Mozno viete, mozno nie, Tomas spravuje aj web, ktory funguje a ktoreho funkcie by nam mohli viac-menej uspokojit potreby, ktore uspokojujeme tu. Staci, ked nas tam prejde dost vela. Ide o kulinarsku stranku Varecha. V rozhovore s tikalokom som sa rozhodol
ešte dodám, že ak Varešanov naše diskusie budú baviť, možno sa s nami budú chcieť vymeniť a začnú chodiť na Birdz. My ich samozrejme už nikdy naspäť ba varechu nepustíme.
@ouch akože nie? blogy sa dajú písať do receptov, fotky sú tam tiež a diskusie takisto. chýbajú ankety, ale namiesto nich je tam skvelá sekcia Zážitky. Na čo ti je anketa, keď môžeš mať zážitok.
joo mne tam ide prihlásiť privítali ma Bravčové medailóniky so syrovým dipom,Teľacie mäso so zeleninovými špagetami...možno sa aj niečo naučím DDDDDDDD
Milí Birdz -áci, tešíme sa, že sa vám na Vareche páči, ale fungujú tu určité pravidlá a tie treba dodržiavať. Tak sa toho prosím držte, nezabúdajte na slušné vyjadrovanie a dobré mravy. Takisto je tu nežiaduce spamovanie diskusií, zážitkov aj komentárov.
@mkamka to ako keby prišli žiaci 2.triedy Zš do muzea, a upozornovali ich,"toto nechytajte", "davajte pozor aby ste niečo nezhodili" spravajte sa slušne, a mne sa tam neda prihlasit a hotovo
ešte sa môžeme pokúsiť presunúť aj na zajtra.sk, zaujímalo by ma, ako by reagovala slovenská IT komunita, keby sme im tam prišli robiť bordel a požadovali opravenie birdzu. alebo môžeme vyhlásiť súťaž o jeho opravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
(a prosím, nezaspamujte mi varechu kravinami :p)
Prídu z Birdzu. Masy.
tento nápad je živý už dlho, ale dnešku predchádzali dlhé mesiace plánovania stratégie
Milí Birdz -áci, tešíme sa, že sa vám na Vareche páči, ale fungujú tu určité pravidlá a tie treba dodržiavať. Tak sa toho prosím držte, nezabúdajte na slušné vyjadrovanie a dobré mravy. Takisto je tu nežiaduce spamovanie diskusií, zážitkov aj komentárov.
to fakt, či si si to len teraz vymyslela?
"Na čo ti je anketa, keď môžeš mať zážitok."
takže nebude catz.sk? :/
ešte sa môžeme pokúsiť presunúť aj na zajtra.sk, zaujímalo by ma, ako by reagovala slovenská IT komunita, keby sme im tam prišli robiť bordel a požadovali opravenie birdzu. alebo môžeme vyhlásiť súťaž o jeho opravu