hmmm... tazko povedat.. vybral by som si umrtnu poistku, kedze by som zomieral a za to by som cestoval..a siel na par zapasov NHL... do anglicka na futbal.. na najvacsie festivaly..proste stale v pohybe, kym by som neskonal..a samozrejme pocelu dobu by som mal pri sebe svoju polovicku..
Bola by som s tými luďmi, ktorých mám najradšej vykašlala by som sa na blbosti, snažila by som sa učiť, aby som neumrela sprostá.. vyskúšala by som všetky veci, ktoré by som vyskúšať chcela a zároveň by som každý večer revala po vankúšom s otázkou prečo práve ja
Naplnil by som plecniak handrami a siel by som do sveta. Spanielsko, Francuzko, Aliaska, Cuba.... a este by som si siel pozriet polarnu ziaru. A ked us budem citit ze je koniec vyskusal by som skok padakom bes padaku
Preco takato smutna otazka :/ ? Clovek nikdy nevie kolko mu zostava, takze ja sa snazim uzivat si radosti ktore nam zivot ponuka stale... a keby som vedela nieco take asi by som sa psychicky zrutila... a potom navstevovala kazdy den psychologa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dúfal by som že to nie je pravda, a snažil by som sa vo všetkom stále viac, ako vždy. A zrejme by som to aj väčšine ľudí povedal...
Inak by som pravdepodobne zil jak doteraz... Akurat by som mal mensie stresy z obavy o buducnost