Ahojte mozno sa wam to bude zdat hrozne ale..mam 13 a moj chalan 15,sme spolu pomaly 3mesiace,tento tyzden 21weho maja ideme na chatu ..boli take situacie ked ktomu skoro doslo,a ceme to na chate urobit lebo sa welmi lubime,mozeme to urobit ked som uz na
možno si len myslíš,že si pripravená,lebo ho nechceš stratiť...máš 13,tvoj frajer 15...nechcem sa na to pozerať cez pesimistické okienko,len či to nebudeš ľutovať...
nerob to, je to chyba. (asi urobis aj tak ako ty chces ale ja si myslim ze urcite by si nemala). 3 mesiace je strasne malo... a 13 rokov je velmi skoro... ked silou mocou chcete daco spolu, nanajvys tak masturbaciu vo dvojici lebo AKO 13 ROCNA BY SI NEMALA MAT SEX. budes neskor lutovat...
A čo chcete urobiť? Zahrať si na chate šachy, keď si sa pripravovala? K téme: Musíš si vybrať sama. Možno časom zistíš, že to bola hlúposť. Ale premýšľať nad týmto v 13????.......
Na čo sa vlastne pýtaš? Oznamuješ nám, že sa to chystáte urobiť, že sa ľúbite, že si pripravená a že nehrozí prúser. A čo chceš od nás za rady? Pomoc s polohou?
Ty si čo spadla z JAHODY?Kristeježiši!Máš 13 rokov,máš čas.Máš kopu času a chceš ho premárniť s niekým,ktorý vydržal tie 3 mesiace len kvôli tomu,že mu hormóny pracujú viac ako hlava?Preber sa,lebo ostaneš na ulici s deckom...
v 13 ich som poriadne nevedel ani jak vyzera to čo maju ženy tam dole myslim...možno hej ale nie velmi a oni už takto....o tyždeň sa tu objavi anketa....Ako ho ziskať spät or something like that...sledujte ju
..................ja som s tym zacala od 16.....a teraz to lutujem tak trochu...pretoze som s tym mohla este nejakuu tu chvilu pockat...........ale nedokazem si ani len predstavit, ze by som zacala v 13! to by uz bolo moc.. i ked by som s tym clovekom ostala do konca zivota, aj tak by ma to stvalo...
@drejka dnes už ľudia nerozmýšľajú či je to trestný čin.u nás má jedna siedmačka v peňaženke tri jahodové kondómy a vyhlasuje,že život si treba užiť...som zvedavá ako jej bude chutiť prebaľovanie...
...a nemozem si pomoct, ale zo vsetkych tychto deti ako ty, mila @jahoda12 , mi je na davenie, ked si predstavim, ze deti, u ktorych sa nevyvinuli ani sekundarne pohlavne znaky, sa uz nevedia dockat toho, kedy si budu triet o seba genitalie.
ak to chces pocut, si dobre sprosta a zelam ti, aby si skoncila v centre pre malolete mamicky, pretoze to, ze si tento rok dostala prvu menstruaciu a mater ti nezlame kazde rano ruky, ked si na seba kydas 3 cm make-upu, aby si vyzerala aspon na 15, este neznamena, ze si psychicky alebo fyzicky dospela a na nieco pripravena. takisto ako ten tvoj 15rocny priatel, ktory ti urcite nezabudol povedat, ze si da pozor, pretoze to pocul vo filme po desiatej aj ked ani poriadne nevie, co to znamena. a ano, v 13tich sa po 3mesiacoch neuveritelne lubite a ak ostanes tehotna, urcite budete schopni sa to o postarat a tebe nebude robit problem ist na interupciu / donosit dieta, pretoze si natolko vyspela a pripravena, ze dokonale si vies predstavit, co to obnasa.
Ty kurva blba mas 13 tak sa spamataj , dufam ze za 9 mesiacov budes spolu so svojim malym sprostym nezodpovednym ockom kupovat SUNAR ale ved to nevadi lebo sa welmi """""""" lubite""""""""
@jahoda12 ty si ako normálna?????? za prvé je to blbosť, najväčšia debilina akú môžeš v tomto veku spraviť, a po druhé je to trestný čin!! a pokiaľ toho dotyčného chalana tak strašne ľúbiš, nechceš aby išiel do väzenia, nie? preboha... zle mi zostalo z tejto diskusie...
@hajzelbaba teda hajzelka nejako si sa rozbehla, jaky flame.. pome este, idem zalozit temu a spravit si fake-nick ! tato tvoja druha hajzelka sa mi velmi pozdava !!! ( aka je ta tretia, ci ta uz je pridusena ? )
@jahoda12 Ak náhodou nie si fake tak sa zamysli či si vážne pripravená na toto:
Nehovoriac o tom že tvoj frajer sa ľahko môže dostať do basy a vzhľadom na jeho vek je totálne neprispôsobivý vytvoriť si zdravý úsudok na čo je pripravený. Ak by totišto tento úsudok mal ani by ho to nenapadlo...ale to máš tak v 15tich z chalanmi trepe puberta a značná časť by "ošukala" aj psa ak by dostali príležitosť.
niesi normalna,preboha ved si po psychike este dieta!..ved poradne nevies ani co je sex a ty sa ides vyspat s dakym 15 rocnym ktory ta len vyuzije..ked ho chces otesit mu daj daco ine,a ne svoje telo..
velmi to olutujes ked to spravis,si spravite "nechtiac"decko a mas posraty zivot
p.s. ked uz ste taky nadrzani tak si spravte blow alebo hand job
Ale aj tak by si to mala urobiť. Nech sa ti iné 13-tky nesmejú, že si pozadu... Začne ťa to baviť a sloveso DAŤ sa ti posunie do stredu jadra tvojej slovnej zásoby.
Vidno, že tu poniektorí aj "dospelí" jedinci sú naozaj na rovnakej inteligenčnej úrovni ako zakladateľka
K téme, máš 13, je to trestné, chlapec z toho môže mať problémy, pokiaľ sa tak veľmi lúbite tak počkajte aspoň ten rok, keď to už budete môcť robiť legálne, je to skúška, aspoň uvidíš, či vám to do vtedy vydrží.
Pokiaľ sa už fakt nedokážete ovládať tak skúste spoločnú masturbáciu, no sex je naozaj v tvojom veku veľa.
Keď k tomu aj v budúcnosti dôjde, majte rozum a použite kondom.
@orfea2 nevies? ja som v 13 velmi lubil vtedy, ked som sa odvazil to dievca pozdravit, ked sme sa stretli sami dvaja. az tak velmi, aby som sa jej pozdravil aj v pritomnosti inych, som nikdy v 13-ich nelubil
moja zlatá pripravená nie si ani na 50% a myslím,že 3 mesiace to ej ešte veľmi málo...Kde sa ponáhľaš? Ešte máš kopec času a teraz by si si tým spôsobila samé nepríjemnosti...ách to naozaj bude normálne,že o chvíľu už budú deti mať styk bežne v 13?
@johnysheek som vygooglil "schwa" a z wikipedie nakopcil a napastoval ked potrebujem, vzdy to tak robim svojho casu som vedel aj klavesovu skratku, ale uz nie
holka, máš len 13, nerob to. viem že to čo teraz napíšem bude hnusé ale je to pravdivé.. zo štatistiky vyplýva že v 13 ešte nie si na nič pripravená. a dokonca so 100% pravdepodobnosťou by sa dalo hovoriť o "platonickej láske" ku chalanovi.. Niežeby som ti to vyčítala, prevaže naopak, v tomto veku si to učívaj, respektívne uč sa mnohým pocitom ale taktiež chcem ti dať radu: tak ako po slnečných dňoch príde búrka a neskôr sa zase vyjasní.. tak to bude určite aj v tomto tvojom mladom veku.
@hajzelbaba uplne s tebou suhlasim. a by som mozno rada vydela rodicov toho decka. deti, ktore sa maju este hrat s plysovym mackom, riesia sex z "velkej lasky".
uffff... nechcelo sa mi to vsetko citat tak ak si z nas len robis srandu tak prepac
ak to myslis vazne tak ta lutujem, je mi jasne ze ta neodhovorim, ale pri dnesnej mladezi to pravdepodobne bude curak co ta len bude zneuzivat a potom opusti... aj ked nepoznam ho cize moze byt iny akurat takych je malo
a k comu ako chces rady,ved pises ze uz si pripravena,tzn.zrejme teda rozhodnuta takl co ches od nas tuto?a na nete s cudzimi osobami takeho veci riesit,ach vidiet ze ma este len 13,nic v zlom....
Tiež som si myslela, že som "pripravená". Nebola som Aj keď to neľutujem, ale spolužiačky sa pomaly s barbínami hrali a ja...
Proste neodsudzujem ťa, máš 13 zmietajú sa v tebe hormóny a nevieš čo so sebou, je mi jasné že si myslíš že si pripravená, presne si myslíš "aké to bude" atď., ale ver mi, budeš to ľutovať Alebo sa za to prinajmenšom hanbiť
byť tebou tak to určite nespravím . Ver mi že toho budeš velmi lutovať a neviem či to vieš ale sex je do 15 rokov v našej krajine zakázany takže keby sa to niekto dozvedel , tvoj priatel by mal riadne problémy .....
Ak ti môžem dať radu, tak sa jednu normálnu radu pokúsim dať:
PREFACKAJ TVOJICH RODIČOV A POVEDZ IM, ŽE 13ROČNÉ SOPLAVÉ DECKO NEMÁ ČO CHODIŤ PO CHATÁCH!
V oblasti sexu som veľmi liberálna, som schopná ísť na wc, omylom načapať nejaký pár v najlepšom, vycikať sa, spláchnuť, umyť si ruky, popriať im ešte pekný zbytok večera a ísť sa ďalej baviť, ale toto?! Sama mám za sebou niekoľko sexuálnych excesov, ale v 13tich?! Počkaj aspoň dva roky. Keď sa tak HROZNE ľúbite, počkajte, lebo toto vám môže uškodiť.
hm....v 13tich sex?prepána,prvú pusu som dostala keď som mala skoro 17,v 13tich som poriadne ani nevedela čo je to sex!!!holka zlatá,šetci Ti to píšu,napíšem aj ja,si sprostá ak chceš mať teraz sex.....je to velmi velmi velmi skoro a budeš to fakt lutovať...a na chaty tiež nemáš čo robiť,ja mám už skoro 18 a furt ma nikam nechcú púšťať....zaujímajú sa Tvoji rodičia o Teba?myslím že keby sem náhodou zablúdili (čo len pre Tvoje dobro by bolo fajn) tak by sa zhrozili nad tým aké majú dieťa...nerob to.....
robte co chcete, hlavne si dajte pozor, aby vas niekto nebonzol, lebo tvoj chalan moze skoncit v chladku, pretoze si este stale pod zakonom..a hlavne si zabezpecne ochranu! ...a nasledne potom sa tiez nemusis chvalit kazdej druhej kamaratke, lebo nikdy nevies, ktora z nich ti ho len ticho zavidi a potom sa bude chciet pomstit! a dalsia "spoved" by bola na svete "mala som chalana a teraz uz BYVALU kamaratku, ktora ..... "
kriste pane!!! ale tak dobre, aby sme na nu neboli az taki zli... sak su to len deti.... ja som sa necitila pripravena ani v 18tich! ja fakt neviem kam toto speje...
ty píco uz to vedua vsetci! cundra cundra cundra! potrebujes pichat v 13tich? a ked budes mat 20 co budes robit? jeb♥t prvu ligu? male sproste nevyzrete decko! je mi z teba na grc! PEACE!
Ešte raz mi niekto napíše že prečo nadávam na dnešnú mládež tak ma poriadne že najebe. Tu máte odpoveď písať to poriadne nevie a jebať to chce a potom deti rodia deti, už sme sa vyrovnali cigánom. Cigánka má tiež 17 rokov a 3 decko na ceste.
a zlato, 15ročných chalanov poznám dosť na to, aby som vedela zhodnotiť, že sa na teba ten tvoj frajer po sexe vyserie... Lebo, ak ťa skutočne tak "veľmi ľúbi" ešte pár rokov vydrží...
Fúú.. o koľko sa stavíme, že tu onedlho bude fórum s názvom: Tehotná??...
no akože keď máš 13 tak by som to nerobila, a hlavne podla mna sú 15-roční chalani ešte nezrelí a nevedia čo chcú... a myslím, že 3 mesiace určite nestačia...
ak čomu je to dobré že by si to tajila? pozri, ja som sa prvý krát vyspala s chalanom po 8 mesiacoch chodenia už ako 15-ročná a doteraz to lutujem... teraz mám chalana skoro 5 mesiacov a nikam sa neponáhlame..
ja sa úprimne nečudujem..tá dneskajšia doba:/..síce ja keď som mala 13 rokov, sex bolo to posledné na čo som myslela..za to moja bývala spolužiačka zo základky, o to prišla v 12rokoch so 16ročným chalanom..xP..a vôbec to nieje cigánka, ale normálne dievča z normálnej rodiny..a to tiež básnila o tom, ako sa ľúbia atd..hlavná vec že sa na ňu ten k*k*t po niekoľkých týždňoch vydžubal..:/ takže jahoda12 myslím že takto nechceš skončiť nie??..3mesiace sú totálne málo na taký vážny krok vo vzťahu..a ešte k tomu aj v takom veku..preboha..trošku sa nad tým zamysli..ty ešte niesi v 13 rokoch na TO poriadne vyvinutá..a on určite nieje zdravý keď chce sex s dievčaťom ktoré je ešte pod zákonom!..ale keď ťa tak naozaj ľúbi, keďže v tejto dobe je všetko možné..tak určite sa prekoná a nejaké tie necelé 2 roky počká..poprípade ťa podvedie s nejakou svojou rovesníčkou ..pozri ja mám 16 a so svojím chalanom chodím už skoro 8 mesiacov..normálne sme si vysvetlili že na sex si ešte počkáme..povedala som mu že na to ešte niesom celkom pripravená a on to zobral v pohode nikde sa neponáhľa a má ma aj tak rád ..odvtedy už medzi nami o tom nepadla žiadna reč až kým nebudem naozaj pripravená..Tak sa porozprávaj aj ty s tým tvojím..keď to nepochopí tak je to proste obyčajný debil čo ťa chcel využiť aby sa vyťahoval pred kamošmi že pretiahol ďalšiu..ak to naopak pochopí tak to je potom v pohode..teraz je len otázka koľko vám to spolu vydrží.. ..uff ale som sa rozpísala ..ale chcela som ti to normálne vysvetliť a nie ťa hneď urážať to nieje príjemné čítať.. ..Naozaj to teraz NEROB neskôr to budeš hrozne ľutovať...to je vše..
JAHODA12 : ježkove oci tu nejde o to ze sa lubite....ide napr aj o vek v 13 rokoch nemozes byt pripravena tomu neverim...ako tu uz bol jeden porispevok...budes si to casom vycitat Ja som si tiez myslela ze som pripravena a to som mala 17r. no a potom som si to vycitala.....nerob taku chybu malo sa poznate spolu chodite len 3 mesiace ....to je strasne malo na to aby si taky velky krok spravila A este si pod zakonom....vsak keby sa to niekto dozvedel vsak ho mozu zavriet.....to chces?????? a je tu este vela inych veci......taky si uvedom co chces spravit !!!!!!!!!!!!!! DUFAM ZE SA SPRAVNE ROZHODNES A NEBUDES NICOHO LUTOVAT. Vela štastia pa
Aj mesiac je akurát na takýto krok lenže nie pre 13ročnú puľku vieš jak sa hovorí od pätnástich môžeš od šestnástich musíš ale nebola tú reč o trinástich rokoch...
nechcem sa ta dotknut, ale zacat so sexom od 13 je riadna hovadina...ved pre boha, mysli aj trochu na nasledky...to ze sa s tym chlapcom lubite je pekne ale pomysli ake bude mat trvanie vas vztah, ked nemoze ani mesiac vydrzat...a co sa tyka chaty ,dozvedia sa to vsetci a aj tvoja mama a pochybujem ze tuzis po takejto POPULARITE....tak sa pre boha spametaj a nezen sa do niecoho na co mas cas, ja mam 16 a estesomm nikomu nedala.....ak chces aby si ta chlapec važil, musí ťa dobýjať, a nie že on si niečo zaželá a ty mu to splníš, mnoho mojich klamošiek sa na tom popálilo, tak nebuť ďalšia,lebo ked to raz spravis uz to nevratis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
OMG!
ak to chces pocut, si dobre sprosta a zelam ti, aby si skoncila v centre pre malolete mamicky, pretoze to, ze si tento rok dostala prvu menstruaciu a mater ti nezlame kazde rano ruky, ked si na seba kydas 3 cm make-upu, aby si vyzerala aspon na 15, este neznamena, ze si psychicky alebo fyzicky dospela a na nieco pripravena. takisto ako ten tvoj 15rocny priatel, ktory ti urcite nezabudol povedat, ze si da pozor, pretoze to pocul vo filme po desiatej aj ked ani poriadne nevie, co to znamena. a ano, v 13tich sa po 3mesiacoch neuveritelne lubite a ak ostanes tehotna, urcite budete schopni sa to o postarat a tebe nebude robit problem ist na interupciu / donosit dieta, pretoze si natolko vyspela a pripravena, ze dokonale si vies predstavit, co to obnasa.
Nehovoriac o tom že tvoj frajer sa ľahko môže dostať do basy a vzhľadom na jeho vek je totálne neprispôsobivý vytvoriť si zdravý úsudok na čo je pripravený. Ak by totišto tento úsudok mal ani by ho to nenapadlo...ale to máš tak v 15tich z chalanmi trepe puberta a značná časť by "ošukala" aj psa ak by dostali príležitosť.
ja odpaaaaaaadneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
alex, uz som ti vravel, ze ta lubim?
velmi to olutujes ked to spravis,si spravite "nechtiac"decko a mas posraty zivot
p.s. ked uz ste taky nadrzani tak si spravte blow alebo hand job
K téme, máš 13, je to trestné, chlapec z toho môže mať problémy, pokiaľ sa tak veľmi lúbite tak počkajte aspoň ten rok, keď to už budete môcť robiť legálne, je to skúška, aspoň uvidíš, či vám to do vtedy vydrží.
Pokiaľ sa už fakt nedokážete ovládať tak skúste spoločnú masturbáciu, no sex je naozaj v tvojom veku veľa.
Keď k tomu aj v budúcnosti dôjde, majte rozum a použite kondom.
dieta moje, este aj na bozkavanie mate zavcasu
@hajzelbaba kyych !
@62 odkazuje na seba
"how did you do that?"
na nič viac sa nezmôžem... v 13 rokoch som sa ani nebozkávala a nie to ešte zmýšľala o sexe ...
ja neviem, či to vôbec rozmýšľajú títo mladí dnes alebo kam sa im potratil nejaký ten rozum ...
... nemám slov ...
@fr4nk1 tu to máš, a ja som si pridávala ešte rok navyše :/
ak to myslis vazne tak ta lutujem, je mi jasne ze ta neodhovorim, ale pri dnesnej mladezi to pravdepodobne bude curak co ta len bude zneuzivat a potom opusti... aj ked nepoznam ho cize moze byt iny akurat takych je malo
filip
Tak to neváhaj a šup šup do toho.Nečakaj do 21. mája,to už všetko prešvihneš.Už pre dvoma rokmi bolo neskoro.Neváhaj a súlož čo to dá.
ked nie si hlúpa tak počkáš a nebude ťa zaujímať volaký 15ročný soplák ktorý si o sebe myslí že je dospelý a vie čo ti má kam pichnúť...
a ty samozrejme na to musis mysliet =D snad mas obe ruky na myske a klavesnici...
Proste neodsudzujem ťa, máš 13 zmietajú sa v tebe hormóny a nevieš čo so sebou, je mi jasné že si myslíš že si pripravená, presne si myslíš "aké to bude" atď., ale ver mi, budeš to ľutovať Alebo sa za to prinajmenšom hanbiť
PREFACKAJ TVOJICH RODIČOV A POVEDZ IM, ŽE 13ROČNÉ SOPLAVÉ DECKO NEMÁ ČO CHODIŤ PO CHATÁCH!
V oblasti sexu som veľmi liberálna, som schopná ísť na wc, omylom načapať nejaký pár v najlepšom, vycikať sa, spláchnuť, umyť si ruky, popriať im ešte pekný zbytok večera a ísť sa ďalej baviť, ale toto?! Sama mám za sebou niekoľko sexuálnych excesov, ale v 13tich?! Počkaj aspoň dva roky. Keď sa tak HROZNE ľúbite, počkajte, lebo toto vám môže uškodiť.
Ty sa nejak vyznáš,prezraď v koľkých nabúchali Teba
a zlato, 15ročných chalanov poznám dosť na to, aby som vedela zhodnotiť, že sa na teba ten tvoj frajer po sexe vyserie... Lebo, ak ťa skutočne tak "veľmi ľúbi" ešte pár rokov vydrží...
Fúú.. o koľko sa stavíme, že tu onedlho bude fórum s názvom: Tehotná??...
dokaz to!! (bitkaaaa)
A ako pozerám tvoj status ,, Na dobrej ceste,, ..ty by si tam mala mať ,,
Na zlej ceste ,, !!
Schválne, kde si naň natrafil?
cez google: standing ovation gif
Za chvíľu tu bude anketa ako si utierať riť
Aj tak ja môj!
Som schopná zobrať do ruky telefónny zoznam, nájsť si tvoje ctené meno a zavolať vašim ... mesiac z domu päty nevytiahneš, čo taká budeš modrá ...
No budeš za to neskôr NESMIERNE VĎAČNÁ ...
ktorého to ideš na tú chatu, nech viem, koľko času máš ?
DO PRDELE!!!!!!!!! 13??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DIEŤA!! LÁSKA NIE JE O SEXE!!! TEN NADRŽANÝ 15-ROČNÝ FAGAN ŤA ÚPLNE ZBALAMUTIL!!! SA ZOBUĎ ZO ZLÉHO SNA ČO NAJSKôR!!!!!!
ŠKODA, ŽE TO VäČŠÍM NEJDE NAPÍSAŤ!!!!!!!!