Fórum pridal Strong1892, 10. 6. 2019 17:59 do kategórie Život. Pozri ďalšie diskusie tohto používateľa >

Podnikanie v občerstvení.

0
Strong1892

25 ročný muž

Čavte. Mám otázočku. Mátu niekto reálne skúsenosti s podnikaním najlepšie v gastre? Potreboval by som nejake rady hlavne okolo onvestícii na začiatku. Niečo viem ale lepšie je počuť názor skúseného. Ak niekto viete kolko je potrebných na začiatok .
Odozva

Názory k téme

  1. 1
    Marjy77

    20 ročné dievča
    Wilderland

    Tu asi ťažko niekoho takého zoženieš. Skús napísať list Jamiemu Olivierovi, možno ti odpíše. :D
  2. 2
    Marcello1111

    31 ročný muž

    nenapísal si nič, či chceš sám podnikať, alebo ešte s niekym...
    máš vlastne priestory
    máš počiatočný kapitál
    si odborne vzdelaný
    potrebuješ personál, ktorí bude mať školenie OBP, hygienické minimum,
    prevádzku chválenu hygienikmi,
    musíš mať živnosť, po novom pokladňu s kodom od daňového úradu,
    do prevádzky strojové vybavenie, schválený prevádzkový poriadok,
    ekonóma na papierovú robotu, mzdy, sociálne a zdravotné odvody, nákup tovaru, réžia, mesačne uzávierky, zásobovanie,
    robil si vlastne už v takej prevádzke?
  3. 3
    Marcello1111

    31 ročný muž

    chlapče, ale jedno ti hopvorím, ak chceš byť do roka milionár, potom mazaj od takýchto prevádzok, je to drina nad drinu, hlavne personál treba zaplatiť, si nemysli, že ti bude kuchár robiť za éčiek mesačne...tie časy sa už skončili...
    vlastne z personálom a mzdami su najvačšie problémy...
    ináč vrziš do prevádzky kopa peňazí a návratnosť jer tak za 5-8 rokov

    osobne by som do takýchto veci nešial...večné kontoly hygieny, daňovákov, živnostníkov, bars aký debil ťa furt kritizuje a nevyspíš sa kludne ani jednú noc....
  4. 4
    Marcello1111

    31 ročný muž

    500,--€
  5. 5
    Chromanoha

    31 ročný muž

    Ja som poslednú dobu až moc často na gastre (hehe)