Podte si zahrat pondelkovu hru - snazit sa byt najpozitivnejsi clovek v miestnosti. Kto do toho pojde ? To sa budu diat veci! A keby to skusili aj smutnejsi, to by bolo uplne top. Zajtra sem mozte postnut vase zazitky (Pozor, je to navykove! : - )
@warble ked sa budes usmievat, zlepsi ti to naladu a ked budes mat lepsiu naladu, budes sa viac usmievat, dobre nie? nemusis robit nic, len sa tes, sakra, s tym som neratal, ze budem musiet aj vysvetlovat jak : - ) hehehehhe
@doyouhearme skore uzdravenie, zuby su svine, ale ten slastny pocit, ked ta prestanu boliet, to budes najpozitivnejsia aj bez hry @savvym tak skus "dobry den - pauza - usmev - ako sa mate?"
@method no, ja by som to vyhrala aj s frflaním, stačilo by frflať menej ako ostatní ale vzhľadom na to, že ja som v práci pozitívna takmer vždy, tak nemám problém :3
@method posledne keď som tak spravil, tak som sa na 10 minút zakecal s kolegyňou a potom sme mali busy, lebo som bol jediný v umývačke, čo som si akosi neuvedomil nevidím na tom nič pozitívne
Tak ja som asi vždy najpozitívnejší človek v miestnosti či je to v práci, doma, niekde s priatelmi, v obchode, u rodiny proste všade to šírim okolo seba.
Minule som sa snažil byť najpozitívnejší človek v miestnosti a dopadlo to katastrofálne ... sme išli v piatok s rodičmi do márnice, všetci smutní a ticho ...a som povedal.. "NEPLAČTE ON SA Z TOHO DOSTANE!" ...
@mayben : ) myslel som, ze sa toho ujme niekto, kto normalne kasle na to a zisti ake je to super a podeli sa so zazitkami ze ake je to nakazlive a aky mal super den, ale tak...nejak nevyslo ^^, nevadi ja si tu hru budem hrat aj sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
budem vás morálne podporovať, ja sa usmievať nemôžem
@savvym tak skus "dobry den - pauza - usmev - ako sa mate?"
a skusim ja sa normalne mračim,obranny vyraz ale vyskusam, posledne dni aj myslim na to,ze asi robim chybu v tomto
a aj mi to tam rýchlo ubehlo!