inac birdz vysvecko mi nepride fer, pretoze nie kazdy tu je aby pisal blogy uploadoval videa a podobne... viem ze nic ine sa tu neda ani znamkovat ale davat za to odrazu 5 mi nepride zrovna fair
a v reali som sa nebyflil, a nasa skola neni zrovna nic lahke (15 z 30 prepadlo) a kedze nemam ani jednu 4 tak si myslim ze je to v pohode
@10 SPS KNM ( po novom Spojená Škola Kysucké Nové Mesto)
no vecsina jebla z matiky (ona je fakt jebnuta vzdy som mal z matiky solovu 1, zucastnil som sa vsetkych sutazi a klokanov na zakladke a aj na strednej kym ma nezacla ucit ona a u nej som minuly rok jebnul (zasmial som sa ale rodicia ani ne ale riacej to neriesim, spisali sme peticiu ale tredna na nas jebe a nic sa tym nevyriesilo, teraz mam u nej 3 a mozem byt za to rad bo 11 jeblo a neviem kolko dalsich ma 4... )
@11 no mne je to jedno tie 5 nevidi nikto iny nez ja a iny birdzaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a v reali som sa nebyflil, a nasa skola neni zrovna nic lahke (15 z 30 prepadlo) a kedze nemam ani jednu 4 tak si myslim ze je to v pohode
no vecsina jebla z matiky (ona je fakt jebnuta vzdy som mal z matiky solovu 1, zucastnil som sa vsetkych sutazi a klokanov na zakladke a aj na strednej kym ma nezacla ucit ona a u nej som minuly rok jebnul (zasmial som sa ale rodicia ani ne ale riacej to neriesim, spisali sme peticiu ale tredna na nas jebe a nic sa tym nevyriesilo, teraz mam u nej 3 a mozem byt za to rad bo 11 jeblo a neviem kolko dalsich ma 4... )
@11 no mne je to jedno tie 5 nevidi nikto iny nez ja a iny birdzaci