Ahojte, chcela by som sa opýtať, že ak je niekto z Bratislavy, presnejšie z časti Kramáre, tak by som sa chcela opýtať, či niekto nevie alebo nemá informácie ohladom prenájmu bytov.. onedlho cestujem do BA na trvalo do práce, ale zatiaš budem len na ubyto
Určite chceš celý byt?Máš financie nato aby si zaplatila aj depozit atd? Podla mna ti stačí vziat si vlastnú nepriechodnú izbu v nejakom byte a máš to do 200e so všetkým(energie,net)
tak také som myslela že buď podnájom, alebo može byť aj jedna izba ako si písal .. vieš o niekom čo dáva do prenájmu jednu izbu, ? alebo niečo v tom? bo jasné že na kúpu celého bytu by som ešte nemala .. keď tak len na prenájom ..
jurito nie nerobím .. mne uplne inakšie veci vysli a je pravdou ze nezadavala som si tak ako si pisal ty ze ,,spolubývanie bratislava" zato neznamená že neviem googliť
@artusios prepáč,ale ked niekomu napíšem čo má napísat do google a povie mi,že tam nič nie je a ked ja to tam zadáma vyskočí mi XX stránok s ponukami ,tak už to nie je o to ako je kto zdatný,ale je lenivy hladat
@jurito hooo .. tak teraz nemáš pravdu si mi napisal čo mam zadať, ale ja som ti písala že som také už skúšala zadávať aj ked nie s tým presným názvom ... takže kúsok aj ty čítaj .. ale díky za pomoc inak ...
@polly92 no tak ked ti napíšem čo mas zadat a ani to neskúsiš a povieš,že nič si nenašla tak sory...najprv skúsim čo mi poradia ne? ...ale ok pomohol som,mám karmu +, dobrú noc
@jurito Však jasné, problém si vyriešil a vysvetlil si jej to polopatisticky. Práve to je niekedy jediná možnosť a zrazu hneď všetko ide. Hľadala to asi oveľa skôr a nenašla tieto ponuky. Pochybujem, že to hneď teraz zadala, tak ako si jej to napísal.
@artusios ďakujem že sa ma zastávaš .. ano nehladala som to hned jak napisal pretoze som hladala skorej .. o tom som ja písala .... a áno vyriešilo sa to už som si to zadala teda klikla čo mi tam napísal tie webove stranky tak už viem ..
@polly92 A odporúčam zavolat aspon na 3-4 naraz,popozerat si byty a potom si vybrat.Nespoliehat sa na jeden inzerát.A keby si nemala kde prespat tak mám vlastnú izbu a mozem si sem doniest koho chcem....if you know what i mean
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.roommates.sk/...
» www.spolubyvajuci.sk/...
» www.spolubyvanie.sk/byty-na-prenajo...
» www.bratislavabyty.sk/spolubyvanie...
Ked už v roku 2014 ludia nevedia googlit tak už neviem čo viac chcú...