nostalgicky som spomínala na jednu lyžovačku keď som mala 11 a zišla mi na rozum jedna pani, čo keď sme čakali na lanovku povedala svojmu dieťaťu: "Nechajme ísť chlapca prvého." Tak mi napadlo, či máte podobné príhody
asi v druhej triede na zš, keď ma mama dala ostrihať na krátko, tak sa v škole tá družinárka spýtala niečo v zmysle "a to čo za nového chlapčeka tu máme?" .. samozrejme to myslela zo srandy, ale ja som sa silno urazila!
raz mi jeden psychopat na pokeci vypisoval že som transexuál a očividne mu to veľmi prekážalo... síce som to doteraz nepochopila, ale aj takí ľudia musia byť medzi nami,.. :/
samozrejme...keď som chodila na základku a nosila som vlasy na hríbika, plus v zime čapicu a celá naobliekaná zmýlili si ma..aj jedna tetka mi raz povedala že som šikovný chlapec keď som jej pomohla s taškou plus teraz keď nie som namaľovaná vraj vyzerám ako nejaký debilko zo superstar či čo..aj keď sa mi to moc nezdá
no raz keď som mala tak zhruba 8-9? kratšie vlasy, nemala som náušnice a nenosila som ružovú, ani šatičky. ale tak keď sa mi bližšie prizreli tak si višmili, že črty tváre nemám chlapčenské
@antifunebracka si pamätam že vtedy spolužiačka ukazovala tú fotku sesternici že povedz kto je najškaredší chalan.. a ona ukázala na mňa xD prisámvačku
@h8u ale najskaredsi chalan tam je urcite henten v strede inac ten s tymi spicatymi vlasmi o___O to je proste tak neprijemny ksicht ze rovno mu odkopnut tu hlavu niekam daleko nebol on uplny kokot nahodou?
no ked som prisiel asi tak v tretej triede na prvu hodinu nabozenstva,tak sa pytali ci som dievca asi som bol taky zlatucky, ked som bol maly Inak doteraz to velmi nechapem, lebo som mal aj kratke vlasy a obliekal som sa podla mna normalne na takeho cca 10 rocneho fagana
@antifunebracka snáď nie, ani nevyvinuté semenníky by som nemala mať, robili mi ultrazvuk
@etelnair xD to je hidinár (s mäkkým i), on bol.. hm.. celkom fajn, fyzikálny fanatik, plus všetky tie tvoje wowka a cska a neviem čo ale taký terč robenia zle, keď sme boli menší..
Do štvrtej triedy som nosila účes na hríbik Lebo môj otec chcel chlapca....Takže vtedy áno...
A teraz sa mi to nestáva , ale často sa mi stáva, keďže som v triede s ešte s jednou a pol ženou a 22 chlapmi že nás vždy kolektívne volajú chalani nerobte, chalani poďte, chalani čo máte... a tak to asi neplatí
do 19 rokov som bol bitkárisko na pohľadanie a vyčesal som čo sa dalo, keď sa na mňa niekto škaredo pozrel, takže nehrozílo mi, že by si ma bol niekto zmýlil so slečinkou upišťanou........
a vôbec, mám radšej drsnejšie typy chalanov ako bábiky.....filip
1. keď sme boli s bratom malí, boli sme u prababky a na návšteve bola nejaká jej známa, tiež dobre stará babka. a niektorého z nás oslovila v ženskom rode, tak sme sa po jej odchode dlho hádali, že koho tým myslela.. až kým do toho nesvtúpil zmierovací prvok v podobe deda, ktorý povedal, že tým myslela jeho a nech sa už nehádame
2. kvôli dlhým vlasom už potme vznikli nejaké nedorozumenia typu "no čo kočky, kam ste sa vybrali" naposledy, keď som išiel s kamarátkou potme po meste, tak po nás dakto popiskoval.. ja nikdy neviem, či sa cítim trápnejšie ja alebo ten človek, keď zistí pravdu
ked som bol krpec( 4 roky asi tak) tka som aml dlhe vlasy a zivo si pamatam ako po dedine secky babky ze jakee zlate dievcatko mate :/
potom ked som bol starsi mal som tes nehane dlhe valsy a na disko za mnu behal stale jeden cahlan a sanzil sa se mnu boskavat ...vazne som sa bal ..ale asi na 5ty krat pochopil konecne moje slova ze som chalan
starý ujo na zastávke ma považoval za dievča, chápal by som keby len podľa vlasov, ale ešte predtým ako ma oslovil mi pozrel na hruď, tak už som potom až tak nechápal
a raz na mňa nejaká tlupa opitých chalanov podvečer z diaľky asi 15 metrov pískala, jeden zakričal "máš super vlasy, holka", alebo niečo také, na čo som mu odpovedal "vďaka, ale som chalan".
a potom ešte keď som šiel okolo križovatky tak nejaký frajírek vo "fajersky" vytunenom golfe čo stáli na červenej na mňa zatrúbil, a keď som sa obzrel že o čo ide, tak sa v aute spustil rehot jeho kamošov že odkedy je gay
raz keď som išla v kostýme (čiže košeľa, gate, vesta, klobúk a pod.) na dámske wcko, tak mi jedna teta začala nadávať do faganov nevychovaných a doslova ma odtiaľ vypakovala vonku, to bol totálne vrchol
ale inak vrátnik ma bežne oslovuje "môj zlatý", predavačky v obchode tiež občas nu, ja sa na tom už celkom bavím
no...raz sme po meste večer hrali takú jednu skautskú hru...sme sa s kamoškou schovávali pod jednou bytovkou za stromami... som sa išla pozireť či niekto nejde...a zachvíľu došiel taký ujko a že: "kde je ten sfetovaný chlapček čo tu pred chíľou pobehoval?" a tým akože myslel mňa a pritom som vtedy mala vlasy po plecia a absolútne som nevyzerala jak chalan... navyše až tak tma nebola a boli sme pod lampou my sme nemohli
keď som bola malá, tak skoro furt... aj keď som mala dlhé vlasiská. ale tie boli vždy vzadu v cope zakryté šiltovkou, tak asi nemal nikto šancu spozorovať že som dievča a vtedy som sa aj totál obliekala jak chalan.
och a koľkokrát odkedy mám krátke vlasy ale väčšinou keď som stála chrbtom v buse alebo na zastávke ... proste dievčatá niektoré hovorili " to jake ma červene vlasy, čo ti dzigaaaa, jaky je sexi "
otočila som sa. vystrčila hrudník a ich svet spadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Od 10 do 12 som vyzerala totálne jak chalan. Krátke vlasy (chalanský strih) plus som sa tak aj obliekala.
Raz mi na verejných záchodoch povedala teta že "pánske sú vedľa".
Potom keď som išla s kamarátkou po meste tak sme stretli jej deda a on že "Čo Evička, máš frajera?"
A keď v škole predávali nejaké peňaženky či čo a jednu som si vyberala tak tá predavačka že "ale to je dievčenská"
To je asi všekto, na čo si spomínam
Dolný rad, druhá z prava!!!
@lilly09 ze?
ale raz som mala na sebe tak nepadnúci nohavicový kostým, že keď som sa v cope pozrela nenamaľovaná do zrkadla, tak som vyzerala ako vlasatý chlap
@h8u hovno, to je volajaky chalan
@antifunebracka si pamätam že vtedy spolužiačka ukazovala tú fotku sesternici že povedz kto je najškaredší chalan.. a ona ukázala na mňa xD prisámvačku
@piter09 presne tak
@etelnair xD to je hidinár (s mäkkým i), on bol.. hm.. celkom fajn, fyzikálny fanatik, plus všetky tie tvoje wowka a cska a neviem čo ale taký terč robenia zle, keď sme boli menší..
A teraz sa mi to nestáva , ale často sa mi stáva, keďže som v triede s ešte s jednou a pol ženou a 22 chlapmi že nás vždy kolektívne volajú chalani nerobte, chalani poďte, chalani čo máte... a tak to asi neplatí
bol so z toho trochu mimo, lebo oblečený som bol normálne a ona ma poznala, ale keďže som sa fakt ponáhľal, nemal som čas vyviesť ju z omylu
a vôbec, mám radšej drsnejšie typy chalanov ako bábiky.....filip
2. kvôli dlhým vlasom už potme vznikli nejaké nedorozumenia typu "no čo kočky, kam ste sa vybrali" naposledy, keď som išiel s kamarátkou potme po meste, tak po nás dakto popiskoval.. ja nikdy neviem, či sa cítim trápnejšie ja alebo ten človek, keď zistí pravdu
potom ked som bol starsi mal som tes nehane dlhe valsy a na disko za mnu behal stale jeden cahlan a sanzil sa se mnu boskavat ...vazne som sa bal ..ale asi na 5ty krat pochopil konecne moje slova ze som chalan
Popiskovanie je super, to by som nepovedal, že sa stane aj inde ako vo filme
@tikalok podľa mňa chlap štandardného vzrastu nevyzerá ako žena (čo aká plochá a bradatá) ani zozadu a potme
možno nie som štandardného vzrastu
a raz na mňa nejaká tlupa opitých chalanov podvečer z diaľky asi 15 metrov pískala, jeden zakričal "máš super vlasy, holka", alebo niečo také, na čo som mu odpovedal "vďaka, ale som chalan".
a potom ešte keď som šiel okolo križovatky tak nejaký frajírek vo "fajersky" vytunenom golfe čo stáli na červenej na mňa zatrúbil, a keď som sa obzrel že o čo ide, tak sa v aute spustil rehot jeho kamošov že odkedy je gay
raz keď som išla v kostýme (čiže košeľa, gate, vesta, klobúk a pod.) na dámske wcko, tak mi jedna teta začala nadávať do faganov nevychovaných a doslova ma odtiaľ vypakovala vonku, to bol totálne vrchol
ale inak vrátnik ma bežne oslovuje "môj zlatý", predavačky v obchode tiež občas nu, ja sa na tom už celkom bavím
otočila som sa. vystrčila hrudník a ich svet spadol