A tí ľudia sa vlastne čoho boja ohľadne tých čipov? Že ich bude niekto sledovať, kedy idú do práce a z práce, do krčmy a z krčmy, na úrad a z úradu... Či? Alebo že im budú ovplyvňovať myseľ? Ospravedlňujem sa, nejak som to nesledovala moc...
@olii Ale to nie je dosť konkrétne, aby som to s mojou inteligenciou pochopila Akože kontrolovať ohľadom čoho? A manipulovať ako? Že im nejak zmenia psychiku a myslenie?
@azizi no podľa tejto ženy je už aj to že je lockdown manipulácia, šírenie strachu atď ja tiež neviem ani som sa radšej tieto otázky nepýtala lebo by mi asi mozog zrušil podnájom môžeš napísať Voccovi na FB možno ti odpovie D
Akoze stale tu bolo, je a bude iste tvrde jadro ludi, ktore tomuto veri, ale je tu ista obava, ze pokial Matovic bude robit politiku takymto stylom, tak ludom to bude drbat viac a viac a bude sialencov a konspiratorov pribudat.
Mna fascinuje ze su to vacsinou presne ti co na zs nechaoali uplne brutal zjednodusenu fyziku chemiu matiku informatiku ale zrazu vedia viac ako odbornici
Bonusove body za to ze tomu veria lebo dajaky boomer politik tak povedali
tak vakcinácia, alebo čipovanie..
lebo to sú dva rozdielne úkony...
taká chujovina, že pri vakcine ťa očipuju je nezmysel...
ako môže tomu niekto veriť?
Dnes som akurát spoznala, zákazníčku ktorá mi poradila, že si mám vyfúkať sopeľ len akože, a mám si pri testoch nechať čo najviac sopľu v nose, lebo ten má ochráni od čohokoľvek čo mi tam budú chcieť vložiť 0_0
je to strasne smutne ale zaroven usmevne kolko jedincov si mysli, ze vsetko je v poriadku, je tu covid pride vakcina a svet sa vrati do stareho normalu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Bonusove body za to ze tomu veria lebo dajaky boomer politik tak povedali
lebo to sú dva rozdielne úkony...
taká chujovina, že pri vakcine ťa očipuju je nezmysel...
ako môže tomu niekto veriť?
A radšej jej už nevysvetľujem nič, lebo som to skúšala dvakrát, ale aj tak nepochopila. Načo mrhať svojim casom a nervami