Neviete, kde sa to dá nájsť? Profka nám hovorila, že na www.juls.savba.sk, ale tam som to nejak nenašla. Teda myslím, že čo znamenajú niektoré slovenské priezviská, z akého pochádzajú slova a z ktorej časti Slovenska približne. Ď.
ja to mám celkom fajné my máme rodokmeň, ktoprý je aj na webe, takže každý kto ma pozná, si môže nájsť môj pôvod mno ale moja rodina pochádza z liptovskej svättej anny (3km za odbočkou na koniec sveta) a dokonca je aj jeden vrch, čo má také isté meno, ako mám ja!
moje pochádza z veľkolepejšej krajiny, akou je Slovensko ňo ale som hrdá, že som zo Slovenska, máme krásne prírodné podmienky, aké nám i Magyari závidia stovky rokov
ja mam vyskyt najviac v tej casti kde ja byvam a nachadzalo sa nas 1166 a pokial viem thaq ja som slvacka mam madarske meno, ktore znamena po madarsky poliak.... saq co uz
mezo, už si prišiel na to, koho ti pripomínam? (si raz na moju foto tak reagoval) lackovú? no tak nie, nie som, také palacinkové meno... to by som sa rýchlo vydávala, nech mením meno
@15 saq pochybovat mozes len mna by zaujimalo koho ako slovaka potom uznas.... ten kto ma aspon 15 generacii cisto ludi co sa narodili na slovenku alebo kto je podla teba slovak hm?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak som si to az teraz vsimla pouzivam to ako slovnik
no kazdopadne moje 99X muzska varianta a zenska 85X