Ako zistím od dievčaťa pravdu v tom čo ku mne cíti? Aj keď mi povie, že ma už nemiluje a mám sa s tým vyrovnať, ale pritom mám pocit, že ku mne cíti stále niečo viac ako hovorí. Skrátka sú tam isté signály, ktoré mi hovoria, že ma má ešte stále viac rada,
existuje taky pocit, ked uz veci nie su ako predtym. da sa povedat, ze je to viac ako kamaratstvo, ale to, ze je nieco viac ako kamaratstvo, nemusi hned znamenat, ze to splna podmienky na vztah. ked ti povie, ze ta nemiluje, tak ta nemiluje. je ale uplne normalne, ze nejake nostalgicke pocity tam zostanu.
áno to priznávam, povedala, že vzťah teraz so mnou nechce, ale možno keby sme spolu trávili opäť čas ako kamaráti a stále ku mne niečo cíti, tak by sa to mohlo po čase zmeniť, keď uvidí, že to môže byť aj iné
sama nevie co chce...mne jedna povedala, ze chce byt len kamoska a o tyzden ma drzala za ruku, obtierala si svoju nohu o moju, prisla s trickom s velkym vystrihom a este neviem co...zena chce pocit, nie definicie ako vztah alebo kamaratstvo alebo nieco medzi tym..chod si za svojim a necakaj na jej rozhodnutie, bud chlap a bezohladny, zena chce, aby si rozhodol za nu
Podľa mňa to veľmi riešiš. Hlavne jej nevypisuj každý deň, lebo to vie liezť riadne na nervy Keď sa jej budeš stále pchať, nebude si ťa vážiť... ukáž jej, že dokážeš byť šťastný a žiť plnohodnotný život aj bez nej a hlavne to tak cíť. Začni sa rozvíjať, sám sebe dokáž, že máš aj na viac a uvidíš, koľko žien o teba prejaví záujem možno aj tá tvoja beťárka
@baldurs áno, to sa týkalo toho rozchodu, lenže za tú dobu som s ňou bol asi 4x a niektoré veci mi proste nesedia k tomu čo ona hovorí, možno hrá navonok tvrdú a pritom vnútri ju to takisto trápi. A ja by som chcel vedieť pravdu.
@peto1207
A preco to stale riesis? Ved na svete je vela zenskych Zbytocne sa len trapis, potom Ti roky budu ubehat a inak ak ste sa raz uz rozisli a povedala ze I dont love you, tam nemas co riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@peto1207 bud chlap a zmier sa s tym, ze je koniec
A preco to stale riesis? Ved na svete je vela zenskych Zbytocne sa len trapis, potom Ti roky budu ubehat a inak ak ste sa raz uz rozisli a povedala ze I dont love you, tam nemas co riesit