupuje cez mobil..... vyrastal s despotickou matkou , diktaror v sukni, preto neznasa vsetky zeny a vsetky zeny su podla neho sk...vene feministky a zlatokopky a steeetky ... a rad pouziva eee. akoze ty deeebilka a tak
jeho priatelka ho opustila aby si mohla uzivat zivot, ked bola s nim tak brala antikoncepciu, ale ked sa pred par tyzdnami vratila, tak bola v osmom mesiaci tehu a drbohlav je stastny, ze bude mat dietatko, lauriku kukuckovu.
jaaaaj, a ta priatelka je vraj medialne znama, nejaka modelka, ci finalistka miss ci co.
ide pravdepodobne o nejakého notorického klamára, nerozumiem potom, prečo by som ho mal spoznať podľa znakov "robí v SAV" a "hovorí o žumpách od agipu".
ale kebyže máte záujem, my tu máme jedného takého šuhajka od Žiliny, ktorý si rád kadečo vymyslí, môžeme si ich občas pre osvieženie vymieňať
@tikalok ale pozri my sme nevedeli ze tu sa admini menia ako ponozky. žiarlič stale tvrdil ze je tu big boss a ako to tu dal do laty, a ako sa mu tu zabijaju pubertacky , kedze je takyto dr.bnuty cakali sme ze ho niaky spoluadmin spozna. no ale vobec ma neprekvapuje, ze tu ani pes po nom nestekne, bud sa tu hral na chrumkaveho / lebo aj to sme uz zazili / alebo teda dalsia jeho fantazmagoria .
ok, idem aplikovať moje pravidelné sledovanie myšlienok vraha
takže je to nejaký mumák, čo má maximálne maturitu, nie je hlúpy, ale nemá na to, aby si vydobil nejakú spoločenskú pozíciu, čo i len sa dostal a udržal na nejakej škole. robí nejakú podradnú prácu (kde ho buď prehliadajú alebo šikanujú), aby mal na platenie internetu, na ktorom si pod rúškou xy nickov kompenzuje svoju rozdrbanú psychiku. je škaredý, neúspešný, vo vzťahoch s ľuďmi nekomunikatívny a utiahnutý. čudák, so sklonmi k agresii. má nejaký svoj vzor, ktorému sa chce podobať, nejakého úspešného hajzlíka, ktorý preťahuje modelky a má prachy a postavenie - presný opak toho, čo je on, a presne to, čím túži byť, a teda sa na to hrá.
keďže so svetom nekomunikuje prostredníctvom fejs-tu-fejs komunikácie, pretlak svojich emócií zo seba vydáva na rôznych fórach. keďže má svoje typické prejavy, na každom ho počase zaškatuľkujú ako "XXX", preto ho to prestane baviť, a nájde si niečo nové. ale všade pôsobí dostatočne dlho na to, aby si stihol všimnúť, ako to tam funguje, a kto je tam dôležitý - a keďže sám chce byť dôležitý, odvoláva sa na pozície, ktoré obkukal inde, a sám seba do týchto rolí obsadzuje. možno je jeho sugescia natoľko silná, že tomu fakt verí
záver: tu ho nenájdete, je tu milión užívateľov, ktorí prišli, poprovokovali a odišli. adminom tu nikdy nebol, najskôr mu len zmazal pár diskusií a príspevkov, preto v jeho chorej mysli figuruje ako niekto dôležitý, čo tu má nejakú moc... (i keď mne to príde celkom absurdné
takže, prajem dobrú noc, a nepodliehajte panike. pokým naňho budete reagovať, dovtedy ho budete baviť a neopustí vás takže je to len na vás. občas si treba kusnúť do jazyka (klepnúť po prstoch) a IGNOROVAŤ.
ps: môžem sa aj mýliť. predsalen... mám radšej Kosti...
@245 z jedneho jeho nicku nam napisal akoze jeho kolega s podobnym stylom, pravopisom aj vsetkym ostatnym, ze nas milacik siel rodit. A podpisalo sa tam cele oddelenie farmakologie a toxikologie SAV. Ani jedno meno nesuhlasi s menami zamestnancov toho ustavu. A jedna ladynka tam dnes volala, ziadny zamestnanec nesiel do porodnice s priatelkou. Vydedukovali sme, ze tam robi pravdepodobne udrzbara. Alebo upratovaca.
@luc.ka on si robi vlastne kartoteky a podla nickov a mailovych adries sa hrabe na neta a obcas sa mu podaria nejake veci vysnorit. Toto nebol priklad, ale aby si si to vedela predstavit - nick, google, odkaazy, niekde je priradeny ku krstnemu menu - nick + krstne meno, mozno pro troske stastia sa podari aj priezvisko - plus dalsie info z ostatnych diskusii. proste stalker.
inac, ma zalubu sturat sa na internete a tym menej opatrnym prispievatelkam najde profily napr. na FB, zverejnuje fotky, vysmieva sa, uraza rodiny, tehotnym kaze vysrat nenarodene male svine von analom......
ja som raz s nim slusne nesuhlasila a potom sa dozvedel, ze som tehotna a na PN na rizikovom, takze kde sa vyskytnem, poradi mi, citujem "uz konecne vysrat to decko analom, aj tak z neho bude rovnaka sracka ako jeho mama" a kedze som na PN, mam cigana co ma napustil a zijem v osade ciganskej a poberam socialne davky. Pripadne mi praje potrat. Este raz zdoraznujem, ze som si len dovolila s nim slusne nesuhlasit. A vypukla vojna.
A co je uplne najhorsie - prebieha tam uplne nevinna diskusia, napriklad sa jedna kocka pytala, ci maju damske tampony nejaku zivotnost. Alebo o tom, ci postavit poschodovy dom alebo bungalov, ci ako uvarit zeleninovu polievku. Nabehne tam tento debil, doslova kazdeho pouraza, kazdy je kurva, pica, debil, len preto lebo ma viac vedomosti ako on o danej oblasti a uz to ide. Niekedy sa naozaj neda nereagovat. Hlavne ak sa tam snazi niekto uprimne pomoct a tento chuj tam nabehne a zacne ho urazat. Viem o par skvelych babach, co mali vzdy zaujem nezavazne poradit a on ich doslova vystval.
@rebell o to sa pokusame, preto ho hladame aj tu, chceme co najviac informacii. Uz rozumiete, ze tato debata ma pre nas dost velky vyznam? Lady je prijemne miesto, kym tam neoxiduje hentaky blbec. Da sa tam zasmiat, poradit, poklebetit, mne tam poradia vzdy, chodi tam tam vela ludi z roznej oblasti, ze sa da spytat takmer na cokolvek. No az na tych par ... kvapka vie o kom hovorim
@kvapkaglitrova aj @pacholicek je psychicky narušená, keď píše, že "birdz.sk je portal pre nadrzanych studentikov", ktorí " sa spravaju ako zavodne kone, co prave objavili svoje nohy" s dizajnom "ako www.alik.cz"?
teda, neviem, nikdy som o birdzi nemal najlepšiu mienku, ale ako pozerám tam k vám, viete robiť aj niečo iné ako sa hádať?
@tikalok akto pisal citrus, z nej si nic nerob, nie je v poriadku, mala by sa liecit ale nejak sa tam nikomu nedari dostat ju na psychiatriu Kvapka si nerobi srandu, ona nie je kompletna. Niekto ked o sebe napise, ze nema akne, tak citrus to berie ako urazku. Ju tam nikto neberie vazne, neboj.
@tikalok ja ked som to pisala 2x mi to zmizlo a povodne to malo iny vyznam, ja som tu nikdy nebola, to mala byt sprostredkovana info. Ako vravim, priznam si ak nieco dokaslem, mam aj sebakritiku
a nebojíte sa, že vám toto fórum spraví medvediu službu? teda ja by som sa, keby to nebola len taká rozprávočka... lebo ak je ten psychopat taký psychopat, a vy paralelne riešite na birdze lady a na lady birdz... tak sa k tomuto veľmi ľahko dostane.
no ale ja som jemne paranoidná, tak chválabohu, že sa ma to netýka...
@luc.ka presne o to nam ide. Aby vedel, ze nie len on moze posielat realne listy a terorizovat okolie, ze nie sme bezbranne, vieme sa branit a hlavne, ze sa ho nebojime. Dobru noc.
@tunidlo z čoho súdiš? ja k nikomu neprechovávam prehnanú dôveru..... ale nemyslím si, že by tomáš zaangažoval takých evidentných psychopatov... i keď bol/je tam azel, tak neviem...
@luc.ka jezis luci zas nerob z toho kovbojku . nikto sa ho neboji a toboz ho nikto neberie vazne .
len ked sa tolko dusoval akyyyyyyyy je on ADMIN a komu on secko sefuje tak sme sa opytali , ci aj tu je za legendu , to je setko : ) hej robi admina, ale zas len v risi snov jak vsetko
ale inak on sa ako admin nemusel prejavovat jak psychac. on proste aj na lady je niekedy za chrumkaveho , manipulator hnusny !! napriklad ked organizoval proti mne ,, revoluciu,, , len skoda ze sa nik k nemu nepripojil ALE organizoval, a jake revolucne hesla hadzal !
Povedzme, že isté výberové konania nenaznačovali nejaký prísny výber
Či vôbec nejaký výber na základe relevantných informácií, však tomáš si len nechal poslať TSku s nápadom pre birdz a odpoveďou na pár otázok a na základe toho vyberal ...
@tunidlo ty si/bol admin, keď sa tak vyznáš? nechaj to tak, nehodí sa to, rozoberať to tu. dámy sa bavia, a neviem si predstaviť, aká nuda v ich živote zavládne, keď ten ich psychopat presedlá na diva.sk...
Dnes to zaklincoval a potopil sa aj sam Ked este niekedy k nam na lady dolezie, naozaj ho ukamenuju kabelkami, to je dnes lepsie ako kino Ja si myslim, ze sme sa ho prave zbavili a moze si za to sam
kks debil ma virtualne dieta vcera dal fotku akoze aj sa pochvalil ze strihal pupocnu snuru atd , a fotka bola pridana na nejake arabske forum este cez leto
boze fakt ho nepoznate ??? to je na uzavrete oddelenie uz
ale kvaoka musis uznat, ze dnes si nezabudol dat lieky. Alebo je to tym, ze je rano a este ucinkuju, v podstate aj na halucinacie je celkom kludny. Podla mna poobede ked zisti, akeho vola zo seba urobil zase, tak zbesnie uplne.
@luc.ka Tá tvoja analýza podľa seriálu kdesi hore v tejto téme obsahuje podľa môjho názoru dosť nezrovnalostí a výstrelov naslepo, ale ako si tak čítam, máš tu asi najlepšie reakcie. Zbytočne však plytváš svojou energiou, pretože v tomto prípade ide očividne o „súboj bláznov“, takže ani jedna strana aj tak nevyhrá.
Stale tomu nerozumiem. Tento portal je len pre pozvanych? Porusili sme nejake pravidlo? Zalozili sme si jedno vlakno a pod neho piseme, ziadny sex, ziadne drogy, ziadne zakazane cinnosti. O co vam ide? Mame rovnake pravo tu byt ako vy, nech uz sme prisli odkialkovlek, pokial dodrzujeme pravidla. Nechapem trapne pokusy podaktorych mazat nam vlakno, ci volat admina.
@pacholicek Správate sa ako imbecilné, to je ten problém. Videl som tu už mnoho výplodov tínedžerov na pokraji psychických síl a inteligencie, ale táto téma ich všetkých prekonáva. Máte nejaké svoje fórum a na ňom neželaného návštevníka ktorý tvrdí, že pôsobil na tejto internetovej stránke a preto ste sa rozhodli vypisovať tu, aby sme si ho „vzali späť“ – ak by napísal, že pracoval v NR SR, išli by ste sa sťažovať tam? Riešte si svoje problémy v súkromí, nikto tu nie je zvedavý na vaše iracionálne sťažnosti. Radšej budem poskytovať psychologickú pomoc zmäteným deťom.
@kvapkaglitrova Netráp sa, taká si už v tejto diskusii bola. Maturita ma ešte len čaká, ale pochybujem, že tento fakt akokoľvek ovplyvňuje pozíciu nás oboch v spojení s liečbou, ktorú potrebuješ. Nerobím si z teba srandu, ani ťa neurážam – psychické ochorenia sú vážna vec a ak na to chceš človeka s diplomom, môžem ti poskytnúť rôzne kontakty.
@emelen teba maturita este len caka ale odvazis sa odporucat niekoho na psychiatriu - na to treba odvahu, skutocnu odvahu. Tym len deklarujes, ze si nevyzrete decko. Lebo nedokazes pochopit ani len vtip a nadsazku, ty radsej detom nic nerad a uz vobec im psychicky nepomahaj, sam na to nie si dost vyzrety.
@emelen - a este jedna rada od zenskej v strednom veku, ostrielanej zivotom - prestan seba a zivot brat uz v takom mladom veku tak strasne vazne - raz to mozes lutovat. Tiez som ako 18 rocna davala rady kde kade, mysliac si, aka som ja dospela, vyzreta, ako mam patent na rozum a viem ako sa ma zit. Prdlajz. Vsetko je uplne inak. Tam ti tak 15 rokov este a potom si to po sebe precitaj, bude ti na smiech, ver mi.
Kvapka aj ratam aj bakalarsky, tak ja tri A nechaj ho, v jeho veku je prirodzene brat zivot prilis vazne, nepoznat vtip a nadsazku a tym si dokazovat, ako je nad vecou a strasne dospely To ho prejde, dajme mu par rokov.
@pacholicek Uznávam, že moje diela do 16. roku života s odstupom času hodnotím pomerne kriticky, ale voči môjmu súčasnému správaniu už taký postoj nemám. Vážená pani v strednom veku, pozrite sa aspoň trochu sebakriticky na váš príspevok v tejto téme. Ak ste tak vyspelá, ako tvrdíte, prejde vás potreba vypisovať múdrosti o psychickej zrelosti po tínedžerských internetových stránkach a radšej si nájdete nejakú prácu. Nehanbite sa, aj robenie kozmetiky je slušné zamestnanie.
@kvapkaglitrova Žiadnych. Aký to bude diplom? Pokročilé líčenie kolegýň z lada.sk?
@emelen som na rizikovom tehotenstve na PN, inak pred nastupom som mala pracu, ktora ma naplnala a kam sa po materskej vratim Este raz zdoraznujem - precitaj si to o par rokov, budes nad sebou krutit hlavou. Tvoje demonstrovanie dospelosti ma presne opacny ucinok
@kvapkaglitrova Oceňujem, že nevypisuješ dlhé eseje a neprovokuješ tak ďalšiu zbytočnú diskusiu (už ti tykám, pretože naša prípadná profesionálna spolupráca nemožná, poznačená nevraživosťou). Môžeme to teda ukončiť a prestanťe tu nariekať, alebo choďte, odkiaľ ste prišli. Myslím si, že väčšina kolegov z birdz.sk nie je na vášho (imaginárneho?) nepriateľa zvedavá.
@pacholicek Mimochodom, netreba na to žiadnu odvahu, pretože v sieti internet môže byť každý dvojmetrovým vzpieračom s dvadsaťročnou praxou v klinickej psychiatrii. Kým ja môžem byť v skutočnosti vedecký pracovník vydávajúci sa za študenta, ktorý je úprimný a hašterivý, vy môžete byť upratovačka v materskej škole. Má nejaký zmysel dokazovať si, kto je viac? Nemá. Majte sa.
emelen ty zjavne si zvedavy, ked mas potrebu sa s nami bavit, sup sup, zavri toto vlakno a nechaj na ostatnych, ci su alebo nie su na nas zvedavi.. este raz zdoraznujem - nepojedol si vsetku mudrost sveta a tvoje mudrovanie je len na smiech
pacholicek, ale ty máš predsa 18...alebo len klameš? ...ak zavádzaš aj ty, tak neviem, prečo hltáte všetky somariny úplne neznámemu chlapovi a ste ním priam až posadnutné... a emelen sa narozdiel od "skúsenej ženy v stredných rokoch" vie vyjadrovať... aj to je teda úroveň, prísť sem a správať sa akoby ste zhltli svet, hýriť povýšeneckosťou, pričom sa tváriť "ja nič, ja muzikant", obhajovať sa slobodou prejavu - no veď práve tú máme aj my - a argumentmi, ktoré sú vlastne paradoxom... to je sila...
ak raz budem tehotná, poprosím svojho chlapa, aby ma nepustil k internetu celý čas...
neklamem, nechala som tam to, co mi ponukla registracia Mam ovela, ovela viac. Ano, elemi sa vyjadruje ucene, povysenecky, ako keby on mal patent na rozum. Kto vam kaze citat to tu? Mate tu ovela viac zaujimavejsich diskusii - napriklad ci je dolezity vzhlad pri vztahu, alebo na akom nezvycajnom mieste ste to robili, pripadne tema s nazvom "nasadka na kokot". Mozete sa ist realizovat tam a ked sa vam nepacime, nechat nas na pokoji, nijak vas neobmedzujeme. O to sa snazite len vy. My si diskutujeme, vy mate potrebu nas vystrnadit.
@emelen strč sa s tou svojou arogantnou akože múdrosťou... to bol v prvom rade vtip, ale ok, ber to strašne vážne. lebo ja úplne študujem psychológiu...
@emelen ????? poznacena nevrazivostou ??? prosim ta vylez niekedy von medzi ludi jo ??
a v prvom rade si sprav aspon maturitu, potom sa mozme porozpravat o diplomoch , ok ? sorry ale si 19 rocne nudne a evidentne nedocene decko ,tie rozpravky o diplomoch si zatial pis do dennika alebo co mate, blogy . mozno nastrocnych kolegov ohuris , aj ked oni by radsej asi chlast ze ano no proste pride mi to vtipne, ze 19 rocne stena mi ide vypisovat o psychiatrii a jeho profesionalnej praxi
A vykaj mi aj nadalej , ved taky uvedomely obcan ako ty by mal mat zaklady protokolu v malicku , ze ? : D
@rebell od toho ranneho trapasu sa neozval, trosku to prestrelil a asi nevie, kam z konopi, tak mame chvilku klud. Akonahle si zabudne dat lieky, nabehne na lady, hanba, nehanba, trapas, netrapas, rozbesnie sa a bude jak zurivy toreador, uz sme to zazili.
Vážení užívatelia birdz.sk, keďže som ešte iba 19-ročný človek, musím ísť skoro spať, aby som mal veľa energie a dobre zmaturoval. Nemám záujem pokračovať v tejto zábavnej diskusii aj zajtra, preto oznamujem môj motív: Chcel som si skúsiť, aké je to byť nefalšovaný internetový „troll“. Išlo o ideálnu príležitosť, takže som to nemal ani náročné, no bola to zábava. Nikto ma neodhalil, takže:
Ako by povedal majster Leitho, legenda birdz.sk: „Do skokotenia, priatelia!“*
*(Ide o citáciu, preto sa ospravedlňujem za použitý vulgarizmus.)
v mojom pokročilom veku mi už nejako unikajú novinky v internetovom slangu. trola poznám iba z harryho pottera, čiže... ale to písmo dole hlavou, to ako?
@luc.ka tak nic lebo kukam na taku babu, ze TYYYYYYYYYYYYY!!! tak nic no, asi si to nebola ty, ale ta baba sa na teba hrozne podobala. Ale zas videl som ta v Eurovei, prisiel som si po letacik a ty kukas a ja hmm adios cikitos, na tu zlavu myslim!
@hajzelodkosti ale vieš, na koľko ľudí sa tam denne pozriem? niektorých si nepamätám, ani keď na mňa prehovoria, a o dve minúty sa vrátia, že niečo zabudli.... a pokým som ťa nevidela s tým, že registrujem, že k tvojmu fejsu patrí tvoje meno, tak sorry, no... už sa mi párkrát stalo aj také, že ma niekto oslovil menom (ok, ja viem, že mám menovku, tak po dvoch rokoch ma samotný fakt, že niekto cudzí vie moje meno, až tak nešokuje , ale bavil sa so mnou štýlom, ako keby sme sa poznali a boli neviem akí kamoši... a ja vtedy fakt neviem, či sa "poznáme", alebo je ten človek len trošku nadmerne komunikatívny... ?!???
tak nabudúce, keď si prídeš po letáčik, tak na mňa pls prehovor tak, aby som si k tvojmu menu priradila fejs, lebo ja som zase nemala nejako naštudovaný tvoj fotoalbum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
365 komentov
On tu nebol bossom, on bol moja bitch
KOLKO adminov schizofrenikov je tu ????
On je presne taký typ fetišistického zakomplexovaného admina.
A moze sa tu nadavat ??? ne ze ma zmazu alebo co
nespomeniem si na nick.
takzee dr.bnuty po prve
» www.lady.sk/index.php?webse...
dr.bnuty po druhe / iny nick /
» www.lady.sk/index.php?webse...
a dr.bnuty po tretie
» www.lady.sk/index.php?kateg...
hento som vam skopcila archiv
ale ak si budem niekedy nabudúce myslieť, že toto birdz fórum je na tom hrozne zle, tak mi opäť pripomeňte fórum na lady.sk.
Dr.House, 27.02.2011, 21:12
37
zabavam sa a hl. sa odreagujem od svojej buducej manzelky, ktora ma momentalne hormonalny problemy a kazdu minutu chce nieco..budto napravit vankus alebo cokoladu neva... uz len tyzden a nieco a vsetko bude inak.
Gliterpiiica a praca?
a co take robis? ukazujes svoju gebulu nemeckym turistom? vsak ta opluju, ty by si sa nevedela uplatnit ani ako stetka vsak do teba by to nenapchal ani pes!
no a 28 kuurva pacholicka.. ty vymleta prostituka..vyser to dieta zo seba lebo ti uz doslovne leze na mozog.. kto si ty akoze? Nejaka svatica ci co dpc? kebyze si svata tak si nemala jeeebat.. alebo si vsetok spermiu mala zhltnut oralne a nie do suchej pindze nastriekat sa spamataj! Okrem toho som uz vravel, ze tento nick je otvoreny aj pre mojich kolegov, ktory si velmi radi utahuju a zneprijemnuju vas pobyt na tomto smteisti..hadam docielime a zrusia tuto gebuzinu skuurvenu alebo sem napchaju admina.
no a ty frustrovana retardka elizabet alias somdebilkalienka.. ty dpc co robis cely den? si na voziku? mas iny handicap ci si proste ratardovana ciganka ktora cucia socialne davky? mooore reagujes na vsetky piiicoviny ako velvyslanec deebiliek zo Somalie... takuto sprostu bytost som este nevidel a to som bol aj adminom na birdz.sk kde chodia vymlety pubertaci, ale ani ti sa nevyrovnali tvojej ubohej urovni kokos a mandula... zasnem.
dobry bordel tam ze ??? ale to robi ten vas pseudo admin
A KDE je tu vobec nejaky admin alebo co tu vlastne mate tiez si nespoznava kolegu ????
KED NEVEZMETE SPAT ZIARLICA, prestahuje sa sem !
tak si vyberte
KKS ALE vazne , zaplatime, budem vas do smrti zadarmo licit, mozte so mnou chodit nakupovat, poziciam vam psa, varit neviem ale ZOBERTEEEEEEEE SI TOHO psychaca spat !!!
tomas kamoska hlasi CHYBU !!!
ZE NEMA TU ROK NARODENIA !!!
@kvapkaglitrova a ako si ho asi tak môžme zobrať späť? máme mu švihnúť po prstoch, že zlý chlapec a už sa tam viac neprihlasuj? čo sme my jeho mamička? sa uvedom, čo tu trepeš za hlúposti.
moze ???
44/ mate ho presvedcit, aby sem chcel chodit a na lady uz nie. ze tu je lepsie
KKS to co je ????
daju sa tu aj stovky lovit?
55/ nas hromadne bloknu
to ja idem radsej na tie pukance a vino
onééé ked si teraz nalakujem nechty, uschne to kym pojdem spat ze?
KKS zachvilu je tu aj hanya, pomooooooc
na ruzovej stranke som slecna trblietava
59/ boze, jake oci
60/ nevypipaju, uz sme ohlasene adminovi. idealne by bolo, keby tym adminom bol dr. house. aj ked..... ten teraz rodi
ALE NO TAK , hlavne ze my musime trpiet vasho DEEEEBILA
a tvrdi ze tu bol ADMIN !!!
no tak sak on ma taky CSAROVNY styl !!!
nehovorte mi ze ho nepoznate : //
a rychlo lebo LUC.KA uz nas dava blokovat, lucia ked pojdes do pekla, v pekle budem manager ja , do konca zivota zametas pekelne chodniky !! si zapametaj
starý
dobrý
xhtml
(dramatická hudba)
baby kazime im vekovy priemer
ach jo... teraz normálne trpím, že už moje exMalina konto nie je aktívne zase by ma to "čistenie" bavilo....
Čuduješ sa reakcií Birdzákov, keď ste sem len teraz prišli a už sa tu rozkrikujete a hľadáte tunajšieho admina, ktorý sa správa ako kretén - aj keď je vysoko pravdepodobné, že ten váš kretén len pozná túto stránku a o niečom takom ako "byť tu adminom" len tajne sníva...
Takže milé dámy, láskavo sa upokojte, urobte si poriadok na vlastnej stránke/fóre/neviem čo to je zač, neotvárala som to a ani nebudem a nerobte bordel tu, len preto, že si nejaké indivíduum vymýšľa blbosti a vy mu ich veríte...
galinka kto to je ??????
AK NIE SAM dr.bnuty tak niektore jeho alter ego
myslim ze nam nezostava TAK vela casu
mala by som asi zmenit status?
ale sak vekovo im sem nezapadame bo co , mas nááást ??? nemaaaaaaas
MUSIs pockat do sto jedeNáááááAST
sa tu s tebou nikto nebavi ??? alebo aky mas problem ?? co mas furt s nami
Sak my to tu bereme sakra vazne, sak hned pri registracii bolo zE NAJDI SI SKUTOCNYCH PRIAtelov tak musime to brat vazne
97/ aj ty si tu len do zajtra. novych tu nechcu.
A KDE zmizol ten manazer zemegule co tu bol
rozchod,je zniceny....podla mna to moze byt aj on,nepisal niekde teraz,ze ma rad hip-hop a nie rock???
to uz jej psycho , jaj ty puca nebeska piestanska si citaj v temnom kute svojej kutice !!!!
umieram kvapka
sak ,,rockeria,, raperia,, a hackeria
tiez tam kdesi pisal, ze ho to nebavi sa ist ozrat a tak, presne aj nas Dr. toto pisal, ze to odsudzuje...neviem
Matusha ty mas aky problem s nami?
tema : poznate ho ???
ak nemas co k veci matusha chod sa realizovat vedla
ale to je jedno . proste skusili sme sa vas opytat . nepoznate tak nepoznate. neviem co to dalej rozoberate
@luc.ka Vďaka za upozornenie
A pokiaľ ide o Hajzlaodkosti - klamala by som, keby som tvrdila, že ho mám rada, ale stále mám o ňom vyššiu mienku než o tom vašom indivíduu. (A neverím, že by sa doma nudieval natoľko, aby chodil na takéto fórum robiť bordel. Hanbil by sa sám za seba...)
A inak - nenapísala som nič, čím by som vás chcela uraziť, alebo nejako inak napadnúť, takže skúste krotiť svoje vášne, neviazať sa tak na internetový "život" a žiť viac ten reálny.
P.S.: Ako vám má vlastne pomôcť, keby ste našli jeho nick na Birdzi? Budete ho tu spamovať správami? To môžete snáď aj na tom vašom fóre...
a vzhľadom na momentálne zmeny personálno firemné nechcem zbytočne pokúšať v škole to mám nahnuté, padáka teraz fakt nepotrebujem... takže dva za 8€ (resp.12,40 za 3D film) alebo si trhni ale len tak... kamarátsky
A ak by to mala byť pravda?
Nie je jedno, či to je pravda, alebo nie?
Nie je skôr podstatné to, že akokoľvek by ten človek mal byť kedysi tunajším adminom, je úplne odveci tu zakladať diskusiu o tom, ako to má niekto vyriešiť, keď tu naňho nikto nemá dosah?
ale temy ako nasadka na kokot su vam asi prijemnejsie
Hlavne ked sa tu miesia prispevky o "nastrocnych" a "detoch" spolu s vyhrazkami typu "my Vam tu vieme narobit poriadny bordel!!!!"
mozno preto tu bol bananko ako doma
no to aby ste si ho zobrali,ako to asi bolo myslene !!!! skus pokyvat hlavou a mozno sa ti spoja neurony.
normalne zasnem , NORMALNA OTAZKA CI HO POZNATE . MOZNO ANO MOZNO NIE. mozne je vsetko , a hentakeho kkt by si kazdy pametal ! TAK SME SA OPYTALI.
ANALYZUJETE TU TERAZ CO ??????
kto to tu berie vazne ??????
KTO SA TU CITI TAKY STRASNE DOLEZITY A OHLASOVAL NAS HNED NEVIEM KDE ????
boze vy ste tu jak postihnuti , trochu nadhladu by vam nezaskodilo .
Čítal som tú vašu diskusiu. Tak dobre som sa už dávno nezasmial.
Aby som to uviedol na pravu mieru - nepripada mi to tu jak bordel (len ako chat), ale to mi je aj tak uplne fuk.
V kazdom pripade si pozri prispevok 53, popripade ine prispevky kde sa pohrdavym tonom pisali veci ako "deti" a "nastrocni". To je to co mi na tejto diskusii vadi, ako si niektore od Vas rychlo vsetkych zaskatulkovali ako nejake deturence a sami seba podavali ako "dospelych".
Hlavne akoo tu uz bolo x-krat spominane - nikto tu nema ziadnu moznost si niekoho zavolat spat. Nikto odtial ani netusi co to je za osobu, ci tu vobec realne bol. Ked aj ano tak tu nikto nie je jeho matka aby ho chytil za ucho a prefliaskal.
@corinthian
Ale uvedomujete si, že surfovanie na internete nefunguje ako turizmus a že aj keď niekto nemôže byť naraz v Paríži aj Ríme, môže byť naraz tu aj na akomkoľvek inom fóre, však?
A obratom sa z Vasej strany spustila lavina prskania aki su tu vsetci netolerantni.
Je tu x ludi a kopec z nich uz davno pubertou preslo, tak to nehadzte do jedneho vreca.
A chceli sme vediet ci tu nahodou nebol adminom a nevyrazili ste ho odtialto tiez.
U NAS BOL BLOKNUTY , DOLIEZOL SPAT JAK PLEVEL
**
@hajzelodkosti anonym je pre mňa iba taká univerzálna škatuľka na internetové identity, ktoré nepoznám nejako bližšie nič viac v tom nie je. a aký pohovor? a čo s excelom? viem orámovať tabuľku, napísať vzorec, a aj koláčový graf nakresliť!
nechapem , preboha sak ste este take stence a ste taki divni : /
tak ideme riesit svietiace sondy alebo co žiarlicove oblubene
Nemám najmenšieho poňatia, čo mi tým chceš povedať
@rebell - len bacha na nasu rebelku. mame jednu. divoku
@tunidlo nevadi
Na to som ja ale nenarážal, nikoho som odtiaľto nevyháňal
Ja stále nerozumiem
Keď ho tu nájdete, tak do dobijete opätkom, aby tam už nevypisoval, alebo čo?
ne nemali sme napisat vobec , tym ze sme sa opytali to tu BERIEME VAZNE , pritom hned niekto bol bohovsky DOLEZITY a nahlasoval... a bohovsky dolezitych je ich tu viac
sme len chceli vediet ci hviezdil aj tu !!!! ci ste ho z tadeto vyrazili, kedze sa povazuje za big bossa tohto oneho co to je vrabci portal ci co
» www.lady.sk/index.php?kateg...
a ak si myslis ze si zla, TAK ver tomu ze ja som este HORSIA : D
zdravim sleeepky
zavolate ho, privitate, cerveny koberec prestriete, ruzovymi lupenmi obsypete. a tak
no a som nanho osobne zatazena, pretoze mi domov dosla realna ,, UCHYLNA,, posta !
preto ho chcem najst !!!
ahoj pipi
INAK hanya nas sleduje, to je uz co za psycho hanya nas stale vidi !!
no ja sa prudko zabavam, tusim si aj dalsie vino idem otvorit
a nechapem, ze dr. je ticho, zeby fakt rodil kukucku?
cori, blahozelam, opat si dostala svojho mena a tymto ta pasujem za oficialneho detektiva orecha
nejake novinky o drbohlavovi?
OK, beriem
Ale kto toto z tejto témy vyčítal, tak tomu by som udelil čestný titul telepat birdzu
dost blbo urobene, som zvyknuta na iny system
Nevieme o koho sa jedná takže koberec a fanfáry pripravovať nemôžeme.
no som zvedava ci niekto spozna nasho bananka co keby sme sem skopirovali par jeho perliciek ?
- pracuje na SAV
- je z BA
- studuje a pritom pracuje
- opustila ho priatelka na ktoru pol roka nadaval aka je k...a a žumpa a teraz sa k nemu vratila a prave rodi
- robi admina tu a vselikde inde
- je IT specialista
- vyzna sa v medicine
- cestuje MHD
- nema rad rockerov (smrdia)
- vsetky zeny su podla neho k...y a zumpy od Agipu .......
Ma dve auta ale jazdi s MHD
expert na gynekologiu a sim karty
ííííííííííí je podla vzoru dr.bnuteho
Ann no daj niaky vyber
a ma dve kamosky - helenku a andrejku , su to slapky od agipu. dalsim žiarlicovym stanovistom je aj slovnaft. a jaj nema rad nemeckych analistov turistov, bohvie co mu spravili
AINAK nema ziadnych realnych kamaratov.. je f ,, l ,, ustrovany....
l podla vzoru dr.bnuteho
a xhtml si nemyslim ze by tvrdil ze tu bol adminom skor by to mohol byt kosmiklove ktori tu naozaj adminom aj bol
jeho priatelka ho opustila aby si mohla uzivat zivot, ked bola s nim tak brala antikoncepciu, ale ked sa pred par tyzdnami vratila, tak bola v osmom mesiaci tehu a drbohlav je stastny, ze bude mat dietatko, lauriku kukuckovu.
jaaaaj, a ta priatelka je vraj medialne znama, nejaka modelka, ci finalistka miss ci co.
sak nemeckych analistov som spomenula !!
v minulosti bol Joe Banana, ale toho uz blokli
aj ked v nasom zargone ma niekolko milych prezyvok
ide pravdepodobne o nejakého notorického klamára, nerozumiem potom, prečo by som ho mal spoznať podľa znakov "robí v SAV" a "hovorí o žumpách od agipu".
ale kebyže máte záujem, my tu máme jedného takého šuhajka od Žiliny, ktorý si rád kadečo vymyslí, môžeme si ich občas pre osvieženie vymieňať
A sme si mysleli, ze svoje czarovne historky pouziva vsade a ze si tu o nom precitame viac.
takže je to nejaký mumák, čo má maximálne maturitu, nie je hlúpy, ale nemá na to, aby si vydobil nejakú spoločenskú pozíciu, čo i len sa dostal a udržal na nejakej škole. robí nejakú podradnú prácu (kde ho buď prehliadajú alebo šikanujú), aby mal na platenie internetu, na ktorom si pod rúškou xy nickov kompenzuje svoju rozdrbanú psychiku. je škaredý, neúspešný, vo vzťahoch s ľuďmi nekomunikatívny a utiahnutý. čudák, so sklonmi k agresii. má nejaký svoj vzor, ktorému sa chce podobať, nejakého úspešného hajzlíka, ktorý preťahuje modelky a má prachy a postavenie - presný opak toho, čo je on, a presne to, čím túži byť, a teda sa na to hrá.
keďže so svetom nekomunikuje prostredníctvom fejs-tu-fejs komunikácie, pretlak svojich emócií zo seba vydáva na rôznych fórach. keďže má svoje typické prejavy, na každom ho počase zaškatuľkujú ako "XXX", preto ho to prestane baviť, a nájde si niečo nové. ale všade pôsobí dostatočne dlho na to, aby si stihol všimnúť, ako to tam funguje, a kto je tam dôležitý - a keďže sám chce byť dôležitý, odvoláva sa na pozície, ktoré obkukal inde, a sám seba do týchto rolí obsadzuje. možno je jeho sugescia natoľko silná, že tomu fakt verí
záver: tu ho nenájdete, je tu milión užívateľov, ktorí prišli, poprovokovali a odišli. adminom tu nikdy nebol, najskôr mu len zmazal pár diskusií a príspevkov, preto v jeho chorej mysli figuruje ako niekto dôležitý, čo tu má nejakú moc... (i keď mne to príde celkom absurdné
takže, prajem dobrú noc, a nepodliehajte panike. pokým naňho budete reagovať, dovtedy ho budete baviť a neopustí vás takže je to len na vás. občas si treba kusnúť do jazyka (klepnúť po prstoch) a IGNOROVAŤ.
ps: môžem sa aj mýliť. predsalen... mám radšej Kosti...
@tikalok sme dnes volali ZIADNY pracovnik rodit nesiel
len sme si chceli potvrdit, ze ani tu po nom nestekne ani pes a tie kecy boli dalsie z jeho fantazmagorii.
v kazdom pripade, keby tu teraz bol, to by si si sakra precitala analyzu svojej osobnosti a charakterovych vlastnosti
uzavrel by to tym, ze sa mas vratit naspat k agipu a dat sa obrabat nemeckymi kamionistami, bla bla bla bla
A zrušte mu konto.
obycajna listova zasielka, podana na mlynskych nivach.
pismo na obalke az priliz uhladne... vnutri prasaciny.
@rebell uz sme zrusili , doplevelil sa pod inym nickom spat
a ako sa dopracoval k adrese?
na obalke bolo aj cislo bytu a poschodie, to som sa mala asi zlaknut
evidentne je predsa len ten riaditel zemegule.
inac, ma zalubu sturat sa na internete a tym menej opatrnym prispievatelkam najde profily napr. na FB, zverejnuje fotky, vysmieva sa, uraza rodiny, tehotnym kaze vysrat nenarodene male svine von analom......
a tak.
raz zruseny bol, vyskytol sa opat.
A k tomu listu. Nech to rieši polícia.
je to od veci, ale pravda........
teda, neviem, nikdy som o birdzi nemal najlepšiu mienku, ale ako pozerám tam k vám, viete robiť aj niečo iné ako sa hádať?
no ale ja som jemne paranoidná, tak chválabohu, že sa ma to netýka...
Nemáš prehnanú dôveru v tunajší výber adminov?
len ked sa tolko dusoval akyyyyyyyy je on ADMIN a komu on secko sefuje tak sme sa opytali , ci aj tu je za legendu , to je setko : ) hej robi admina, ale zas len v risi snov jak vsetko
Povedzme, že isté výberové konania nenaznačovali nejaký prísny výber
Či vôbec nejaký výber na základe relevantných informácií, však tomáš si len nechal poslať TSku s nápadom pre birdz a odpoveďou na pár otázok a na základe toho vyberal ...
no neviem, kto volal do sav...
ja len, že by som sa bála. keby niekto na mňa z fleku vybalil moju adresu. to je podľa mňa normálny pocit a nie kovbojka
mam pocit, ze preto, ze admin (ak tam aj nejakeho mame) na to zvysoka kasle
@jeko
preco? ju tu jedna tema, kde sa realizujeme...
ano, uz aj ja ...vitam sa a caute ladyny a ostatni
kks debil ma virtualne dieta vcera dal fotku akoze aj sa pochvalil ze strihal pupocnu snuru atd , a fotka bola pridana na nejake arabske forum este cez leto
boze fakt ho nepoznate ??? to je na uzavrete oddelenie uz
No tomto vlákne je volanie admina zvlásť komické
a 302 komentov u nas nie je nic vynimocne
andersen vysinuty , zas si si navymyslal rozpravocky, OTECKO LOL
No a žiarlič , narozdiel od teba, furt mam TO AUTO takze 1: 0
@kvapkaglitrova Netráp sa, taká si už v tejto diskusii bola. Maturita ma ešte len čaká, ale pochybujem, že tento fakt akokoľvek ovplyvňuje pozíciu nás oboch v spojení s liečbou, ktorú potrebuješ. Nerobím si z teba srandu, ani ťa neurážam – psychické ochorenia sú vážna vec a ak na to chceš človeka s diplomom, môžem ti poskytnúť rôzne kontakty.
narozdiel od teba ten diplom, tento rok DOSTANEM mozes dojst na terapiu
@kvapkaglitrova Žiadnych. Aký to bude diplom? Pokročilé líčenie kolegýň z lada.sk?
henta spamovacka, nebude HANYA ????
@pacholicek Mimochodom, netreba na to žiadnu odvahu, pretože v sieti internet môže byť každý dvojmetrovým vzpieračom s dvadsaťročnou praxou v klinickej psychiatrii. Kým ja môžem byť v skutočnosti vedecký pracovník vydávajúci sa za študenta, ktorý je úprimný a hašterivý, vy môžete byť upratovačka v materskej škole. Má nejaký zmysel dokazovať si, kto je viac? Nemá. Majte sa.
ak raz budem tehotná, poprosím svojho chlapa, aby ma nepustil k internetu celý čas...
@emelen vedze ohodnot aj mna. mozes mi tykat, aj ked moj vek je pravdivy. ale tiez si ma ako buduci psycholog moc neuzijes. ku nam to mas asi daleko.
a v prvom rade si sprav aspon maturitu, potom sa mozme porozpravat o diplomoch , ok ? sorry ale si 19 rocne nudne a evidentne nedocene decko ,tie rozpravky o diplomoch si zatial pis do dennika alebo co mate, blogy . mozno nastrocnych kolegov ohuris , aj ked oni by radsej asi chlast ze ano no proste pride mi to vtipne, ze 19 rocne stena mi ide vypisovat o psychiatrii a jeho profesionalnej praxi
A vykaj mi aj nadalej , ved taky uvedomely obcan ako ty by mal mat zaklady protokolu v malicku , ze ? : D
@luc.ka Beriem späť. Tvoj pseudovtip ale nebol vtipný.
protokol -u m.
1. úr. zápis z konania: napísať p., súdny, zjazdový p.
2. kniha so sústavnými úr. zápismi: podací p.
3. diplomatický p. spoloč. a úr. pravidlá styku s diplomatmi;
Môžete sa smiať na sebe, slovenky plesnivé.
Ako by povedal majster Leitho, legenda birdz.sk: „Do skokotenia, priatelia!“*
*(Ide o citáciu, preto sa ospravedlňujem za použitý vulgarizmus.)
˙ǝızʇuɐɟ ɔɐıʌ ɐɥɔoɹʇ ɯɐʌɐʞɐɔo ɐןןoɹʇ po
¿ǝıuɐʌoןןoɹʇ oןoq oʇoʇ
˙ʎʌɹǝu ǝظoɯ
tak nabudúce, keď si prídeš po letáčik, tak na mňa pls prehovor tak, aby som si k tvojmu menu priradila fejs, lebo ja som zase nemala nejako naštudovaný tvoj fotoalbum...