Once Upon a Time, Glee, Bones a TBBT sú moje top! a ptm ešte pozerávam Revolution, OUATW, The Simspons, Game of Thrones, Pretty Little Liars a Under the Dome a plánujem začať pozerat Almost Human a Intelligence
One Tree Hill
Ale som asi v tretine siedmej série a to je taká nudaaaa že neviem ako to chcem dopozerať dokonca.
Po takú štvrtú-piatu to bolo ešte super, aj šiestu som si dokázala pozrieť viac častí za sebou ale teraz sa tam už nič nedeje, fakt netuším, o čom sú tie ďalšie dve série...
jj pozerám, a stále mi nejaké pribúdajú momentálna najviac fičím na Supernatural, Bones, The Vampire Diaries, The Originals, Arrow... a potom ešte Pretty Little Liars, The Ravenswood, The Tomorrow People, Two Broke girls a Sherlock.. aj Game of thrones povedzme, ale to som už dlho nepozerala
Momentálne The Heirs, ale už ma to pomaly unavuje, začínam skôr na Secret.
A posledný najrthák bolo Gu Family Book. To som 80 % preplakala , niekedy od šťastia inokedy od smútku zvyšných 20 % som sa smiala
@adhak vďaka týmto 2 seriálom som si neuveriteľne rozšíril slovnú zásobu vulgarizmov, takže ak sa chcete naučiť snáď všetky možné nadávky v angličtine, tak odporúčam tieto 2 seriály hlavne tie britské, tie úplne milujem
V minulosti Lost (hlavne prvé dve série, skončil som štvrtou ale počas tejto série sme pri tom týždennom čakaní mali s bratom takmer absťáky...), momentálne pravidelne pozerávam HIMYM, TBBT, Two and a Half Men, 2 Broke Girls, Family Guy, The Walking Dead, South Park, Anger Management. A to mám ešte na externom hdd ''resty'' v podobe polovice štvrtej série Modern Family, kompletnej tretej série Bob's Burgers a polovicu Boardwalk Empire som musel odložiť lebo už toho bolo moc. A to mi ešte zrušili Futuramu (posledné série aj tak nestáli za nič) a Ugly Americans (najlepší seriál, ktorý nikto nepozeral...) + ešte nových Simpsonovcov ale len s dabingom, ten ho u mňa zdvihá na ako-tak pozerateľnú úroveň.
@marek15693 ááá, ty si prvý človek (teda slovák čo viem že pozerá community!!
jj, už sa teším, hoci musím priznať, že som celú štvrtú nevidela, vraj nie je až taká dobrá... ale ako mám čas ešte do januára
Vcera som dopozerala Dr. House-a a dnes mi to normalne chybalo...uplny abstak mam pozerala som to od leta a normalne som si navykla....nuz a zacinam Breaking Bad.
doctor who
supernatural
PLL
HIMYM
TBBT
new girl
misfits
once upon a time a OUaT in wonderland
ravenswood
a s frajerom som začala pozerať TVD (ale iba najnovšiu sériu, to sa mi doháňať skutočne nechce)
Z kazdeho serialu si pozriem iba jednu nahodnu cast a predstavujem si ze to bol velmi zle zacaty a este horsie ukonceny film. Serialy su velmi zle filmy. Preto ich natocili ako serialy. Dufam ze sa chapeme.
@badassboy Heroes mal prvé série super, Futurama je celá geniálna, My Little Pony: Friendship is Magic ani nehovorím, Ergo Proxy, Neon Genesis Evangelion - aj filmová adaptácia je dobrá, Black Books, Red Dwarf, Great Teacher Onizuka... a najbližšie sa idem pustiť do Metalocalypse
zo zaciatku som bol zavisly na HIMYM, Dexter, Supernatural...lenze tie sa dost dokaslali ale tak dlhodobo zavislacim len na Simpsonovcoch...ale rad si poziem aj That 70's show, Family Guy, American dad, BBT, Ugly Americans, Workaholics, My name is Earl, Raising Hope,Community momentalne zacinam zavislacit na Parks and Recreation a plus MisFits ale to uz tiez nieje co byvalo.
the originals, skins, vampire knight, zero no tsukaima, the vampire diaries, mentalista, dr. house, o. c california, pretty little liars, teen wolf, iba tieto pozerám :3
fúú takže teraz pozerák , čo su take fakt že musím vydieť -The Vampire Diaries
-Glee
-American horror story
-The Originals
a také čo sa snažím alebo chystám pozerať
- Skins
-Gossip Girl
-Pretty Little Liars
-Game of Thrones
American Horror Story
2 Broke Girls (týmto dvom zatiaľ nemám čo vytknúť!)
Arrow
Revenge
Supernatural
The Originals
a bola som závisla aj na The Vampire Diaries, ale už ma to vôbec nebaví, ale sledujem to aj naďalej.. a potom ešte ďalšie, ale tie už vypisovať nebudem, tieto sú tie naj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
witches of east end
ripper street
agents of s.h.i.e.l.d
sleepy hollow
Ja som závislá asi na siedmich seriálov naraz, ktoré musím stále pozerať a bránia mi robiť bežné veci ako spať alebo učiť sa, inak je to v pohode
ale tak momentálne top sú glee, american horror story, teen wolf & community, a na vrchole sú stále aj priatelia & doctor who
game of thrones, breaking bad, friends, dr. house, two and half man - ale staré časti,
aj step by step takú atmosféru malo milú, že ma to nemrzelo nikdy
Ale som asi v tretine siedmej série a to je taká nudaaaa že neviem ako to chcem dopozerať dokonca.
Po takú štvrtú-piatu to bolo ešte super, aj šiestu som si dokázala pozrieť viac častí za sebou ale teraz sa tam už nič nedeje, fakt netuším, o čom sú tie ďalšie dve série...
A posledný najrthák bolo Gu Family Book. To som 80 % preplakala , niekedy od šťastia inokedy od smútku zvyšných 20 % som sa smiala
jj, už sa teším, hoci musím priznať, že som celú štvrtú nevidela, vraj nie je až taká dobrá... ale ako mám čas ešte do januára
a ak bude veľmi Veronika prosiť, pozriem si s ňou možno ten sex v meste
supernatural
PLL
HIMYM
TBBT
new girl
misfits
once upon a time a OUaT in wonderland
ravenswood
a s frajerom som začala pozerať TVD (ale iba najnovšiu sériu, to sa mi doháňať skutočne nechce)
That 70´s Show
How I Met Your Mother
simsonovci
south park
tie roky 70
griffinovci
rybičky
dva a pol chlapa
teoria velkeho tresku
kosti
simpsonovci
skins
a
Lost
Ked som ich prvy krat videl bol som uplne v pici
odvtedy si davam maraton tychto dvoch serialov kazde letne prazdniny
The Vampire Diaries
The Originals
The Big Bang Theory
Two and Half Men
Castle
Once Upon A Time
v minulosti
NCIS
The O.C.
Smallville
Dr. House
Friends
Frasier
Charmed
na viac si teraz nespomeniem
Game of Thrones
American horror story
Community
a chystám sa ešte zopáknuť Black books
-Glee
-American horror story
-The Originals
a také čo sa snažím alebo chystám pozerať
- Skins
-Gossip Girl
-Pretty Little Liars
-Game of Thrones
Dr. House
Kosti
Dexter
The L word
1-800 Missing
American Horror Story
2 Broke Girls (týmto dvom zatiaľ nemám čo vytknúť!)
Arrow
Revenge
Supernatural
The Originals
a bola som závisla aj na The Vampire Diaries, ale už ma to vôbec nebaví, ale sledujem to aj naďalej.. a potom ešte ďalšie, ale tie už vypisovať nebudem, tieto sú tie naj.