Čaute, čaute, mám jednu vec - poraďte dáku dobrú (najlepšie od slovenského autora, ale nemusí byť) a zaujímavú poviedku... potrebujem to k prijímačkám dúfam, že dačo dobré poradíte. Díkes, čaaauko!!
ďakujem za tipy! a od toho Poe-ho čo konkrétne odporúčate? lebo pozerám,že má toho veľa na konte, tak ak ste nejakú z tých poviedok čítali a viete, že je fatk dobrá, poraďte niečo, čo by sa dalo dobre zahrať potrebujem alebo aj od Čechova ak dačo viete odporučiť.
Timrava - Hrdinovia, ale čítaj to od polovice (časti 7-12) vtedy je to najsamskvelejšie..
Krištúfek - jeho poviedky sú akoby mozaikou každodenného života, avšak sú také zvláštne a zaujímavé, že po prečítaní si vždy povzdychnem,že aký dobrý záhul to bol... A keď už som pri Krištúfekovi, tak spomeniem aj Hvoreckého - má veľmi dobrô obrazotvornosť.. najmä jeho prvá poviedka s hrozne dlhým názvom, evokujúcim niečo sci-fi, pričom to sci-fi ani nie je .. . a tiež je to dobrý kvalitný matroš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak nie slovenské, tak Poe
teda ak myslíš také poviedky
Kukučín, napr Dies Irae
ach, poviedky moc nečítam :/
Krištúfek - jeho poviedky sú akoby mozaikou každodenného života, avšak sú také zvláštne a zaujímavé, že po prečítaní si vždy povzdychnem,že aký dobrý záhul to bol... A keď už som pri Krištúfekovi, tak spomeniem aj Hvoreckého - má veľmi dobrô obrazotvornosť.. najmä jeho prvá poviedka s hrozne dlhým názvom, evokujúcim niečo sci-fi, pričom to sci-fi ani nie je .. . a tiež je to dobrý kvalitný matroš