Presne pre toto je najlepšie nevedieť, kedy umrieme, pretože keby som bol postavený do takejto pozície, hoci by som o nej aj dopredu vedel, asi by som sa zlbáznil, pretože vždy si na poslednúchvýľu spomeniem na X vecí, čo ešte chcem/treba...
Zobrala by som megafón a chodila po KE a vykrikovala by som všetko, čo by som mala na srdci. Prehrala by som si pri tom všetky svoje najmilovanejšie skladby a pesničky a ku koncu večer aby som si vzaa tryskové lietadlo do Janova aby som sa odvliekla ku Paganiniho hrobke a tam by som mohla dokonať.
asi by som chcela vyskusat nejake drogy.. LSD hlavne.. atd., skok z lietadla, chcela by som sa s niekym vyspat (aj viem s kym ) a nakoniec napisat knihu.. alebo aspon jej zaciatok .. este popri tom by som sa opila, zhulila a fajcila by som vf
Rodinaa??..kdeze nechal bi som papieryky.:Velmo citovo napisane....Zabil by som do usi MP3 kde je aspon 2000pesniciek S HARD rock Punk A tvrdou hudbou..vybehol by som s vchodu...A vtom momente by som od nervov rozjebal vchodove dvere..Zjebal daku tyc rostrkal vsetko a vsade rvikradol banku porobil kktiny znasilnyl hocjaku kurvuu..a zaziô najvetsi adrenalin ktory by ma zabil skor ako ta choroba D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
rozbil by som hlavu istým ľuďom, keďže by mi bolo jedno, ako skončím
Chcela by som si pozrieť východ slnka.
Pobozkať ho.
Tréningom sa úplne vyčerpať.
A skočiť z útesu.